Elisa Kirja alekoodi

Parhaat Elisa Kirja alennuskoodit & tarjoukset

Aktiiviset ja varmistetut Elisa Kirja alennuskoodit huhtikuu 2024

Elisa Kirja (kirja.elisa.fi) tarjoaa Suomen laajimman valikoiman e-kirjoja ja äänikirjoja. Kirjat ovat kaikkien käytettävissä helposti ja vaivattomasti.

E-kirjojen ostaminen on helppoa ja verkkokauppaa voi käyttää kaikilla laitteilla, joissa on toimiva internet-yhteys. Lataamasi kirjat luet kätevimmin Elisa Kirja -sovelluksella, jonka voi ladata Android- ja Apple-laitteille ilmaiseksi. Lisäksi kirjoja voi lukea tietokoneella tai sähköisellä lukulaitteella. Äänikirjoja voi kuunnella millä tahansa MP3-soittimella.

Säästä ääni- ja e-kirjaostoksissa hyödyntämällä Elisa Kirja alennuskoodit!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Tutustu Elisa Kirjaan – Kokeile 14 päivää hintaan 0 €

Voit kuunnella niin paljon kuin haluat, myös ilman nettiyhteyttä. Paljon myös podcasteja ja pian myös e-kirjoja. Kokeile ja ihastu!

Voimassa toistaiseksi.

Onko Elisa Kirjaan alennuskoodia?

Kyllä, Elisa hyödyntää kannustimia markkinoinnissaan. Löydät uusimmat ja 100 % toimivat Elisa Kirja alennuskoodit tältä sivulta.

Mitä etuja Elisa Kirja alennuskoodilla saa?

Tyypillisesti alennuskoodilla saa normaalia pidemmän ilmaisen kokeilujakson Elisa Kirjan kuukausitilaukseen.

Koskevatko Elisa Kirja alennuskoodit uusia vai vanhoja asiakkaita?

Elisa Kirja alennuskoodit on tarkoitettu vain uusille asiakkaille. Toivotaan, että Elisa Kirja alkaa pian tarjoamaan etuja myös vanhoille asiakkailleen.

Miten Elisa Kirja alennuskoodi käytetään?

Toisin kuin verkkokaupoissa, Elisa Kirja -palvelussa alennuskoodin käyttäminen on vähän hankalampaa.

Valitse ensin sopiva Elisa Kirja alekoodi sivuiltamme, napsauta paljastaaksesi koodin ja kopioi se.

Valitse kirja.elisa.fi-sivustolla ilmainen kokeilu kuukausitilaukseen.

Syötä tilaajan tiedot, ja lue ja hyväksy sopimusehdot.

Kohdassa 2 (maksutapa) napsauta "syötä alennus- tai lahjakoodi" -linkkiä. Liitä alennuskoodi avautuvaan kenttään ja napsauta "käytä".

elisa kirja alennuskoodi

Mikä on Elisa Kirjan ilmainen kokeilujakso?

Elisa Kirja tarjoaa uusille käyttäjille ilmaisen 30 päivän kokeilujakson. Joskus ilmaiskokeilu voi olla lyhyempi (14 päivää) tai pidempi (45 päivää), mutta yleensä kokeilujakso on nimenomaan 30 päivää.

Kokeilujakson aikana käyttäjä pääsee kokeilemaan Elisa Kirjan kuukausitilausta maksutta. Mikäli tilausta ei peruta ennen ilmaiskokeilun päättymistä, tilaus jatkuu normaalihintaisena kokeilun päätyttyä.

Mikä on Elisa Kirjan kuukausitilauksen normaalihinta?

Tällä hetkellä Elisa Kirjan kuukausitilaus maksaa 16,99 €/kk.

Miksi valita Elisa Kirja?

Elisa Kirja on kotimainen palvelu ja vaikka sen kuukausitilaus kustantaa suurin piirtein yhtä paljon kuin muissa äänikirjapalveluissa, on sillä yksi perustavanlaatuinen etu: Sinun ei tarvitse alkaa kuukausitilaajaksi, koska voit myös ostaa yksittäisiä äänikirjoja omaksesi. Lue lisää äänikirjapalveluiden vertailusta.

Voinko antaa lahjaksi Elisa Kirja lahjakortin?

Ilman muuta. Lahjakortti on helppo ja ekologinen tapa ilahduttaa ystävää. Lahjakortilla saaja saa Elisa Kirjan ääni- ja e-kirjapalvelun käyttöönsä kuukausitilauksena tai hän voi ostaa äänikirjoja omaksi. Lahjakortti tulee käyttää 12 kk sisällä ostopäivästä.

Lisätietoa Elisa Kirja -palvelusta:

Elisa Kirjasta löydät maan laajimman valikoiman e-kirjoja ja äänikirjoja. Palvelun avulla suosikkikirjasi kulkevat aina mukanasi puhelimella tai tabletilla.

Näin Elisa Kirja toimii:

  • Lataa ilmainen sovellus laitteellesi. Sovellus toimii kaikissa Android- ja Apple-laitteissa. Lataa sovellus Google Playstä (Android) tai AppStoresta (Apple).
  • Luo tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, eikä sinun tarvitse olla ennestään Elisan asiakas. Voit rekisteröityä nettisivuilla tai suoraan sovelluksella.
  • Tutustu rauhassa valikoimaan. Tutustumista varten palvelu tarjoaa satoja ilmaisia klassikoita. Voit ostaa haluamasi kirjan laskulla, kortilla tai verkkopankeissa.
  • Lue helposti laitteellasi. Kirjasi latautuu suoraan sovellukseen, kun olet kirjautuneena. Klikkaa kirjan kantta, niin pääset lukemaan tai kuuntelemaan sitä. Kirjat kulkevat aina mukanasi, eikä niiden käyttämiseen tarvita nettiyhteyttä sen jälkeen, kun ne on ladattu laitteelle.

Sivuilta löydät myös muiden palvelun käyttäjien kirjoittamia kirja-arvosteluja, joiden avulla löydät varmasti lisää mukavaa lukemista.

Yhteystiedot

Elisa Oyj
Ratavartijankatu 5
PL 1
00061 ELISA

Asiakaspalvelu