Laatukellot.fi alennuskoodit

Laatukellot.fi alennuskoodi

Laatukellot.fi on verkkokauppa, joka myy korkealuokkaisia kelloja jopa 75 % normaalihintaa edullisemmin. Se on Pohjoismaiden suurin designkellojen verkkomyymälä, joka on ollut toiminnassa vuodesta 2006 lähtien. Laatukellojen valikoima kattaa yli 30 000 kellomallia, joista iso osa löytyy suoraan varastosta valmiina toimitettavaksi.

Laatukellot lupaa laajan valikoiman, edulliset hinnat, toimivan ja turvallisen ostokokemuksen, nopeat toimitukset sekä takuun. Maksutapoina verkkokaupassa käyvät verkkopankkitunnukset, tilisiirto, luottokortit ja osamaksu.

Siirry ostoksille »

Kellouutuuksia jopa 68 % alennuksella

Etsitkö uusimpia kellomalleja tai viimeisimpiä trendejä? Laatukellojen uutuuksissa uusia kelloja yli sadalta tuotemerkiltä!

Voimassa toistaiseksi.

Varastontyhjennyksessä alennushintaisia kelloja jopa -89 %

Tee löytöjä Laatukellojen varastontyhjennyksessä, jossa nyt runsaasti laadukkaita kelloja reiluin alennuksin. Rajaa aletuotteita tyypin, merkin, kellotaulun, rannekkeen ja koneiston mukaan löytääksesi unelmiesi kellon. Myös alekelloilla on vähintään 2 vuoden takuu.

Voimassa toistaiseksi.

Tissot-luksuskelloja jopa -20 %

Tissot on sveitsiläinen luksuskellojen valmistaja, joka tunnetaan ensimmäisenä yrityksenä, joka aloitti taskukellojen massatuotannon. Brändi on monille tuttu myös urheilutapahtumista, joissa se on toiminut sekä virallisena ajanottajana että huippujen sponsorina.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa kaupasta Laatukellot.fi

Laatukellot.fi on ruotsalaisen Scandinavian Luxury AB:n netissä toimiva kellokauppa, joka myy korkealuokkaisia kelloja jopa 15-75 % normaalihintaa edullisemmin. Se on Pohjoismaiden suurin nimekkäiden designer-kellojen jälleenmyyjä. Vuodesta 2006 toiminut yritys on toimittanut kelloja yli 100 000 tyytyväiselle asiakkaalleen. Yrityksen toiminnan perusta ovat laaja valikoima, alhaiset hinnat sekä nopea ja laadukas asiakaspalvelu.

Laatukellot.fi:n valikoima sisältää lähes 30 000 kellomallia miehille ja naisille. Tuotteista yli 3 000 löytyy suoraan sen omasta varastosta ja loput on saatavilla tilaustuotteena tavarantoimittajilta. Sen valikoimiin kuuluvat muun muassa:

  • Automaattiset kellot
  • Digitaaliset kellot
  • Kompassikellot
  • Kronografit
  • Pilottikellot
  • Pukukellot
  • Sukeltajan kellot
  • Urheilukellot
  • Älykellot

Valikoimista löytyy eri materiaalista valmistettuja kelloja (kulta, titaani, timantti, teräs, hopeanvärinen, keraaminen ja nahka) sekä hyvin erilaisille budjeteille sopivia kelloja alle 100 eurosta aina satoja tuhansia maksaviin sveitsiläisiin Hublot-luksuskelloihin saakka.

Suosittuja tuotemerkkejä ovat muun muassa: Breitling, Cartier, Casio, Citizen, Emporio Armani, Garmin, Hamilton, Invicta, Longines, Marc by Marc Jacobs, Michael Kors, Omega, Oris, Rolex, TAG Heuer ja Tissot.

Maksaminen verkkokaupassa onnistuu pankki- ja luottokorteilla (Visa ja MasterCard), Collectorin Laskulla tai Osamaksulla (enint. 5 000 €) sekä pankkisiirtomaksulla.

Ostokset toimitetaan FedEx-lähettifirman kautta kotiinkuljetuksena tai arvopostina Postin jakelupisteeseen. Toimituskustannukset riippuvat lähetyksen arvosta ollen 0-19 €/tilaus.

Takuuta on tarjolla kahdenlaista: kellovalmistajien tarjoamaa virallista takuuta tai Laatukellot.fi:n omaa 12-24 kuukauden takuuta. Takuumuoto on mainittu jokaisen tuotteen tiedoissa. Erikoiskelloilla on virallinen kansainvälinen takuu. Niille kelloille, joilla ei ole valmistajan virallista takuuta, tarjoaa Laatukellot 12 tai 24 kuukauden myyntitakuun.

Palautusoikeus on lain mukainen 14 päivän täysi palautusoikeus, joka alkaa tuotteiden vastaanottopäivästä. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja sinettien avaamattomia.

Vaihto-oikeus on mahdollista 90 päivän ajan toimituksesta. Ota yhteyttä asiakaspalveluun (ks. yhteystiedot alla), niin saat palautuskuoren. Palautus/vaihto maksaa 5 euroa.

Yhteystiedot

Laatukellot.fi / Scandinavian Luxury AB
Götgatan 19
116 46 Tukholma
RUOTSI

Huom. Ei palautusosoite!

Org.nummer: 556721-6170

Puh. 09-231 135 65

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 3.5.2019.