Kulta-Center alekoodi

Parhaat Kulta-Center alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Kulta-Center alennuskoodit toukokuu 2024

Kulta-Center.fi on suomalainen perheyrityksen omistama kultasepänalan verkkokauppa, jonka valikoimiin kuuluu laaja valikoima kotimaisten ja kansainvälisten brändien koruja, kelloja ja älykelloja. Tältä sivulta löydät ajankohtaisimmat ja varmasti toimivat Kulta-Center alennuskoodit.

Kulta-Center panostaa erityisesti henkilökohtaiseen ja ystävälliseen asiakaspalveluun, nopeisiin 1-2 arkipäivän toimitusaikoihin, turvallisiin maksutapoihin Klarna Checkoutin kautta sekä verkkokaupan nopeuteen, helppokäyttöisyyteen ja kehittämiseen.

Verkkokaupan laajasta valikoimasta löydät mm. seuraavat brändit: Kalevala Koru, Lapponia, Lumoava, Kohinoor, Sandberg, Tissot, Certina, Oris, Raymond Weil, Tag Heuer, Seiko, Swarovski, Pandora, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Michael Kors, Garmin, Xiaomi ja Secrid.

Joten ole hyvä ja poimi ostoksille mukaasi Kulta-Center alennuskoodi, jotta saisit pienen alennuksen ostoksistasi.

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Outletissa kelloja ja koruja jopa 60 % alennuksin!

Poistotuotteita rajoitettu erä.

Voimassa toistaiseksi.

Löytönurkassa Sandberg-koruja jopa -40 %

Korvakoruja, sormuksia, riipuksia ym.

Voimassa toistaiseksi.

Nyt ilmainen toimitus kotiovellesi

Toimitus kaikkialle Suomeen ilmaiseksi. Lisäksi ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Arkisin klo 12 tehdyt tilaukset pyritään lähettämään saman päivän aikana. Varastotuotteiden toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Voimassa toistaiseksi.

Kulta-Center logo

Kulta-Center (kulta-center.fi) on kotimainen perheyritys ja kultasepänliike, joka on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1933 lähtien. Nykyisin yrityksellä on neljä myymälää Suomessa sekä vuodesta 2016 toiminut verkkokauppa. Kivijalkamyymälät sijaitsevat Tampereella, Savonlinnassa, Joensuussa ja Mikkelissä.

Kulta-Centerin verkkokaupasta löydät miesten ja naisten rannekellot ja älykellot sekä laajan valikoiman koruja kaulakoruista korvakoruihin ja rannekoruista solmioneuloihin ja kalvosinnappeihin mm. sellaisilta brändeiltä kuin Kalevala, Seiko, Lumoava, Swarovski, Tissot ja Rolex. Lisäksi se myy käytettyjä kelloja.

Yritys lupaa lähettää toimitukset nopeasti eri puolille Suomea jopa seuraavaksi päiväksi tilauksesta. Vaikka Kulta-Center myy vain laatua, verkkokaupasta löytyy kelloja ja koruja aina edulliseen hintaan, muualtakin kuin sen tarjous- ja kampanjaosastoilta. Muista siis tarkistaa myös outlet-alennukset.

Unohtamatta myöskään alennuskoodeja, joita tämä yritys tarjoaa säännöllisesti asiakkailleen.

Onko Kulta-Centeriin alennuskoodia?

Koska olet verkkosivuillamme, mietit varmaankin olisiko Kulta-Centerille tarjolla alennuskoodia...

Meillä on sinulle hyviä ja huonoja uutisia. Hyvät ensin: Kulta-Center todellakin hyödyntää alennuskoodeja osana verkkokauppansa markkinointia.

Huonot uutiset ovat, että niitä on tarjolla todella harvoin.

Milloin alennuskoodeja on tarjolla?

Todennäköisimmin alennuskoodeja on saatavilla isojen myyntisesonkien aikana, kuten Black Fridayna, ystävänpäivänä ja Superviikolla.

Syötä Kulta-Center -alennuskoodisi kassasivulta löytyvään alennuskoodikenttään ja klikkaa ota alennus käyttöön.

Miten Kulta-Center -alennuskoodi käytetään?

Jos löysit sivuiltamme toimivan Kulta Center alennuskoodin, ole hyvä. Syötä koodi kassalla Käytä alennuskoodi -linkistä ja nauti saamistasi säästöistä.

Ellet löytänyt sivuiltamme Kulta Center alennuskoodia juuri tänään, palaa sivuillemme myöhemmin uudelleen. Päivitämme uusia koodeja sivuillemme lähes päivittäin.

Mistä Kulta-Center -alennuskoodeja saa?

Monet yritykset jakavat alennuskoodeja verkkokaupan uutiskirjeessä tai sosiaalisen median alustoilla.

Yhteystiedot

Kulta-Center Oy
Olavinkatu 53
57100 Savonlinna

Y-tunnus 0166661-3

asiakaspalvelu@kultacenter.fi
Puh. 044 7575 000

Viralliset sivut: www.kulta-center.com/fi