Kotisivukone alennuskoodit

Kotisivukone alennuskoodi

Kotisivukone.fi on palkittu ja luotettava kotimainen palvelu, jolla voit luoda tyylikkäät ja toimivat kotisivut tai verkkokaupan esim. yritykselle, yhdistykselle, urheiluseuralle, taloyhtiölle, bändille, lemmikille tai kampanjalle.

Kotisivukoneen käyttäminen on helppoa, etkä tarvitse aiempaa kokemusta kotisivujen tekemisestä. Voit luoda omat kotisivut muutamassa minuutissa ja päivittää kotisivujasi internet-yhteyden kautta aina kun haluat. Maksat kotisivuista vain kuukausimaksun, jonka suuruus riippuu tarvitsemistasi ominaisuuksista.

Katso Kotisivukone-alennuskoodit, -tarjoukset ja -kampanjat sivuiltamme ja luo tyylikkäät kotisivut helposti muutamassa minuutissa!

Siirry ostoksille »

Ilmainen verkkotunnus kaupan päälle!

Tilaa Kotisivukone vuoden laskutusjaksolla ja saat .com tai .net päätteisen verkkotunnuksen kaupan päälle (norm. 15 €/vuosi).

Voimassa toistaiseksi.

Oma verkkokauppa pystyyn Kotisivukoneella alkaen 27,90 €/kk

Valitse Kotisivukoneen monipuolinen ja helppokäyttöinen verkkokauppapalvelu, jolla toteutat verkkokaupan helposti. Kotisivukoneen verkkokaupassa laaja valikoima maksutapoja ja paljon saatavilla olevia lisäominaisuuksia!

Voimassa toistaiseksi.

Kokeile Kotisivukonetta 2 viikon ajan ilmaiseksi!

Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus kokeilla Kotisivukonetta 2 viikon ajan täysin ilmaiseksi. Kotisivut avataan sivun nimen ja valitsemasi verkkotunnuspäätteen mukaan. Voit halutessasi tilata sivuillesi oman osoitteen (esimerkiksi muotoa minunyritykseni.fi).

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa kaupasta Kotisivukone

Kotisivujen tekemisen ei tarvitse olla vaikeaa. Tutustu Kotisivukone.fi -palveluun, jonka laadukkaat ja monipuoliset perusominaisuudet takaavat, että kotisivujen tekeminen sujuu vaivatta. Kotisivukonetta varten tarvitset vain tietokoneen, jossa on internet-yhteys. Ohjevideoiden avulla pääset alkuun vain 10 minuutissa, eikä aikaisempaa kokemusta tarvita. Palvelu on täysin kotimainen ja saat asiakaspalvelua suomeksi. Sille on myönnetty myös Avainlippu-tunnus.

Kotisivut ovat kustannustehokas tapa tuoda yritystä esille ja lisätä myyntiä. Voit kokeilla Kotisivukonetta riskittä 2 viikkoa täysin ilmaiseksi ja ilman sitoutumuksia. Voit kokeilla myös palvelun verkkokauppa-alustaa maksutta.

Jos päätät kokeilujakson jälkeen jatkaa palvelua, voit ottaa lisää ominaisuuksia käyttöön, muokata ulkoasua sekä lisätä sivuja, sisältöä ja kuvia. Palvelun perusominaisuuksiin kuuluu oma verkko-osoite ja kävijätilastot.

Saat apua Kotisivukoneen käyttöön asiakastuki-osiosta, josta löytyy usein kysytyt kysymykset, ohjeita, chat ja keskustelufoorumi. Voit soittaa myös asiakaspalveluun.

Voit käyttää palveluun sisältyviä sivupohjia sellaisinaan tai räätälöidä ulkoasua, kuten värejä ja taustakuvia. Kaikki sivupohjat ovat lähtökohtaisesti responsiivisia eli ne mukautuvat eri kokoisille päätelaitteille.

Kotisivukoneen tarjoaa Fonecta Oy.

Yhteystiedot

Fonecta Oy
PL 202
00241 Helsinki

Televisiokatu 4
00240 Helsinki

Puh. 0600 411 450 (Puhelun hinta on 2,97 €/min + pvm)
asiakaspalvelu@kotisivukone.fi
laskutus@kotisivukone.fi

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 3.5.2019.