Kiwi.com alennuskoodit

Kiwi.com alennuskoodi

Kiwi.com on matkailualaa muokkaava yritys ja yksi virtuaalisen interlining-teknologian edelläkävijöistä, mikä tarkoittaa, että se yhdistää myös sellaisten lentoyhtiöiden lentoja, jotka eivät tee ns. code sharing -yhteistyötä. Ainutlaatuisen algoritminsa ansiosta se pystyy yhdistämään niin lennot, junat kuin bussitkin samalle matkareitille.

Kiwi.comia on helppo navigoida löytääkseen parhaan mahdollisen yhdistelmän eri matkavaihtoehdoista. Sivusto kattaa yli 500 halpalentoyhtiön ja perinteisen lentoyhtiön tietokannan, interaktiivisen kartan ja paljon muuta, jotka yhdessä helpottavat edullisten matkojen löytämisen. Ja sen 24/7 avoinna oleva asiakaspalvelu suojaa asiakkaita lentojen viivästyksiltä, peruutuksilta ja aikataulumuutoksilta.

Siirry ostoksille »

Varaa halvat lennot, junat ja bussit Kiwi.comista

Valitse mistä lähdet ja mihin olet matkalla. Näet kalenterista suoraan matkasi edullisimman hinnan. Aloita uusi seikkailu jo tänään!

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa kaupasta Kiwi.com

Kiwi.com perustettiin Tšekissä vuonna 2013 nimellä Skypicker. Nykyään se työllistää yli 2 500 työntekijää yhdeksässä eri maassa.

Yhteystiedot

Kiwi.com s.r.o.
Palachovo náměstí 4
625 00 Brno
Tšekin tasavalta

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 22.7.2019.