Koti ja Keittiö alekoodi

Parhaat Koti ja Keittiö alennuskoodit & tarjoukset

Aktiiviset ja varmistetut Koti ja Keittiö alennuskoodit heinäkuu 2024

Puhtaasti suomalainen sisustuslehti, jonka kauniiden kotijuttujen ja sisustusideoiden parissa pääset viettämään nautinnollisia hetkiä. Koti ja Keittiö on kodikas ja lukijoidensa rakastama lehti, jonka jutut käsittelevät myös ruokaa, viiniä, matkoja ja antiikkia.

Koti ja Keittiö on lehti Sinulle, joka rakastat kauniita koteja ja esineitä sekä herkullista kotiruokaa. Lehden joka numerossa esitellään ihania koteja sekä elegantteja ja toimivia sisustusratkaisuja, joista voit poimia inspiraatiota oman kodin laittamiseen.

Löydä parhaat Koti ja Keittiö -tarjoukset ja ala tilaajaksi jo tänään!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Koti ja Keittiö 12 nroa + lahja nyt vain 59,90 €

Tilaa Koti ja Keittiö -lehden vuosikerta sisältäen 12 yli 100-sivuista numeroa nyt vain 59,90 € (norm. 119,00 €). Saat kaupan päälle vaihtuvan tilaajalahjan!

Voimassa toistaiseksi.

Koti ja Keittiö 6 kk + tilaajalahja vain 34,90 € !

Tilaa Koti ja Keittiö nyt tarjoushintaan 6 numeroa vain 34,90 € (norm. 62,00 €). Saat kaupan päälle vaihtuvan tilaajalahjan!

Voimassa toistaiseksi.

Koti ja Keittiö tarjoaa kauniiden kotien esittelyjä, sisustusjuttuja ja asiaa puutarhasta. Tutustu tarjouksiin ja tilaa nyt.

Koti ja Keittiö on korkealaatuinen, lämmin ja monipuolinen suomalainen sisustuslehti. Lehden pääasiallista sisältöä ovat Suomen kauneimpien kotien esittelyt sekä inspiroivat sisustusjutut, jotka on tehty varta vasten lehden lukijoille.

Sisustuksen lisäksi Koti ja Keittiö tarjoaa elämyksiä sesongin ruoan, vintagen ja vanhojen tarinoiden kautta. Jokaisessa numerossa on myös puutarha- tai vihersisustusjuttu.

Koti ja Keittiö -lehteä julkaisee Fokus Media. Se on ilmestynyt vuodesta 1996 lähtien, aluksi neljä kertaa vuodessa, ja nykyään kuukausittain eli 12 kertaa vuodessa. Kansallisen mediatutkimuksen mukaan lehdellä on 107 000 lukijaa ja se tavoittaa yhteensä 133 000 lukijaa.

Koti ja Keittiö -lehti on kohderyhmäänsä puhutteleva lehti. Tästä osoituksena se, että yhden numeron lukemiseen käytetään aikaa 52 minuuttia ja se luetaan kahteen kertaan.

Kauniita koteja, sisustusta ja puutarhajuttuja

Koti ja Keittiö -lehti esittelee kauneimpia koteja, ja sen inspiroivat sisustus-, ruoka-, vintage- ja puutarhajutut vievät lukijat mennessään.

Esimerkiksi vuonna 2023 Koti ja Keittiö -lehden teemoja olivat:

 1. 4.1.2023. Vuoden 2023 trendit. Hyvän olon koti ja raikkaat herkut. Viherkasvit tekevät sisustuksen.
 2. 1.2.2023. Keittiöekstra. Keittiön kestävä uudistaminen ja pienet & tarpeelliset tavarat. Helppoa hapanjuurileivontaa. Taimet kasvamaan!
 3. 1.3.2023. Kylpyhuone-ekstra. Kylpyhuoneen uudistus ilman suurta remonttia. Kalaherkkujen parhaat. Haaveiletko ruukkupuutarhasta?
 4. 29.3.2023. Kevään erikoisnumero. Pääsiäinen tuo kevään kotiin ja pöytään: tekstiilit, kattaus ja piensisustus. Kevään ihanat kukkijat.
 5. 26.4.2023. Sisustetaan patiot, terassit ja parvekkeet. Aloitetaan rento grillikausi ja valmistetaan juhlapöydän suosikit. Hyötypuutarhan ilot.
 6. 24.5.2023. Kesän erikoisnumero. Luodaan kesäkeidas pihasaunoineen. Keskikesän helpot herkut ja metsäpuutarhan kaunottaret.
 7. 28.6.2023. Asuntomessuekstra. Huippukohteet ja -ideat Loviisan asuntomessuilta. Viihtyisät kakkoskodit. Keskikesän kukkaloistoa.
 8. 2.8.2023. Ihana arki! Toimivan kodin valinnat: säilytys ja kodinhoitotilat. Mehevät omenaherkut.
 9. 30.8.2023. Parhaat vinkit Habitare-messuille. Viihtyisä ruokailutila: kalusteet, tekstiilit ja piensisustus. Sato talteen!
 10. 27.9.2023. Tunnelmaa kotiin. Ratkaise valaistuksen pulmakohdat ja sisusta syksyn väreillä ja kuoseilla. Viherkasvien talvihoito.
 11. 25.10.2023. Katse materiaaleihin! Maalit, uudet lattiamateriaalit ja näyttävät matot. Tunnelmalliset tulisijat.
 12. 22.11.2023. Joulun erikoisnumero. Luodaan rento ja kodikas joulu. Ajatuksella valitut koristeet, kukat, herkut ja lahjat.

Tässä Koti ja Keittiö -lehden numerossa esitellään upeita terasseja ja vertaillaan ulkokalusteiden hintoja.

Miksi alkaa Koti ja Keittiö -lehden tilaajaksi?

Koti ja Keittiö -lehden tilaajana pääset sukeltamaan syvälle suomalaiseen sisustusmaailmaan. Tämä lehti on tunnettu korkeasta laadustaan ja lämpimästä otteestaan, jotka tekevät siitä erinomaisen kumppanin kaikille, jotka arvostavat kaunista ja toimivaa kotiympäristöä.

Tässä muutamia perusteluja, miksi Koti ja Keittiö -lehden tilaaminen on hyvä päätös:

 • Monipuolinen sisältö. Koti ja Keittiö -lehden sivuilta löytyy runsaasti inspiraatiota niin sisustukseen, puutarhanhoitoon kuin sesongin ruoka- ja vintage-trendeihinkin.
 • Suomalaisia koteja. Pääset kurkistamaan Suomen kauneimpien kotien sisustusratkaisuihin ja saamaan uusia ideoita omaan kotiisi.
 • Käytännön vinkkejä ja ideoita. Olipa mielessäsi sitten keittiön päivitys, puutarhanhoito tai uuden tyylin kokeilu, lehti tarjoaa käytännöllisiä vinkkejä ja ideoita.
 • Asiantuntijoiden näkemykset. Lehti tuo esiin alan asiantuntijoiden näkemyksiä ja vinkkejä, jotka auttavat sinua tekemään tietoisia valintoja sisustuksen ja kodin viihtyisyyden parantamisen suhteen.
 • Yhteisöllisyys. Alkamalla tilaajaksi pääset osaksi yhteisöä, joka arvostaa kotia ja sen sisustamista samalla tavalla kuin sinäkin.
 • Ihania sisustusjuttuja joka kuukausi. Kuukausittain ilmestyvän lehden avulla pysyt ajan tasalla uusimmista trendeistä ja saat jatkuvan inspiraation lähteen.
 • Erikoisnumerot. Vuoden aikana ilmestyvät erikoisnumerot ja kuukausittaiset teemat tuovat lisäväriä ja syvyyttä lehden sisältöön.

Tässä Koti ja Keittiö -lehden numerossa esitellään Loviisan asuntomessujen huippukohteet ja parhaat vinkit. Lehti tarjoaa aina 100+ sivua ihania koteja ja ideoita.

Suomalainen sisustusosaaminen

Suomessa sisustaminen on paljon enemmän kuin vain estetiikkaa; se on taidetta, perintöä – toiminnallisuuden ja viihtyisyyden harmonista yhdistelmää.

Koti ja Keittiö -lehti on ollut merkittävässä roolissa suomalaisen sisustusosaamisen edistämisessä ja juhlistamisessa vuodesta 1996 lähtien. Se on kasvattanut ja inspiroinut lukijoitaan arvostamaan kotimaista designia, innovaatiota ja perinnettä.

Suomalainen design tunnetaan minimalistisesta tyylistä, luonnonläheisyydestä ja toiminnallisuudesta. Koti ja Keittiö -lehden juuret ulottuvat syvälle tähän perinteeseen, ja se on alusta alkaen korostanut näitä arvoja tuoden esille suomalaisen sisustussuunnittelun ainutlaatuisuutta.

Samalla se on tarjonnut alustan kotimaisten suunnittelijoiden ja artesaanien töiden esittelyyn, edistäen näin paikallista osaamista ja käsityöläisyyttä.

Koti ja Keittiö on antanut lukijoilleen mahdollisuuden nähdä, miten suomalaiset suunnittelijat, arkkitehdit ja kodinomistajat luovat viihtyisiä, toimivia ja esteettisesti miellyttäviä tiloja, jotka kunnioittavat ympäristöä ja paikallista kulttuuria. Samalla lehti on edistänyt suomalaisen sisustusdesignin näkyvyyttä ja arvostusta sekä kotimaassa että ulkomailla.

Lehden sisältö tarjoaa lukijoille monipuolisen katsauksen suomalaiseen sisustuskenttään, esitellen kauniita koteja, uusimpia trendejä ja antaen vinkkejä kodin sisustamiseen. Lisäksi se tarjoaa inspiraatiota ja tietoa, joka auttaa lukijoita arvostamaan ja hyödyntämään suomalaista designia ja käsityötaidetta myös omassa kodissaan.

Koti ja Keittiö -lehti on sitoutunut jatkamaan suomalaisen sisustusosaamisen edistämistä, tuomalla esiin uusia suunnittelijoita ja innovaatioita sekä jakamalla tietoa ja inspiraatiota, jotka auttavat lukijoita luomaan entistä viihtyisämpiä ja toimivampia kotiympäristöjä.

Se jatkaa rooliaan suomalaisen sisustuskulttuurin edistäjänä, opastaen ja inspiroiden lukijoitaan kohti kestävämpää ja kauniimpaa arkea.