Kahvikaveri alennuskoodit

Kahvikaveri alennuskoodi

Kahvikaveri on Suomen suurin kahvikoneiden myymälä ja verkkokauppa, jonka valikoima kattaa yli 200 kahvikonetta ja noin 50 kahvilaatua. Suurien määrien ansiosta myös sen hinnat ovat erittäin kilpailukykyiset.

Kahvikaverin missio on yksinkertainen. Se jumaloi hyvää kahvia ja etsii jatkuvasti uusia tapoja valmistaa herkullista kahvia. Kahvikaveri haluaa jakaa intohimonsa ja asiantuntemuksessa asiakkaidensa kanssa tarjoamalla korkealaatuisen valikoiman kahvituotteita mahdollisimman edulliseen hintaan. Jotta sinä saisit enemmän irti siitä ajasta, jonka vietät kahvin seurassa.

Siirry ostoksille »

Erikoiskahveja 20 % alennuksella!

Paahdettuja ja paahtamattomia kahvipapuja maailmalta jopa 20 % alennuksella.

Voimassa toistaiseksi.

Kahvikoneet edullisesti Kahvikaverilta alk. 299 €

Tuotemerkkejä mm. De’Longhi, Philips, Lelit ja Saeko.

Voimassa toistaiseksi.

Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksille

Etu koskee toimituksia noutopisteeseen (arvo 14,99 €). Kotiinkuljetuksille ilmainen toimitus yli 200 euron tilauksille. Normaali toimitusaika 2-5 työpäivää.

Voimassa toistaiseksi.

Saatat pitää myös näistä alennuskoodeista ja tarjouksista

Tietoa kaupasta Kahvikaveri

Kahvikaveri sai alkunsa useita vuosia sitten kahden henkilön ideasta. Nykyään se tarjoaa yli 200 erilaista kahvikonetta ja noin 50 eri kahvilaatua. Yrityksellä on Suomen lisäksi toimintaa Baltian maissa, Puolassa ja Valko-Venäjällä, ja se aikoo laajentua edelleen. Virossa yritys tunnetaan nimellä KohviSemu, Latviassa Kafijas Draugs, Liettuassa Kavos Draugas, Puolassa Przyjaciele Kawy jne.

Valikoima kattaa kaikenlaiset kahvit, kahvipavut, kahvityynyt ja kahvinapit, automaattiset ja puoliautomaattiset kahvikoneet, kapselikahvinkeittimet, suodatinkahvinkeittimet ja ammattilaiskahvikoneet, sekä tarvikkeet, kuten huolto- ja puhdistusaineet, kalkinpoistoaineet ja suodattimet. Lisäksi valikoimista löytyy mm. kahvimyllyjä, tehosekoittimia, barista-tarvikkeita, vaahdottimia, teetuotteita sekä kahvikuppeja ja muita astioita.

Maksutapoina verkkokaupassa käyvät luottokortit, verkkopankkitunnukset, tilisiirto, ennakkolasku sekä Klarna-lasku ja Klarna-tili. Ostokset voi maksaa myös Helsingin Ruusulankadun Kahvikaveri-kaupassa käteisellä. Toimitukset luvataan "muutamassa työpäivässä" ja tilauksen toimituksesta lähetetään sähköposti-ilmoitus. Toimituskulut ovat 14,99 € alle 200 € tilauksille ja ilmaiset yli 200 € tilauksille.

Yhteystiedot

KahviKaveri Oy
Ruusulankatu 8
Helsinki

Y-tunnus: 2823841-6

Asiakaspalvelu:
+358 405 217 000
antti@kahvikaveri.fi

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 4.10.2017.