Aku Ankka Juniori alekoodi

Parhaat Aku Ankka Juniori alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Aku Ankka Juniori alennuskoodit kesäkuu 2024

Voihan ankanpojat, oppiminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa! Aku Ankka Juniori on uusi konsepti, jossa yhdistyvät hauskat sarjakuvat ja viihteellinen oppiminen. Se on 3-8 -vuotiaiden lasten ensimmäinen askel sarjakuvien värikkääseen maailmaan.

Juniorissa yhdistyvät kuukausittain ilmestyvä sarjakuvalehti ja viikoittain päivittyvä digipalvelu. Rikaskielisessä lehdessä seikkailevat kaikki Ankkalinnasta tutut hahmot ja muut Disney-hahmot jännittävissä ja riemukkaissa tarinoissa. Paperilehdessä on myös kivaa tekemistä.

Digipalvelu sisältää kaikki lehden tarinat ääneen luettuna, sarjakuva-arkiston sekä puuhatehtävät. Sanasankarissa opetellaan kirjaimia ja lukemista, Matikkamestarissa tutustutaan numeroihin ja laskemiseen, Kiva kaveri -tehtävissä opetellaan sosiaalisia ja muita hyödyllisiä taitoja. Tehtävien onnistuneesta suorittamisesta saa mitaleita omaan palkintokaappiin.

Aku Ankka Juniorin lähtökohta on, että lapsilla on hauskaa ja vanhemmilla hyvä omatunto lasten ajanvietteen kanssa. Vaikka palvelu on opettavainen, se ei ole vakavahenkinen, vaan ankkamaista huumoria viljelevä.

Katso paras Aku Ankka Juniorin tarjous ja tilaa palvelu lapsellesi nyt.

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Valitettavasti emme löytäneet yhtään alennuskoodia tai tarjousta tähän kauppaan

Hakuehdoillasi ei löytynyt juuri nyt yhtään alennuskoodia tai tarjousta etsimääsi. Palaa sivuille myöhemmin uudelleen tai katso uusimmat alennuskoodit etusivultamme.

Aku Ankka Juniori logo

Aku Ankka Juniori on perheen pienimpien ensimmäinen askel sarjakuvien maailmaan ja Akun kotikaupunki Ankkalinnaan. Se on uusin Ankka-perheen tuote, joka on suunnattu 3-8 -vuotiaille lapsille.

Palveluun sisältyy kuukausittain ilmestyvä lehti ja viikoittain päivittyvä digipalvelu, jotka yhdessä muodostavat lasten rakastaman paketin. Juniori-lehden sarjakuvat ovat sopivan lyhyitä lapsille, mutta kieleltään yhtä rikkaita, kuin Aku Ankassakin. Lisäksi jokainen sarjakuva on kuunneltavissa digipalvelussa äänenluettuna. Palvelusta löytyy myös digitaalinen Sarjisaitta, joka on pullollaan lapsille sopivia sarjakuvia Aku Ankan 60-vuotisen historian varrelta.

Aku Ankka Juniorin puuhaosio löytyy tavallisella nettiselaimella toimivasta digipalvelusta, joka toimii myös tableteilla. Digipuuhat on jaettu kolmeen osioon: Sanasankari, Matikkamestari ja Kiva kaveri. Niissä opetellaan kirjaimia ja lukemista, numeroita ja laskemista sekä sosiaalisia taitoja. Ei kuitenkaan vakavamielisesti, vaan ankkamaisesti hörsyvää huumoria viljellen.

Tätä on Aku Ankka Juniori

Aku Ankka Juniori tarkoittaa hauskaa oppimista. Se on hauskan oppimisen aarreaitta ja leikki-ikäisten oma hautomo täynnä riemukkaita sarjakuvia ja kivaa puuhasteltavaa. Tuotepaketti sisältää kotiin tulevan lehden ja useimmilla laitteilla toimiva digipalvelu täynnä mukavaa tekemistä.

 • Lukemista ja puuhasteltavaa 3-8 -vuotiaille tytöille ja pojille.
 • Kuukausittain ilmestyvässä painetussa lehdessä lyhyitä tarinoita ja puuhatehtäviä.
 • Tarinoissa esiintyvät Ankkalinnasta tutut hahmot ja monia muita Disney-hahmoja
 • Kaksi kertaa viikossa päivittyvässä digipalvelussa 20 tarinaa ääneen luettuna. Tarinat etenevät selkeäsi yksi ruutu kerrallaan.
 • Paljon lyhyitä Aku Ankka -sarjiksia Lataamosta.
 • Opettavaisia tehtäviä, joissa opetellaan lukemista, kirjoittamista, laskemista, syy-seuraus-suhteita ja sosiaalisia taitoja.

Aku Ankka on luotettu brändi, johon vanhemmat luottavat. Juniorin puuhatehtävät on suunniteltu yhdessä varhaiskasvatusvanhempien kanssa ja ne tarjoaa turvallista ja viihdyttävää tekemistä lapsille.

Aku Ankka Juniori -lehti

Lapset oppivat uusia asioita kielen avulla. Aku Ankka Juniorin kieli on rikasta ja hauskaa. Se on tehty lukemaan oppimisen avuksi ja sen avulla lapsen sanavarasto kehittyy kuin leikiten.

Sarjakuvien lisäksi painetussa lehdessä on runsaasti tekemistä lapsille. Tehtävissä opetellaan kirjaimia ja numeroita, kirjoitetaan sanoja ja tutustutaan laskuihin. Puuhatehtävien avulla lapsi oppii myös käden motoriikkaa kynänkäytön kautta, jota tarvitaan erilaisten muotojen ja reittien piirtämiseen.

Ankkalinnalaisten seurassa askarrellaan, leivotaan, opetellaan uimataitoja ja matkustellaan ympäri maailmaa.

Juniorin digipalvelu päivittyy kahdesti viikossa

Aku Ankka Juniorin digipalvelu sisältää digitaalisia sarjakuvia ja puuhasteltavaa.

Lehtilaarista löytyvät kaikki painetussa lehdessä julkaistut sarjakuvat ja kuukausittain ilmestyvä Ankka-klassikko ääneen luettuna. Ääninä toimivat näyttelijät Rinna Paatso ja Puntti Valtonen. Osa sarjakuvista on tavutettu ja kirjoitettu isoin ja selkein kirjaimin, joten lapsi voi lukea halutessaan tarinoita myös itse.

Sarjisaitta sisältää hahmojen mukaan jaoteltuja tarinoita. Aittaan ilmestyy viikoittain uusia itse luettavia sarjakuvia. Ankkalinnan hahmojen lisäksi tarinoissa esiintyy muita Disney-hahmoja, esimerkiksi Autoista, Monstereista ja Prinsessoista.

Digipuuhat sisältävät monipuolisia puuhatehtäviä. Taitojen kartuttamisessa tärkeintä on oma aktiivisuus, oivallus ja palkinto. Sanasankari-tehtävissä tutustutaan kirjaimiin ja harjoitellaan lukemisen alkeita. Matikkamestarissa puolestaan tutustutaan numeroihin ja yksinkertaisiin laskutehtäviin. Kiva kaveri -tehtävissä opetellaan sosiaalisia ja muita hyödyllisiä taitoja.

Puuhatehtäviin on merkitty niiden vaikeustaso. Niiden tekemistä helpottavat ääneen luetut kysymykset, vastausvaihtoehdot, kirjainäänteet ja kannustavat kommentit. Jokaisesta oikein suoritetusta tehtävästä saa palkinnoksi mitalin. Lapset rakastavat mitalien keräämistä omaan palkintokaappiin.

Aku Ankka Juniori lyhyesti

 • Kenelle? 3-8 -vuotiaille lapsille
 • Avainsanat: Oppiminen, Puuhatehtävät, Sarjakuvat
 • Ilmestyy: Painettu lehti kerran kuukaudessa, 12 numeroa vuodessa
 • Julkaisija: Sanoma Media Finland Oy
 • Päätoimittaja: Aki Hyyppä
 • Ensimmäinen numero: 2014
 • Irtonumero: Ei irtonumeromyynnissä
 • ISSN: 2342-2440
 • Maa: Suomi
 • Kieli: suomi

Digipalvelun luettuihin tarinoihin voi tutustua ilmaiseksi Juniorin nettisivuilla.

Lehden ilmestymispäivät löydät Mediakortit.fi -palvelusta.