Aku Ankka Juniori alennuskoodit

Aku Ankka Juniori

Aku Ankka Juniori on lasten ikioma lehti, jonka tilaukseen sisältyy digipalvelu täynnä hauskoja sarjakuvia ja palkitsevaa tekemistä. Aku Ankka Juniorin sarjakuvat ovat sopivan lyhyitä perheen pienemmille ja ne löytyvät digipalvelusta ääneen luettuna. Lehden puuhtatehtävien lisäksi digipalvelussa on runsain mitoin kivaa tekemistä, jonka avulla lapsi oppii hyödyllisiä taitoja. Tehtävät on kehitetty yhdessä varhaiskasvatuksen asiantuntijoiden kanssa.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Aku Ankka Juniori alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Katso Lehtikuninkaan vaihtuva Aku Ankka Juniori -tarjous!

Valitse tarjous ja joko kesto- tai määräaikainen tilaus, sekä mahdollinen tilaajalahja ja tilaa Aku Ankka Juniori kampanjahintaan!

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Aku Ankka Juniori

Tutustu Lehtikuninkaan vaihtuviin Juoksija-lehden tarjouksiin ja tilaa lehti kampanjahintaan joko itselle tai lahjaksi. Tarjous voi sisältää tilaajalahjan.

Katso Lehtikuningas.fi:n vaihtuva Tiede Luonto -lehden tarjous ja tarjoukseen mahdollisesti sisältyvä tilaajalahja ja tilaa kiehtova Tiede Luonto joko itselle tai lahjaksi kampanjahintaan.

Valitse Matka-lehtitarjous ja tarjoukseen mahdollisesti sisältyvä tilaajalahja, ja tilaa lehti joko itselle tai lahjaksi kampanjahintaan.