Kevee alennuskoodit

Kevee

Kevee on Paloma Nordic Oy:n markkinoima elektrolyyttijuoma, jonka koostumus pohjautuu WHO:n pitkään käytössä olleeseen ja turvalliseen ORS-nesteytysjuomareseptiin (Oral Rehydration Salts), jota muun muassa Unicef käyttää kuivuus- ja kriisialueilla.

Kevee-juomajauheeseen sekoitettu vesi ilmeytyy lähes kolme kertaa paremmin kuin pelkkä vesi. Tästä syystä ORS-juomia on käytetty muun muassa huippu-urheilussa ja sotilaskäytössä. Juoma saa makunsa ja värinsä aidoista mustikoista, eikä sisällä lainkaan keinotekoisia maku- tai makeutusaineita. Kaloreita siinä on vain 16 kcal/juoma.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Kevee alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Säästä jopa 30 % kestotilauksella!

Osta Kevee-juomaa kestotilauksella ja säästät jopa 30 % normaalihintoihin nähden. Voit valita haluamasi toimitusvälin eikä energiasi ehdi loppumaan!

40 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi

Liity Keveen postituslistalle ja saat 40 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi. Voit perua uutiskirjetilauksen milloin tahansa.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Kevee

Koodia ei voi käyttää lahjakortteihin.

Avenobo Kurkuma Forte -kapselit parantavat biosaatavuutta ja niissä on vahva tulehduksia ehkäisevä vaikutus. Kapselien sisältämä kurkuma tehostaa väitetysti aineenvaihduntaa, vastustuskykyä ja aivotoimintaa. Osta 1, saat toisen kaupan päälle!

Foot Peel Mask -sukilla saat jalkoihisi vauvan pehmeän ihon.

Tilaa Sensilabin uutiskirje ja saat 15 % alennuskoodin käytettäväksi ensimmäisen tilauksesi yhteydessä.

SlimJoy EXTREME on 30 päivän painonpudotuspaketti, joka poistaa nestettä, tehostaa rasvanpolttoa ja parantaa unen laatua.

Norm. 6,50 €.

Tietoa kaupasta Kevee

Yhteystiedot

KEVEE Drinks / Paloma Nordic Oy
Kirvuntie 22
02140 Espoo

Y-tunnus: 2738999-2

sales@keveedrinks.com
Puh. +358 50 308 9254

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 18.11.2020.