Knittingroom alennuskoodit

Knittingroom alennuskoodi

Knittingroom.fi laajine lankavalikoimineen kuuluu Pohjoismaiden johtaviin postimyyntiyrityksiin ja on tarkoitettu sinulle, jolla on luovat kädet. Valikoimaamme kuuluu lankoja, ohjeita, puikkoja, virkkuukoukkuja, nappeja ja muita tarvikkeita. Sieltä saat sen itse suunnittelemat tuotteet hyvään hintaan.

Vuonna 2010 perustettu Knittingroom on Ateljé Margarethan sisaryhtiö. Ateljé Margaretha on Pohjoismaiden johtava postimyyntiyritys kirjonta- ja käsitöiden alalla. Knittingroomilla on toimintaa Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa.

Knittingroom on nykyään vahva neule- ja virkkaustöiden tuotemerkki, joka tunnetaan sekä verkkokaupastaan että useasti vuodessa ilmestyvistä kuvastoistaan. Knittingroomin vuonna 2012 perustama Club Knittingroom on Pohjoismaiden suurin neule- ja virkkauskerho.

Siirry ostoksille »

Lankapaketteja alennuksessa jopa -38 %

Knittingroomin lankapaketit sisältävät langat, kerät ja ohjeet.

Voimassa toistaiseksi.

Lankoja tarjoushintaan Knittingroomista

Knittingroomin lanka-alesta löydät eri materiaalien ja tuotemerkkien lankoja erityisen edullisesti. Tutustu alevalikoimaan ja tee edullisia löytöjä!

Voimassa toistaiseksi.

Tutustu Knittingroomin VIP-jäsenyyteen 1 kk ilmaiseksi

VIP-jäsenenä saat pääsyn ohjepankkiin, edullisia tarjouksia sekä aina ilmaisen toimituksen ja palautuksen. Ensimmäinen kuukausi ilmainen. Sen jälkeen 1,90 €/kk 12 kuukauden ajan.

Voimassa toistaiseksi.

Ilmainen toimitus yli 69 € ostoihin

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa Knittingroom alennuskoodeista

Yhteystiedot

Knittingroom/Axla-Logistics
Mantaalitie 5, Ovi 4-5
01530 Vantaa

Org. no. 556669-2082

Puh: 09 3157 9210
Sähköposti: info@knittingroom.fi

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 10.6.2021.