Kiwi.com alennuskoodit

Kiwi.com

Kiwi.com on matkailualaa muokkaava yritys ja yksi virtuaalisen interlining-teknologian edelläkävijöistä, mikä tarkoittaa, että se yhdistää myös sellaisten lentoyhtiöiden lentoja, jotka eivät tee ns. code sharing -yhteistyötä. Ainutlaatuisen algoritminsa ansiosta se pystyy yhdistämään niin lennot, junat kuin bussitkin samalle matkareitille.

Kiwi.comia on helppo navigoida löytääkseen parhaan mahdollisen yhdistelmän eri matkavaihtoehdoista. Sivusto kattaa yli 500 halpalentoyhtiön ja perinteisen lentoyhtiön tietokannan, interaktiivisen kartan ja paljon muuta, jotka yhdessä helpottavat edullisten matkojen löytämisen. Ja sen 24/7 avoinna oleva asiakaspalvelu suojaa asiakkaita lentojen viivästyksiltä, peruutuksilta ja aikataulumuutoksilta.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Kiwi.com alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Varaa halvat lennot, junat ja bussit Kiwi.comista

Valitse mistä lähdet ja mihin olet matkalla. Näet kalenterista suoraan matkasi edullisimman hinnan. Aloita uusi seikkailu jo tänään!

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Kiwi.com

Scandicin Staycation-hotelleissa on esimerkiksi kylpyamme tai oma sauna sekä valmiiksi katettu aamiainen klo 11 asti. Scandic Friends -jäsenille hotelliyöt Staycation-hotelleissa 20 % alennuksella.

Scandic Friends -jäsenet voivat varata hotelliyöt 20 % alennuksella. Alennus on voimassa kylpylähotelleissa kaikkina päivinä. Tutustu ehtoihin ja etuihin tarkemmin kohdesivulla.

Scandic Friends on Scandicin kanta-asiakasohjelma, jonka jäsenenä voit ansaita pisteitä ja käyttää niitä palkintoöihin, osamaksuihin, verkko-ostoksiin ja muihin. Kun liityt nyt, saat jopa 20 % alennusta majoituksesta ja 10 % alennusta ruoasta Scandic-ravintoloissa valittuina viikonloppuina ja loma-aikoina. Katso ehdot ja kaikki kanta-asiakasedut kohdesivulta.

Koskee yöpymisiä välillä 1.10.-29.11.2021. Tarkemmat ehdot kohdesivulla.

Löydä alennukset ja kampanjat Nordic Choice Hotelseihin, elämyksiin ja lahjakortteihin.

Hoida hotelliyöpyminen ja aktiviteetti pakettina. Selaa Nordic Choice Hotelsin Packtivity-valikoimaa kohteessasi.

Tilaa Nordic Choice Hotelsin uutiskirje ja saat jopa 25 %:n tervetuliaisialennuksen. Saat myös hyviä tarjouksia ja uutisia Nordic Choice Hotelsilta sähköpostitse. Voit perua uutiskirjetilauksen milloin tahansa.

Paljon isoja ja pieniä, kovia ja pehmeitä matkalaukkuja lyhyille ja pidemmille reissuille sekä käsimatkatavaroille. Tuotemerkkejä mm. Samsonite, Thule, Travelite, North Face ja Eastpak.

Tietoa kaupasta Kiwi.com

Kiwi.com perustettiin Tšekissä vuonna 2013 nimellä Skypicker. Nykyään se työllistää yli 2 500 työntekijää yhdeksässä eri maassa.

Yhteystiedot

Kiwi.com s.r.o.
Palachovo náměstí 4
625 00 Brno
Tšekin tasavalta

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 22.7.2019.