Kamera-lehti alennuskoodit

Kamera-lehti

Kamera-lehti (www.kamera-lehti.fi) on Suomen suurin valokuvauslehti ja yksi kirjastojen luetuimmista lehdistä. Se sisältää ajankohtaisia uutisia ja monipuolisia vinkkejä valokuvaukseen ja kuvankäsittelyyn.

Kamera-lehden kiinnostavinta sisältöä ovat asiantuntevat laite- ja välinetestit, luonto- ja matkakuvaus sekä reportaasit ja valokuvataide. Lehti järjestää vuosittain useita suosittuja kilpailuja, jotka innostavat kuvaamiseen eri näkökulmista ja kehittymään paremmaksi.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Kamera-lehti alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Katso Lehtikuninkaan Kamera-lehden tarjous

Katso Lehtikuninkaan vaihtuva Kamera-lehden tarjous ja tilaa nyt joko itselle tai lahjaksi kampanjahintaan. Tilaa puolen vuoden (5 nroa) tai vuoden (9 nroa) kesto- tai määräaikaistilauksena!

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Kamera-lehti

Tutustu Lehtikuninkaan vaihtuviin Juoksija-lehden tarjouksiin ja tilaa lehti kampanjahintaan joko itselle tai lahjaksi. Tarjous voi sisältää tilaajalahjan.

Katso Lehtikuningas.fi:n vaihtuva Tiede Luonto -lehden tarjous ja tarjoukseen mahdollisesti sisältyvä tilaajalahja ja tilaa kiehtova Tiede Luonto joko itselle tai lahjaksi kampanjahintaan.

Valitse Matka-lehtitarjous ja tarjoukseen mahdollisesti sisältyvä tilaajalahja, ja tilaa lehti joko itselle tai lahjaksi kampanjahintaan.

Tietoa kaupasta Kamera-lehti

Kamera-lehti on Suomen suurin valokuvauksen erikoislehti, jota tehdään valokuvauksen harrastajille ja ammattilaisille.

Se opastaa miten otat parempia kuvia, esittelee kuukauden kuvaajan ja kertoo valokuvausalan uutiset. Kamera-lehti järjestää lukuisia kilpailuja, jotka opettavat miten eri tavalla annettua aihetta voi lähestyä. Kilpailuissa on usein upeita palkintoja parhaille kuvaajille.

Lehden avulla löydät luovia kuvakulmia, opit paremmaksi kuvaajaksi, tutustut huippukuvaajien menetelmiin ja saat käyttöösi puolueettomat testit.

Kamera-lehteä julkaisee Kameraseura ry ja sen päätoimittaja on Asko Vivolin. Lehden painos on 8 000-10 000 ja se tavoittaa 61 000 lukijaa (KMT 2014).

Katso myös lehden verkkosivut