Etusivu > Kaupat > Katso
Katso alennuskoodit

Katso alennuskoodit

Katso on suomen vanhin TV-lehti, joka on suunniteltu television suurkuluttajille. Se kertoo selkeässä muodossa, mitä kaikilta ilmaiskanavilta ja yli 60 maksukanavalta tulee. Lisäksi kuulet tuoreimmat uutiset elokuva- ja tv-maailmasta. Katso haastattelee mielenkiintoisia näyttelijöitä, ohjaajia sekä muita tähtiä ja viihteen ammattilaisia. Unohtamatta myöskään suosittujen tv-sarjojen kutkuttavimpia juonipaljastuksia.

Löydä parhaat Katso-lehden tarjoukset ja tilaa Katso edulliseen hintaan!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Tilaa Katso alkaen vain 1,63 €/numero + tilaajalahja

Valitse haluamasi tilausjakso ja lahja, jonka haluat kaupan päälle!

Voimassa toistaiseksi.

Tilaa Katso-lehti – Katso Lehtikuninkaan tarjoukset!

Tilaa Katso-lehti Lehtikuningas.fi:stä ja saat valitsemasi tilaajalahjan kaupan päälle! Huom. Osa tarjouksista koskee vain talouksia, joihin ei ole tullut Katso-lehteä viimeisen 6 kuukauden aikana.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa Katso alennuskoodeista

Katso on Suomen pitkäikäisin TV-lehti, jota suomalaiset rakastavat! TV on tärkeä osa monen arkea ja vapaa-aikaa. Viime vuosina se on kokenut paljon mullistuksia, ja niitä on odotettavissa vastakin. Uusia kanavia syntyy ja vanhoja poistuu, minkä lisäksi erilaiset suoratoistopalvelut ovat nousseet yhä tärkeämmäksi osaksi viihdetarjontaa. Myös viihteen ajankohtaisuus on lisääntynyt, sillä elämme yhä enemmän samassa syklissä esimerkiksi Yhdysvalloissa julkaistavien elokuvien ja tv-sarjojen kanssa. Uusien jakelumallien ansiosta tv-viihteen maailma on paitsi nopeampaa, myös runsaampaa. Katso on TV-lehti, joka tuo runsaudensarvet esiin sekä kotimaisen että ulkomaisen viihteen kentillä. Katso-lehti auttaa löytämään uusia suosikkeja ja löytämään kahvipöytien kuumimmat puheenaiheet. Katso on myös tietolähde ohjelmien taustoista, tekijöistä ja kuulumisista. Lue tv-viihteen ja elokuvien näyttelijöiden, juontajien ja ohjaajien haastatteluja, joissa he avautuvat paitsi työstään, myös elämästään. Jos jossain syntyy televisioon tai elokuviin liittyviä ilmiöitä, voit olla varma, että löydät ne juuri Katsosta. Millaisia ovat uudet ensi-iltaelokuvat? Mitkä ovat Netflixin ja HBO:n suosituimpia sarjoja juuri nyt? Mitähän Salkkareissa tapahtuu seuraavaksi? Nämä ovat asioita, jotka Katso kertoo lukijoilleen. Lehden vankkaa osaamista edustavat kattavat ohjelmatiedot yli 60 kanavasta sisältäen kaikki vapaat kanavat ja yli 40 maksutelevisiokanavaa.

katso lehti tarjous

Mistä löydän parhaat Katso-lehden tarjoukset?

Kokoamme tälle sivulle Katso-lehden parhaat tarjoukset sekä julkaisijoilta, kustantajilta että lehtitilausten jälleenmyyjiltä.

Ovatko Katso-tarjoukset määräaikaisia?

Tältä sivulta löydät tarjoukset sekä määräaikaisiin että jatkuviin eli ns. kestotilauksiin. Valitse määräaikainen tarjous, mikäli haluat, että tilauksesi päättyy automaattisesti tilausjakson lopussa.

Sisältyykö tarjouksiin tilaajalahja?

Kyllä. Katso-lehden tarjouksiin sisältyy hyvin usein tilaajalahja, jonka saat kaupan päälle, kun tilaat Katson kotiisi. Näet mahdolliset tilaajalahjat seuraavalla sivulla.

Miten tilaan Katso-lehden netistä?

Katson tilaaminen on helppoa:

  • Tutustu Katso-tarjouksiin yllä ja napsauta sopivinta.
  • Valitse määräaikainen/jatkuva tilaus sekä mieleinen tilaajalahja (jos saatavilla).
  • Täytä tilaajan tiedot ja viimeistele tilauksesi.
  • Tilauksesi alkaa heti seuraavaksi ilmestyvästä numerosta.

Milloin Katso ilmestyy?

Katso ilmestyy joka viikko, 52 kertaa vuodessa. Uusi numero putkahtaa postilaatikkoosi joka perjantai!

Mikä on Katson irtonumeron hinta?

Katson irtonumero maksaa tällä hetkellä 2,90 €.

Miten teen osoitteenmuutoksen?

Onko osoitteesi vaihtunut? Tee osoitteenmuutos Allerin asiakaspalvelussa.

Miten peruutan tilauksen?

Haluatko perua Katso-tilauksen? Peru tilaus Allerin asiakaspalvelussa.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Aller Media Oy
Pursimiehenkatu 29-31 A
00150 Helsinki

Puh. 075 328 5102
katso@katso.fi