Interflora alekoodi

Parhaat Interflora alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Interflora alennuskoodit kesäkuu 2024

Interflora (interflora.fi) on maailmanlaajuisesti toimiva kukkatervehdysten toimittaja, joka toimittaa Suomen lisäksi kukkia yli 140 maahan. Se välittää päivittäin tuhansia tunteita ja tuoksuja kukkien kautta jopa muutamassa tunnissa vaikka toiselle puolelle maapalloa.

Tältä sivulta löydät ajankohtaisimmat ja varmasti toimivat Interflora-alennuskoodit ja -tarjoukset.

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Ilahduta kukkalahjakortilla 10-100 €

Tiesitkö, että sinun ei tarvitse aina lähettää kukkalähetystä ilahduttaaksesi? Voit piristää myös Interfloran kukkalahjakortilla, jolla saaja saa valita mistä tahansa Interflora-kukkakaupasta mieleisiänsä kukkia ja viherkasveja.

Voimassa toistaiseksi.

Kukkalähetykset alkaen vain 14 €

Tilaa kukkalähetys läheiselle, kotiin tai työpaikalle ja ilahduta rakkaimpia ihmisiä. Interfloralta kukkalähetykset lähes kaikkialle Suomeen alkaen vain 14 euroa! Valitse haluamasi kimppu ja tilaa netistä. Lähetti toimittaa kukat vastaanottajalle haluamanasi ajankohtana.

Voimassa toistaiseksi.

Interflora on kansainvälinen kukkalähetysverkosto, jonka kukkatervehdyksiä toimittaa lähes 300 kukkakauppaa ympäri Suomea.

Interflora-kampanjakoodilla säästät enemmän

Jos kukkien lähettäminen läheisillesi on lähellä sydäntäsi, Interflora tarjoaa erinomaisen tavan ilahduttaa rakkaimpiasi. Kukat voivat olla enemmän kuin vain kaunis ele; ne ovat myös taidetta ja tunnelmaa yhdessä paketissa. Ja mikä parasta, Interflora-kampanjakoodilla voit säästää huomattavasti seuraavasta kukkatilauksestasi.

Interflora-kampanjakoodi on yleensä kirjaimia ja/tai numeroita sisältävä koodi, jonka voit syöttää kassalla saadaksesi alennusta ostoksestasi. Voit saada prosentuaalisen alennuksen, kiinteän euroalennuksen tai jopa ilmaisen toimituksen kukkalähetyksellesi.

Näin käytät Interflora-kampanjakoodin:

  1. Valitse kukat ja lisätuotteet Interfloran verkkokaupasta.
  2. Klikkaa jatka tilausta ja kunnes pääset maksuvaiheeseen.
  3. Syötä Interflora-alennuskoodisi maksutapojen alla näkyvään kampanjakoodi kenttään ja klikkaa "aktivoi koodi".
  4. Alennuksen tulisi nyt näkyä ostoskorissasi ja voit viimeistellä tilauksen.

Liitä Interflora alennuskoodisi maksuvaiheessa kampanjakoodi-kenttään ja aktivoi alennus.

Mikä on Interfloran laatutakuu?

Interfloran laatutakuu takaa, että kukkien laatu on hyvä ja että kukat toimitetaan maksetun summan mukaisesti. Vastaanottajalle toimitetaan aina tilattua kukkalajiketta, mikäli mahdollista. Jos kyseinen kukka on päässyt loppumaan, toimitetaan vaihtoehdoksi ilmoitettua tai tilattua kukkaa mahdollisimman lähellä olevaa lajiketta.

Kukat toimitetaan haluttuna päivänä tai seuraavana arkipäivänä. Arkisin ennen klo 13.00 tehdyt tilaukset voidaan toimittaa samana päivänä lähes kaikkialla Suomessa. Kukkien ohessa voi toimittaa myös herkullisia suklaatuotteita.

Yritysosoitteisiin toimitettavat tilaukset on tilattava viimeistään edellisenä päivänä. Kukkatoimituksia ei voida taata sunnuntaisin ja arkipyhinä. Ulkomaantilaukset on tehtävä viimeistään toimitusta edeltävänä päivänä. Toimitusta ei voida taata tiettynä kellonaikana, poikkeuksena hautajaistilaukset, jotka toimitetaan siunausajankohdan mukaan (tilaus viimeistään 3 arkipäivää ennen siunausta).

Toimitukseen liittyvistä asioista voi olla yhteydessä Interfloran toimistoon (ks. yhteystiedot alla) tai verkkosivuilta löytyvän chatin avulla.

Mikäli toimitetut kukat ovat huonolaatuisia, toimitusliike on velvollinen toimittamaan uudet kukat.

Ilahduta läheistä kukkalähetyksellä ja säästä rahaa hyödyntämällä uusimmat Interflora-alennuskoodit.

Tietoa Interflorasta

Interflora (interflora.fi) on kansainvälinen kukkalähetysverkosto, johon kuuluu yli 58 000 kukkakauppaa yli 140 maassa. Se on Florists' Transworld Delivery eli FTD:n tytäryhtiö.

Suomessa Interflora on toiminut vuodesta 1927 lähtien ja sen kukkatervehdyksiä toimittaa lähes 300 kukkakauppaa ympäri maata. Kukkatervehdys sopii hyvin esimerkiksi rakkaimmalle, kiitokseksi, onnitteluksi, päivän piristykseksi, hautajaisiin tai äitienpäivään. Valitset vain haluamasi kukat ja lähetti vie ne haluamanasi ajankohtana oman persoonallisen viestisi kera, helppoa!

Suomen 300 Interflora-kukkakauppiaat ovat koulutettuja ammattilaisia, kukkien asiantuntijoita, taitavia kukkasitojia ja floristeja, jotka edustavat alan parasta ammattitaitoa.

Joka päivä tuhannet ihmiset luottavat Interfloraan lähettääkseen onnentoivotukset ja osanottonsa sen kautta. Se ei ole halua olla vain suurin, vaan myös mielyttävin kukkalähetyspalvelu. Kaikki toimitusketjuun kuuluvat floristit, lähetit ja asiakaspalvelijat lisäävät hieman omaa persoonallisuuttaan kokemukseen.

Yritys on ylpeä, että niin monet palkitut floristit ovat halunneet olla osa Interflora-perhettä. Heillä kaikilla on omat ainutlaatuiset taitonsa, luovuutensa ja silmänsä yksityiskohdille, joita tarvitaan jokaisen käsintehdyn kukkakimpun luomiseen.

Interflora on toimittanut onnentoivotuksia jo yli 90 vuotta, ja tänä päivänä se tarjoaa entistä jännittävämpiä ja tuoreempia kukkalahjoja kaikkiin tilanteisiin ja sesonkeihin. Nykyaikaisen tyylikkäistä suosituimpiin klassikoihin ja uniikkeihin luomuksiin joka päivä.

Se on suurin, mutta myös pisimpään palvellut kukkalähetysverkosto, jolla on huippuosaajan maine. Sen Hermes tunnetaan maailmanlaajuisesti nopean ja oikea-aikaisuuden symbolina.

Jokainen kukkakimppu valmistellaan huolellisesti käsin ja toimitetaan lupauksen mukaisesti. Kansainvälinen floristiverkosto toimittaa käsintehdyt kukkatervehdykset lähes mihin tahansa maailmassa vain muutamassa tunnissa.

Nyt voit liittää Interflora-kukkalähetykseesi myös lisätuotteita, kuten suklaarasian, nallen tai vaikka maljakon kukkia varten.

Interfloran historiaa

Interfloran perustivat floristi Joe Dobson ja taimitarhan pitäjä Carl Englemann vuonna 1920. He halusivat laajentaa liiketoimintaansa ja olivat tietoisia FTD:n kukkalähetyspalvelusta, joka oli toiminut Yhdysvalloissa vuodesta 1910. He olivat ensimmäiset ulkomaalaiset FTD-yrittäjät. Britannian FTDA perustettiin vuonna 1923 ja siihen kuului 17 jäsentä. Yrityksen slogan oli "Flowers by Wire", koska tuohon aikaan floristit kommunikoivat keskenään sähkeiden avulla.

Vuonna 1953 yrityksen nimi muuttui Interfloraksi ja sen tunnukseksi tuli kreikkalaisesta mytologiasta tuttu Hermes, joka edustaa tänäkin päivänä yrityksen hyvää laatua ja palvelua, osaamista ja ajan hermolla pysyvää edelläkävijyyttä. Tunnetuimmaksi sloganiksi nousi "Say it with flowers" eli "Sano se kukin".

Kun sähkeiden käyttö väheni, kukkalähetyksiä alettiin vastaanottamaan puhelimitse. Interflora alkoi vastaanottamaan tilauksia 1980-luvun lopulla faksin kaltaisella järjestelmällä ja 1990-luvulla internetin välityksellä. Internetin laajakaistat mahdollistivat tilausten toimittamisen lähes reaaliajassa.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Interflora Suomi r.y.
PL 3
00441 Helsinki

Puh. 010 217 6320
Email info@interflora.fi

Viralliset sivut: shop.interflora.fi