KLiNGEL alennuskoodit

KLiNGEL alennuskoodi

KLiNGEL (www.klingel.fi) on saksalainen postimyyntiyritys, joka on toiminut Suomessa vuodesta 2004. KLiNGEL tarjoaa muotia, vaatteita, koruja, kodintekstiilejä sekä kodin sisustustuotteita etupäässä aikuisille naisille ja miehille.

KLiNGELin vaatteet ovat mukavia ja hyvin istuvia, mutta ne eivät silti tingi laadussa tai tyylikkyydessä. Saatavilla on klassisia vaatteita, trendivaatteita sekä paljon erikoiskokoja. Vaatteiden lisäksi verkkokauppa myy mm. koruja, asusteita, kenkiä, kodinkoneita ja sisustustuotteita.

Siirry ostoksille »

Joko tutustuit Klingel-outletiin? Jopa 50 % hinnasta pois!

Klingelin Outletista löydät miesten ja naisten vaatteita ja kenkiä, kodintuotteita ja muuta huippuedullisesti. Tee todellisia löytöjä viimeisistä kooista ja rajoitetuista eristä!

Voimassa toistaiseksi.

10 € alennus uutiskirjeen tilaajille

Tilaamalla Klingelin uutiskirjeen saat ensimmäisten joukossa mainioita tarjouksia, mutta myös 10 euron alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa kaupasta KLiNGEL

KLiNGEL on naisten muodin ja kodinsisustuksen verkkokauppa kypsemmälle kohderyhmälle. Sen emoyhtiö on vuonna 1936 perustettu K-Mail Order GmbH & Co. KG, joka on Saksan toiseksi suurin toimija alallaan. KLiNGELin tuotteita myydään 11 Euroopan maassa. Suomeen se saapui vuonna 2004.

KLiNGEL tarjoaa laajan valikoiman naisten muotia, koruja ja kodintekstiilejä. Ikä tuo muutoksia elämään ja ulkonäköön, mutta KLiNGELillä uskotaan, että täydellisen lookin salaisuus on istuvuus, eikä vartalonmalli. Se onkin erikoistunut vartalon hyviä puolia korostavaan muotiin, tinkimättä kuitenkaan käyttömukavuudesta ja tyylistä. Tästä syystä valikoimaan kuuluu laaja kokovalikoima, johon kuuluu paljon erikoiskokoja, kuten lyhyitä housuja ja erikoisleveälestisiä kenkiä.

Verkkokaupasta löydät sesongin uusimmat trendit, ajattomat klassikot, mukavat perusvaatteet sekä elegantit juhlavaatteet. Klingel on kauppa aikuisille naisille ja miehille, jotka arvostavat tyylikästä, aikuisen vartalon tarpeet huomioivaa muotia. Vaatteiden lisäksi kaupasta löytyy kenkiä, asusteita, koruja, sisustustuotteita, kodintekstiilejä ja kodinkoneita.

Yhteystiedot

KLiNGEL
Iso-Paavolankatu 2
15520 Lahti

asiakaspalvelu@klingel.fi
09 4245 2220 (ark klo 8-16)

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 4.5.2019.