Etusivu > Kaupat > Jalometallikeskus
Jalometallikeskus alennuskoodit

Jalometallikeskus alennuskoodit

Jalometallikeskus.fi on suomalainen kullan ja muiden jalometallien ostaja. Se lupaa Suomen korkeimman hinnan kullalle hintatakuulla.

Kullan myyminen on helppoa tilaamalla maksuton ja postivakuutettu myyntipaketti. Kun romukulta on arvioitu, saat siitä ostotarjouksen, jonka voit hyväksyä tai hylätä. Mikäli hyväksyt tarjouksen saat rahat tilillesi muutamassa arkipäivässä.

Hyödynnä romukullan myynnissä tältä sivulta löytyvät Jalometallikeskus alekoodit ja tarjoukset!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Tilaa maksuton kullan myyntipaketti tästä!

Onko sinulla tarpeettomia kulta- tai hopeakoruja? Jalometallikeskus Pohjola on suomalainen yhtiö, joka tarjoaa turvallisen tavan kierrättää jalometalliromu rahaksi. Kullan myynti tapahtuu tilaamalla maksuton myyntipaketti, joka sisältää kaiken tarpeellisen kullan myymiseen. Palautuslähetys on vakuutettu 5 000 euroon saakka.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa Jalometallikeskus alennuskoodeista

jalometallikeskus tarjous

Jalometallikeskus.fi on suomalaisen Jalometallikeskus Pohjola -nimisen yrityksen verkkopalvelu, joka ostaa turhaksi käyneitä kultaesineitä eli romukultaa internetin välityksellä. Palvelu toimii siten, että asiakas tilaa jalometallikeskus.fi-sivustolta maksuttoman myyntipaketin, joka sisältää kaiken tarvittavan kullan myymiseen. Tämän jälkeen asiakas laittaa romukultaesineensä sinetöitävään turvapussiin ja lähettää 5000 euroon asti valmiiksi vakuutetun pussin Jalometallikeskukselle, jonka kulta-asiantuntijat arvioivat kultaesineiden arvon. Arvioinnin jälkeen yritys tekee ostotarjouksen perustuen päivän kullan ostohintaan perustuen. Asiakas voi päättää hyväksyykö vai hylkääkö hän tarjouksen. Jos ostotarjous hyväksytään maksu suoritetaan asiakkaan pankkitilille 1-3 arkipäivässä pankista riippuen.

Käyttääkö Jalometallikeskus.fi alennuskoodeja?

Jalometallikeskus ei tietääksemme hyödynnä alennuskoodeja tällä hetkellä, mutta julkaisemme tällä sivulla myös erilaisia Jalometallikeskus tarjouksia, kampanjoita ja muita etuja, joista voi olla Jalometallikeskuksen asiakkaille ja romukullan myyjille hyötyä.

Mikäli tilanne muuttuu, voit olla varma, että löydät tarjouskampanjoiden lisäksi uusimmat Jalometallikeskus alennuskoodit sivuiltamme ensimmäisenä.

Onko Jalometallikeskus.fi luotettava?

Nähdäksemme Jalometallikeskus.fi on luotettava verkkopalvelu, jonka kautta on turvallista myydä romukultaa. Palvelun takana oleva Jalometallikeskus Pohjola on perustettu vuonna 2012, joten sillä on pitkä kokemus kullan ostajana.

Voit lukea asiakkaiden kokemuksia Jalometallikeskus.fi-yrityksestä Trustpilot.com-sivustolla. Tätä kirjoitettaessa Jalometallikeskus on saanut arvosanan 4,4/5 perustuen 24 arvosteluun. 96 % arvosteluista on positiivisia.

Mistä saan parhaan hinnan romukullalle?

Hienoa kuulla, että olet hintatietoinen kuluttaja! Kullan ostajien tarjoamia ostohintoja kannattaa todella vertailla ja yksi parhaista paikoista siihen on Kultanetti.fi:n romukullan hintavertailu.

Mitä Jalometallikeskuksen tarjoamiin romukullan hintoihin tulee, sivustolta löytyvällä hintalaskurilla voit kokeilla etukäteen, minkä verran saat takuuvarmasti, kun myyt vähintään 10 grammaa 14K kultaa.

Lisäksi yritys kertoo todelliset ostohinnat, eikä tee niihin mitään vähennyksiä tai peri arviointikuluja.

Mitä myymälleni romukullalle tapahtuu?

Jalometallikeskuksen ostama jalometalliromu menee kierrätykseen, jossa se sulatetaan jalostetaan ja käytetään uudelleen.

Yhteystiedot

Scandinavian Sales Oy / Jalometallikeskus Pohjola
PL 390
00101 Helsinki

Y-tunnus: 2494243-0

Puh. 020 730 7930 (8,35 snt/puh + 16,69 snt/min)
Sähköposti: asiakaspalvelu@jalometallikeskus.fi

Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 10-16.