Kotimaa-lehti alennuskoodit

Kotimaa-lehti

Kotimaa (www.kotimaa24.fi) on kirkollinen, kristillis-yhteiskunnallinen viikkosanomalehti, jota julkaisee Kustannus-Osakeyhtiö Kotimaa. Se on yksi tunnetuimmista kristillisistä medioista Suomessa. Lehti ei ole kristillisestä luonteestaan huolimatta kirkon tai minkään muun kristillisen yhteisön äänenkannattaja, vaan ottaa rohkeasti kantaa myös yhteiskunnallisiin asioihin. Kotimaa perustettiin vuonna 1905 ja sen ensimmäinen päätoimittaja oli Juhani Ahon veli Pekka Brofeldt. Kotimaa-lehti ilmestyy joka torstai.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Kotimaa-lehti alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Katso Lehtikuninkaan Kotimaa-tarjous

Katso Lehtikuninkaan vaihtuvat Kotimaa-lehden tarjoukset ja tilaa lehti nyt kampanjahintaan joko itselle tai lahjaksi! Saatavilla olevat tilausjaksot ovat: 8, 12, 16, 20, 24, 32 ja 48 numeroa.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Kotimaa-lehti

Tutustu Lehtikuninkaan vaihtuviin Juoksija-lehden tarjouksiin ja tilaa lehti kampanjahintaan joko itselle tai lahjaksi. Tarjous voi sisältää tilaajalahjan.

Katso Lehtikuningas.fi:n vaihtuva Tiede Luonto -lehden tarjous ja tarjoukseen mahdollisesti sisältyvä tilaajalahja ja tilaa kiehtova Tiede Luonto joko itselle tai lahjaksi kampanjahintaan.

Valitse Matka-lehtitarjous ja tarjoukseen mahdollisesti sisältyvä tilaajalahja, ja tilaa lehti joko itselle tai lahjaksi kampanjahintaan.