Kunto Plus alennuskoodit

Kunto Plus

Kunto Plus on terveyteen ja hyvinvointiin erikoistunut aikakauslehti, jolla on kaikki Pohjoismaat kattava asiantunteva toimitus, uusi ja raikas taitto sekä lehden sisältöä erinomaisesti tukevat verkkosivut.

Kunto Plussasta saat tietoa harjoittelusta, juoksusta, kävelystä, joogasta, lihashuollosta ja muista liikuntamuodoista, joita noudattamalla teet itsestäsi helposti vahvemman, iloisemman ja terveemmän. Lehti ei kuitenkaan keskity pelkästään liikuntaan, vaan se käsittelee myös esim. painon- ja stressinhallintaa sekä herkullista, mutta terveellistä ruokaa.

Katso netin paras Kunto Plus -tarjous sivuiltamme ja tilaa hyvinvoinnin ykköslehti parhaaseen kampanjahintaan!

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Kunto Plus alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Katso Lehtikuninkaan Kunto Plus -tarjous!

Klikkaa itsesi Lehtikuninkaan sivuille ja katso vaihtuva Kunto Plus -tarjous sivuilta. Tilaa Kunto Plus kampanjahintaan joko itselle tai lahjaksi!

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Kunto Plus

Tutustu Lehtikuninkaan vaihtuviin Juoksija-lehden tarjouksiin ja tilaa lehti kampanjahintaan joko itselle tai lahjaksi. Tarjous voi sisältää tilaajalahjan.

Katso Lehtikuningas.fi:n vaihtuva Tiede Luonto -lehden tarjous ja tarjoukseen mahdollisesti sisältyvä tilaajalahja ja tilaa kiehtova Tiede Luonto joko itselle tai lahjaksi kampanjahintaan.

Valitse Matka-lehtitarjous ja tarjoukseen mahdollisesti sisältyvä tilaajalahja, ja tilaa lehti joko itselle tai lahjaksi kampanjahintaan.