Jimm's alennuskoodit

Jimm's alennuskoodi

Jimm’s PC-Store Oy on ammattimainen tietotekniikan, komponenttien ja kuluttaja-elektroniikan verkkokauppa, josta tilaat uusimmat tuotteet ensimmäisenä. Kun etsit Jimms alennuskoodia, olet tullut oikeaan paikkaan. Jimm’s PC-Store on Suomen johtava verkkokauppa hardcore-pelaajille!

Siirry ostoksille »

Jimm’s GtG – hetivalmiit pelikoneet

Jimm’s GtG hetivalmiit pelikoneet on valmiiksi kasattu ja testattu. Hetivalmiita pelikoneita löytyy suoraan varastosta valmiina toimittevaksi koviin pelihetkiin.

Voimassa toistaiseksi.

Jimm’s Outletista tuotteita huippualennuksin

Joko tutustuit Jimm’sin outlet-osastoon? Outletista löydät asiakaspalautustuotteita loistavin alennuksin ja täydellä takuulla.

Voimassa toistaiseksi.

Jimm’s-lahjakortti – loistava lahja kaikkiin tilaisuuksiin

Etsitkö lahjaa henkilölle, jolla on jo kaikkea? Jos tiedät hänen pelaavan tai käyttävän tietotekniikkaa, tiedät, että hän tulee pitämään Jimm’s-lahjakortista, jonka hän voi käyttää haluamiensa tuotteiden hankintaan. Lahjakortti käy sekä verkkokaupassa että Turun myymälässä.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa kaupasta Jimm's

Yrityksestä

Jimm's PC-Store Oy on asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa. Verkkokaupan lisäksi sillä on myymälä Turussa osoitteessa Lukkosepänkatu 7.

Vuonna 2021 yrityksen liikevaihto oli noin 70 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä yli 60.

Etukoodit, alennukset ja tarjoukset

Koska olet täällä, etsit varmaankin Jimm's etukoodia tai alennuskoodia.

Olet oikeassa paikassa, sillä Jimm's todellakin hyödyntää etukoodeja markkinoinnissaan.

Jos Jimm'sille on saatavilla etukoodi, löydät sen meiltä.

Mutta alennuksia ja etukoodeja on tarjolla hyvin harvoin.

Todennäköisemmin Jimm's etukoodeja on saatavilla myyntisesonkeina, kuten Black Fridayna, Cyber Mondayna ja Singles' Dayna.

Etukoodeja, alennuksia ja tarjouksia kannattaa metsästää myös esimerkiksi Jimm'sin joulukalenterista, io-techin Jimm's ketjusta ja Assemblyn kaltaisista tapahtumista.

Julkaisemme Jimm's etukoodien lisäksi tällä sivulla erilaisia tarjouskampanjoita.

Kaikki pelaamiseen ja datailuun

Jimm's-verkkokaupasta löydät kaiken tarvittavan pelaamiseen: pelikoneet ja muut pöytäkoneet ja tietokoneet, pelituolit, pelinäytöt ja näyttötelineet, pelipöydät, pelikuulokkeet, mikrofonit, pelihiiret ja hiirimatot, pelinäppäimistöt sekä koneiden päivityspaketit.

Komponenttipuolelta saat esimerkiksi näytönohjaimet, SSD-levyt, kovalevyt, virtalähteet, emolevyt, jäähdytystuotteet ja muut tietokonekomponentit.

Valikoimiin kuuluvat niin ikään ohjelmistot ja ohjelmistolisenssit sekä lahjakortit.

Mikäli tilaat Jimm'siltä tietokoneen, voit tilata sen valmiiksi kasattuna ja testattuna, jolloin konepaketin vastuu siirtyy yritykselle, Kasauspalvelun takuu on 2 vuotta ostohetketkestä.

Kokemuksia

Jimm's kokemuksia löytyy esimerkiksi yllä mainitusta io-techin ketjusta, sekä asiakaskokemuksia keräävästä Trustpilot-palvelusta, jossa Jimm's on saanut tätä kirjoitettaessa arvosanan 4,4/5 (erinomainen) perustuen lähes 1 400 arvosteluun.

Verkkokaupan tilausehdot

  • Maksutavat: verkkopankit, luotto- ja pankkikortit, mobiilimaksut, Jousto lasku/osamaksu, Walley jousto/osamaksu, Klarna lasku/osamaksu, postiennakko
  • Postikulut: toimitustavasta riippuen
  • Toimitusaika: tuotekortit sisältävät toimitusaika-arvion
  • Palautus: 30 päivän palautusoikeus sekä RMA-takuupalautus
  • Etukoodit: Löydät ne tältä sivulta

Yhteystiedot

Jimm's PC-Store Oy
Lukkosepänkatu 7
20320 Turku

Asiakaspalvelu:

Puh. +358 29 70 70700 (ma-su 24/7)
asiakaspalvelu@jimms.fi

Viralliset sivut: jimms.fi