Kotimaa-lehti alekoodi

Parhaat Kotimaa-lehti alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Kotimaa-lehti alennuskoodit toukokuu 2024

Kotimaa on kristillis-yhteiskunnallinen viikkosanomalehti, joka kertoo kaiken olennaisen kirkon ja seurakuntien puheenaiheista. Lehti on toivon, hyvän elämän ja arjen kristillisyyden vahva rakentaja.

Kotimaa taustoittaa kirkon ja uskonnon uutiset, haastattelee mielenkiintoisia ihmisiä ja kertoo heidän hengellisestä elämästään. Lehti tarjoaa pohdiskeltavaa ja synnyttää uutta keskustelua tiedolla ja tunteella. Se vahvistaa kristillistä identiteettiä ja ottaa rakentavasti kantaa myös yhteiskunnallisiin asioihin.

Katso Kotimaa-lehden paras tarjous ja tilaa jo tänään joko itselle tai lahjaksi, määräaikais- tai kestotilauksella!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Valitettavasti emme löytäneet yhtään alennuskoodia tai tarjousta tähän kauppaan

Hakuehdoillasi ei löytynyt juuri nyt yhtään alennuskoodia tai tarjousta etsimääsi. Palaa sivuille myöhemmin uudelleen tai katso uusimmat alennuskoodit etusivultamme.

Kotimaa on kirkollinen, kristillis-yhteiskunnallinen viikkolehti, joka ilmestyy sekä printtijulkaisuna että näköislehtenä. Lehteä julkaisee Kustannus-Osakeyhtiö Kotimaa. Sen levikki on 29 508 (LT 2013) ja lukijamäärä 37 000 (KMT K14-S15).

Kotimaa-lehti kertoo kaiken olennaisen luterilaisen kirkon ja seurakuntien puheenaiheista

Kotimaa on toivon, hyvän elämän ja arjen kristillisyyden rakentaja. Lehti taustoittaa kirkkoon ja uskontoihin liittyvät uutiset ja haastattelee kiinnostavia ihmisiä, kertoo heidän arvoistaan ja hengellisestä elämästään. Kotimaan syvälliset haastattelut, mielipiteet ja Pyhä-sivut synnyttävät keskustelua ja tarjoavat lukijoille pohdiskeltavaa. Se on lehti täynnä tietoa ja tunnetta.

Kotimaa toimii kristillisen identiteetin vahvistajana, johon kuuluu pydän ja toivon näkökulmien esilletuominen. Sen jutut tarjoavat ymmärrystä ja oivalluksia myös siitä, miten hengellisyyden voi kokea eri tavoin.

Lehti ei kristillisestä luonteestaan huolimatta ole kirkon tai muun kristillisen yhteisön äänenkannattaja, vaan puhtaasti puolueisiin ja herätysliikkeisiin sitoutumaton julkaisu. Kotimaa on 1990-luvulta lähtien ottanut rohkeammin ja rakentavasti kantaa myös maailmanmenoon ja yhteiskunnallisiin asioihin. Lehti kertoo arvoista, etiikasta sekä kirkon näkemyksistä suhteessa yhteiskuntaan. Se on kirkon ja sen jäsenten puolella kaikkialla Suomessa.

Kotimaa ilmestyy joka torstai, lähes joka viikko. Osa numeroista on paksumpia kaksoisnumeroita.

Kotimaa-lehti verkossa

Kotimaa luopui uutistuotannosta verkossa vuonna 2009, mutta myöhemmin samana vuonna verkkolehden tilalla aloitti seurakuntien ja kirkkohallituksen kanssa yhteistyössä tuotettu Kotimaa24.

Palvelu uutisoi laajasti kirkosta, uskonnosta ja yhteiskunnasta sekä kotimaassa että ulkomailla. Lisäksi se tarjosi paikan kirkolliselle keskustelulle netissä. Palvelun uutisosio oli vain tilaajien käytössä.

Kotimaa24:n bloggaajina toimi useita Kotimaa-lehden toimittajia, pappeja, kappalaisia, teologeja, uskontotieteilijöitä, diakonityöntekijöitä ja seurakuntavaikuttajia.

Kotimaa Pro puolestaan oli kirkon työntekijöiden ja luottamushenkilöiden kanava, joka tarjosi työn kannalta kiinnostavaa ja hyödyllistä sisältöä yhdessä Kotimaa-lehden, Kotimaa24:n ja Suola-aikakauskirjan kanssa. Kotimaa Pron tilaus sisälsi yös Kotimaa24-uutispalvelun.

Nykyään lehti julkaisee jälleen maksuttomia uutisia uudistuneen Kotimaa.fi-osoitteen alla.

Lehden historiaa

Kotimaa perustettiin suurlakkovuoden joulukuussa 1905 yhteiskunnallisen kuohunnan seurauksena. Sen ensimmäinen päätoimittaja Pekka Brofeldt (kirjailija Juhani Ahon veli) kirjoitti lehteen muun muassa helluntailaisuudesta.

Vuosina 1915-1979 lehti ilmestyi kaksi kertaa viikossa ja vuosina 1980-1989 kolmesti viikossa. Vuodesta 1990 lähtien lehti ilmestyi kahdesti viikossa, kunnes vuonna 1993 se muutettiin kerran viikossa ilmestyväksi sanomalehdeksi.

Kotimaan levikki oli jo 1920- ja 1930-luvuilla yli 10 000, mutta vuonna 1947 se ylitti 50 000 kappaleen rajan. Vuonna 1983 lehden levikki oli jo huimat 80 000, kun nykyinen levikki on hieman alle 30 000.

Lehti muuttui pikkuhiljaa yhteiskunnallisesti aktiivisemmaksi 1980- ja 1990-luvuilla. Muun muassa 1990-luvun puolivälissä lehden silloinen päätoimittaja Tapani Ruokanen kutsuttiin pääministerin kanslian puhutteluun hänen nimitettyään Ahon hallitusta maan historian epäkristillisimmäksi hallitukseksi.

Vuonna 2005 Kotimaa pyysi lukijoiltaan anteeksi, että se oli vastustanut työväenaatetta, tukenut Lapuan liikettä ja iloinnut kansallissosialisien valtaannoususta Saksassa 1933.

Syyskuussa 2006 lehden ilmestymispäivä muuttui perjantaista torstaille.

Kotimaa-lehti lyhyesti:

 • Kenelle? Kristityille
 • Avainsanat: Hengellinen elämä, Kirkko, Kulttuuri, Seurakunta, Uskonto
 • Ilmestyy: Noin kerran viikossa, 52 numeroa vuodessa (osa kaksoisnumeroita)
 • Julkaisija: Kotimaa Oy
 • Päätoimittaja: Mari Teinilä
 • Ensimmäinen numero: 1905
 • Levikki: 29 508 (LT 2013)
 • Lukijamäärä: 37 000 (KMT K14-S15)
 • Lukijaprofiili: 77 % naisia, 23 % miehiä
 • Irtonumero: 3,70 € (Lehtipiste)
 • Maa: Suomi
 • Kieli: suomi