Lamppuexpress alennuskoodit

Lamppuexpress alennuskoodi

Lamppuexpress (www.lamppuexpress.com) on valaistustuotteiden, kuten lamppujen, valaisimien ja tarvikkeiden, verkkokauppa. Se on erikoistunut valaistukseen yli 25 kokemuksella ja sen palveluita käyttää yli 10 000 asiakasta vuosittain ympäri maailmaa. Yrityksen varasto sijaitsee Alankomaissa.

Verkkokauppa myy vain luotettavien brändien laadukkaita tuotteita, kuten Philips, Osram, Sylvania ja GE. Se toimii yhteistyössä valaistusalan valmistajien kanssa, seuraa trendejä ja hyödyntää isoja ostomääriä. Siksi se voi tarjota aina uusimpia tuotteita kuluttajille parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Siirry ostoksille »

Kevätsiivouksessa valaisimia huikein alennuksin!

Mm. LED-putkia nyt 10 % alennuksella.

Voimassa toistaiseksi.

Oho, mitkä hinnat! Katso viikkotarjoukset tästä

Viikoittain vaihtuvissa tarjouksissa mm. LED-loisteputkia, polttimoita ja valaisimia uskomattoman edulliseen hintaan.

Voimassa toistaiseksi.

LED-lamput netistä alkaen 0,93 €

Voimassa toistaiseksi.

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille

Yli 100 euron tilauksille (ilman ALV:tä) ilmainen toimitus Lamppuexpress.comista (norm. 7,50 €).

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa kaupasta Lamppuexpress

Lamppuexpress.com on kotimainen verkkokauppa, joka tarjoaa nimensä mukaisesti laajan valikoiman lamppuja, valaisimia ja tarvikkeita oikeaan hintaan ja laadusta tinkimättä. Se on osa Euroopan suurinta Philips-valaisintuotteiden verkkokauppakonsernia, Any-Lamp BV:tä.

Yrityksellä on yli 25 vuoden kokemus valaistuksesta, joten se tietää, mitkä ovat päivän trendit ja parhaat tuotteet. Sen palveluita käyttää yli 10 000 asiakasta vuosittain - niin yksityishenkilöitä kuin yrityksiäkin, toimistoja, tehtaita, kouluja ja jälleenmyyjiä.

Lamppuexpressin arvoja ovat asiakkaiden vaatimusten täyttäminen, sosiaalisen vastuun kantaminen ja halu tehdä maailmasta vihreämpi paikka.

Yritys haluaa myydä vain tunnettujen brändien laadukkaita ja uusimpia tuotteita, kuten Philips, Osram, Sylvania ja GE - parhaaseen mahdolliseen hintaan. Siihen se pääsee hyödyntämällä vahvaa ostopolitiikkaa.

Yrityksen asiakaspalvelu on helposti tavoitettavissa puhelimitse tai sähköpostilla, ja he ovat omistautuneet asiakaslähtöiseen toimintatapaan sekä auttamaan, kuuntelemaan ja tuntemaan asiakkaat tervetulleiksi.

Lamppuexpress on omaksunut ympäristönsuojelun ja vihreät arvot osaksi yrityskulttuuriaan. Ne ovat osa sen kaikkea toimintaa. Se ei esimerkiksi lähetä enää paperilaskuja, käyttää toimistoissaan vain kierrätettyä paperia ja pyrkii suosittelemaan asiakkailleen sähköä säästäviä valaistusratkaisuja.

Yhteystiedot

Lamppuexpress.com
Itämerenkatu 5, 2 krs.
00180 Helsinki

Y-tunnus: 2667862-9

Puh. 09-4259 9591 (ma-pe klo 9.00-18.00)
info@lamppuexpress.com

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 3.5.2019.