Katso alennuskoodit

Katso

Katso on suomen vanhin TV-lehti, joka on suunniteltu television suurkuluttajille. Se kertoo selkeässä muodossa, mitä kaikilta ilmaiskanavilta ja yli 60 maksukanavalta tulee. Lisäksi kuulet tuoreimmat uutiset elokuva- ja tv-maailmasta. Katso haastattelee mielenkiintoisia näyttelijöitä, ohjaajia sekä muita tähtiä ja viihteen ammattilaisia. Unohtamatta myöskään suosittujen tv-sarjojen kutkuttavimpia juonipaljastuksia.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Katso alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Tilaa Katso alkaen vain 1,53 €/numero + tilaajalahja

Valitse haluamasi tilausjakso ja lahja, jonka haluat kaupan päälle!

Tilaa Katso-lehti – Katso Lehtikuninkaan tarjoukset!

Tilaa Katso-lehti Lehtikuningas.fi:stä ja saat valitsemasi tilaajalahjan kaupan päälle! Huom. Osa tarjouksista koskee vain talouksia, joihin ei ole tullut Katso-lehteä viimeisen 6 kuukauden aikana.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Katso

Tutustu Lehtikuninkaan vaihtuviin Juoksija-lehden tarjouksiin ja tilaa lehti kampanjahintaan joko itselle tai lahjaksi. Tarjous voi sisältää tilaajalahjan.

Katso Lehtikuningas.fi:n vaihtuva Tiede Luonto -lehden tarjous ja tarjoukseen mahdollisesti sisältyvä tilaajalahja ja tilaa kiehtova Tiede Luonto joko itselle tai lahjaksi kampanjahintaan.

Valitse Matka-lehtitarjous ja tarjoukseen mahdollisesti sisältyvä tilaajalahja, ja tilaa lehti joko itselle tai lahjaksi kampanjahintaan.

Tietoa kaupasta Katso

Yhteystiedot

Aller Media Oy
Pursimiehenkatu 29-31 A
00150 Helsinki

Puh. (09) 862 17000
katso@katso.fi

Kuvaus päivitetty viimeksi 5.5.2019.