Juoksija-lehti alekoodi

Parhaat Juoksija-lehti alennuskoodit & tarjoukset

Aktiiviset ja varmistetut Juoksija-lehti alennuskoodit heinäkuu 2024

JUOKSIJA on kotimainen kestävyysurheilun, kuntoilun ja terveellisen elämän erikoislehti, joka käsittelee asiantuntevasti ja monipuolisesti juoksua, hiihtoa, pyöräilyä ja muita kestävyyslajeja niin aloittelijan kuin kokeneempien harrastajienkin kannalta. Se on Euroopan pitkäikäisin juoksulehti.

Juoksija sisältää mielenkiintoisia henkilökuvia sekä tietoa harjoittelusta, ravinnosta, terveydestä, vammojen ehkäisystä ja uutuustuotteista. Lehti raportoi juoksutapahtumista ja kisoista sekä tarjoaa ammattilaisten luomat harjoitusohjelmia, jotka tukevat tulosten saavuttamista. Tulospörssi paketoi kestävyyslajien tulokset ja Juoksijan puolueettomat tuotetestit ovat käsite. Lehdestä ilmestyy 10 numeroa vuodessa.

Katso paras Juoksija-lehtitarjous ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi edulliseen hintaan!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Valitettavasti emme löytäneet yhtään alennuskoodia tai tarjousta tähän kauppaan

Hakuehdoillasi ei löytynyt juuri nyt yhtään alennuskoodia tai tarjousta etsimääsi. Palaa sivuille myöhemmin uudelleen tai katso uusimmat alennuskoodit etusivultamme.

juoksija lehtitarjous

JUOKSIJA on suomalainen kestävyysurheiluun, kuntoiluun ja terveelliseen elämään erikoistunut aikakauslehti. Lehti käsittelee monipuolisesti eri kestävyyslajeja niin vasta-alkajien kuin kokeneempienkin harrastajien kannalta. Vuonna 1971 perustettu Juoksija on toiminut juoksuharrastajien sparraajana jo yli 40 vuotta ja se on Euroopan pitkäikäisin urheilujärjestöistä riippumaton juoksulehti.

Juoksija-lehti tarjoaa asiantuntevaa ja innostavaa tietoa juoksun ja kestävyyslajien harrastajille. Lehden vakiosisältöä ovat urheilijoiden ja vaikuttajien persoonalliset henkilökuvat, harjoittelu, valmennus, ravinto, terveys, vammojen ehkäisy ja tuote-esittelyt. Se ottaa persoonallisesti kantaa liikuntakulttuurin ilmiöihin ja jakaa uusinta valmennustietoa niin kilpaurheilijoille kuin kuntoilijoillekin. Juoksijan kattavat ja puolueettomat testit ovat jo käsite.

Muuta sisältöä ovat värikkäät juoksutapahtuma- ja kisaraportit sekä eritasoiset harjoitusohjelmat. Lehden liitteenä julkaistava Tulospörssi sisältää satojen juoksun, maastohiihdon, suunnistuksen, pyöräilyn ja muiden lajien kisatuloksia ja tilastoja.

Lehden historian aikana kuntoilu on kokenut valtavan murroksen. Juoksusta on tullut satojen tuhansien suomalaisten terveysliikuntamuoto. Nykyään Suomessa on yli 600 000 juoksun harrastajaa ja erityisesti naisten osuus on kasvanut valtavasti. Maratonharrastajiakin on noin 50 000. Innostusta ovat lisäneet erilaiset kuntoilutapahtumat.

Juoksija-lehteä kustantaa Kustannusosakeyhtiö Juoksija, jonka seitsenhenkinen toimitus sijaitsee Helsingin Olympiastadionilla. Lehdellä on kaksi tytärlehteä: Vuonna 2009 perustettu Hiihto ja uutuuslehti Pyöräily+Triathlon.

Mikä on kestävyysharjoittelun ydin? Miten unenlaatu vaikuttaa juoksuun? Miten parannat vastustuskykyäsi? Mitä ennen kisaa kannattaa syödä? Mikä on paras maastojuoksukenkä? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen tilaamalla Juoksija-lehden määräaikais- tai kestotilauksena - nyt kampanjahintaan!

Julkaisemme tällä sivulla yhteistyökumppaneidemme Juoksija-lehtitarjouksia, jotta tilaushintojen vertailu olisi helpompaa. Jos kustantamon tai lehtimyyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodeja, löydät tietysti myös ne aina meiltä!

Juoksija lehti käsittelee muun muassa maratonia
Juoksija-lehdessä käsitellään juoksun lisäksi hiihtoa, pyöräilyä, suunnistusta ja muita kestävyysurheilulajeja. Kuva: Pixabay.com.

Juoksija-lehti.fi - Suomen suurin juoksuvalmentaja

Juoksija-lehden virallisten nettisivujen Juoksija-lehti.fi:n suosituinta sisältöä ovat tapahtumakalenteri, kenkäklinikka ja Move! nettivalmentaja. Sivustolla vierailee kuukaudessa yli 60 000 kävijää.

Sivusto tarjoaa monipuolisia palveluja harjoittelun tueksi. Liikunta-, terveys- ja ravintoaiheisten artikkelien lisäksi tilaajien käytössä on video-oppaita, blogi sekä Move-nettivalmentaja, joka sisältää valmiita harjoitusohjelmia juoksuun, hiihtoon ja pyöräilyyn. Juoksuohjelmista voit valita tavoitteesi sopivan harjoittelun.

Juoksija-lehden tapahtumakalenterista löydät yli 600 kotimaista juoksu-, hiihto- ja pyöräilytapahtumaa. Jos olet Juoksija-kortin omistaja, voit ilmottautua moniin tapahtumiin sillä ja saat korttialennuksen suoraan ilmoittautumisen yhteydessä.

Juoksijan tulospalvelusta löydät monien urheilutapahtumien tulokset. Palvelu kattaa kilpailutuloksia vuodesta 2004 lähtien ja maratontilastoja vuodesta 2009 lähtien.

Verkkopalvelun Kenkäklinikka tarjoaa kaikkien myynnissä olevien juoksukenkien tiedot sekä Juoksija-lehden testiryhmän arvostelut. Voit hakea kenkiä käyttötarkoituksen, merkin, tuen, ohjauksen, hinnan tai vuosimallin mukaan.

Juoksija-lehti lyhyesti:

 • Kenelle? Juoksun, hiihdon, pyöräilyn ja muiden kestävyysurheilulajien harrastajille
 • Avainsanat: Hiihto, Juoksu, Kestävyysurheilu, Kuntoilu, Liikunta
 • Ilmestyy: 10 numeroa vuodessa
 • Julkaisija: Kustannus Oy Juoksija
 • Päätoimittaja: Tomi Savolainen
 • Ensimmäinen numero: 1971
 • Levikki: 17 738 (Levikintarkastus 2014)
 • Lukijamäärä: 88 000 (KMT 2015)
 • Lukijaprofiili: 61 % miehiä, 39 % naisia (KMT K15)
 • Irtonumero: 8,40 € (Lehtipiste)
 • ISSN: 0728-4971
 • Maa: Suomi
 • Kieli: suomi

Katso myös Juoksija-lehti sosiaalisessa mediassa: