Elisa Kirja alennuskoodit

Elisa Kirja alennuskoodi

Elisa Kirja (kirja.elisa.fi) tarjoaa Suomen laajimman valikoiman e-kirjoja ja äänikirjoja. Kirjat ovat kaikkien käytettävissä helposti ja vaivattomasti.

E-kirjojen ostaminen on helppoa ja verkkokauppaa voi käyttää kaikilla laitteilla, joissa on toimiva internet-yhteys. Lataamasi kirjat luet kätevimmin Elisa Kirja -sovelluksella, jonka voi ladata Android- ja Apple-laitteille ilmaiseksi. Lisäksi kirjoja voi lukea tietokoneella tai sähköisellä lukulaitteella. Äänikirjoja voi kuunnella millä tahansa MP3-soittimella.

Hyödynnä Elisa Kirja alennuskoodi ja säästä ääni- ja e-kirjaostoksissa!

Siirry ostoksille »

Tutustu Elisa Kirjaan – Kokeile 14 päivää hintaan 0 €

Voit kuunnella niin paljon kuin haluat, myös ilman nettiyhteyttä. Paljon myös podcasteja ja pian myös e-kirjoja. Kokeile ja ihastu!

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa kaupasta Elisa Kirja

Elisa Kirjasta löydät maan laajimman valikoiman e-kirjoja ja äänikirjoja. Palvelun avulla suosikkikirjasi kulkevat aina mukanasi puhelimella tai tabletilla.

Näin Elisa Kirja toimii:

  • Lataa ilmainen sovellus laitteellesi. Sovellus toimii kaikissa Android- ja Apple-laitteissa. Lataa sovellus Google Playstä (Android) tai AppStoresta (Apple).
  • Luo tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, eikä sinun tarvitse olla ennestään Elisan asiakas. Voit rekisteröityä nettisivuilla tai suoraan sovelluksella.
  • Tutustu rauhassa valikoimaan. Tutustumista varten palvelu tarjoaa satoja ilmaisia klassikoita. Voit ostaa haluamasi kirjan laskulla, kortilla tai verkkopankeissa.
  • Lue helposti laitteellasi. Kirjasi latautuu suoraan sovellukseen, kun olet kirjautuneena. Klikkaa kirjan kantta, niin pääset lukemaan tai kuuntelemaan sitä. Kirjat kulkevat aina mukanasi, eikä niiden käyttämiseen tarvita nettiyhteyttä sen jälkeen, kun ne on ladattu laitteelle.

Sivuilta löydät myös muiden palvelun käyttäjien kirjoittamia kirja-arvosteluja, joiden avulla löydät varmasti lisää mukavaa lukemista.

Yhteystiedot

Elisa Oyj
Ratavartijankatu 5
PL 1
00061 ELISA

Asiakaspalvelu