Juoksija-lehti alennuskoodit

Juoksija-lehti

Suomen ainoa juoksuun ja kestävyyslajeihin erikoistunut Juoksija-lehti on edelläkävijä monissa harjoitteluun, valmennukseen, lihashuoltoon, terveyteen ja ravitsemukseen liittyvissä kysymyksissä. Lehden mielenkiintoiset henkilöhaastattelut, värikkäät juoksutapahtuma- ja kisaraportit sekä alan uutuustuotteiden esittelyt tarjoavat tuoreita näkökulmia juoksun maailmaan. Ilmestyy 8 kertaa vuodessa. Liitteenä tulee koko vuoden kilpailut kattava juoksukalenteri. Tilaajana saat käyttöösi myös Nettivalmentajan, jota käyttää yli 8 000 juoksijaa, sekä Juoksija-kortin, jolla saat lukuisia rahanarvoisia etuja.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Juoksija-lehti alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Katso Lehtikuninkaan Juoksija-lehtitarjous tästä!

Tutustu Lehtikuninkaan vaihtuviin Juoksija-lehden tarjouksiin ja tilaa lehti kampanjahintaan joko itselle tai lahjaksi. Tarjous voi sisältää tilaajalahjan.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Juoksija-lehti

Katso Lehtikuningas.fi:n vaihtuva Tiede Luonto -lehden tarjous ja tarjoukseen mahdollisesti sisältyvä tilaajalahja ja tilaa kiehtova Tiede Luonto joko itselle tai lahjaksi kampanjahintaan.

Valitse Matka-lehtitarjous ja tarjoukseen mahdollisesti sisältyvä tilaajalahja, ja tilaa lehti joko itselle tai lahjaksi kampanjahintaan.