inkClub alennuskoodit

inkClub

inkClub (www.inkclub.com) on vuonna 2000 perustettu tulostinmusteita, mustepatruunoja ja väriainekasetteja myyvä verkkokauppa. Se on nykyään yksi maailman suurimmista tulostinmusteiden toimittajista. Verkkokauppa tarjoaa kaikille uusille asiakkaille ilmaisen mustepatruunan Epson- ja Canon-tulostimiin.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat inkClub alennuskoodit ja tarjoukset 2021

InkClub: 20 % alennusta inkClub-musteista ja 10 % alennusta alkuperäismusteista

Lisäksi superalennukset valikoidusta elektroniikasta (esim. sähköhammasharja, kaiuttimet, kuulokkeet, partatrimmeri jne.).

inkClub-outletissa poistotuotteita huikein alennuksin

Valitse mustepatruuna, valokuvapaperi tai pölypussi hintaan 0 €

Etu koskee useimpia tulostimia ja pölynimureita. Se on voimassa vain kerran asiakasta kohden kussakin tuoteryhmässä.

Ilmainen mustepatruuna uusille asiakkaille

inkClub.com tarjoaa uusille asiakkaille ilmaisen mustepatruunan useimpiin Epson– ja Canon-tulostimiin ensimmäisen tilauksen yhteydessä.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin inkClub

Lisävarusteiden hakutyökalulla voit etsiä yhteensopivia lisävarusteita laitteesi sarjanumerolla, mallinimellä tai SNID-tunnuksella.

Satoja uusia tuotteita joka viikko reiluin alennuksin.

Kaikki käytetyt tietokoneet ovat valtuutetun Apple-huollon tarkastamia ja niillä on 12 kk takuu.

Tilaa Razerin uutiskirje ja saat 10 €:n alennuskoodin käytettäväksi seuraavassa tilauksessasi. Alennus koskee yli 99 €:n tilauksia.

Tietoa kaupasta inkClub

inkClub on vuosituhannen vaihteessa kahden yrittäjän perustama yritys, jonka tarkoituksena oli myydä tulostimien mustepatruunoja netin välityksellä. Sen tarjoama mustevalikoima laajeni nopeasti ja pian valikoimiin otettiin myös muita tuotteita, kuten tulostimia, paristoja ja pölypusseja. Verkkokauppa alkoi kasvamaan nopeasti.

Nykyään inkClubilla on jo yli neljä miljoonaa asiakasta (2015) 14:stä eri maasta. Se haluaa olla ihmisten nettivarasto, josta saat juuri tarvitsemasi tuotteet helposti, nopeasti ja edullisesti.

inkClub tunnetaan, nimestäänkin johtuen, parhaiten tulostinmusteiden verkkokauppana, mutta se on myös paljon muuta. Verkkokaupan valikoimiin kuuluvat tulostin- ja 3D-tulostintarvikkeiden ohella tällä hetkellä tulostinlaitteet, tulostinpaperit, toimistotarvikkeet, akut tietokoneisiin, matkapuhelimiin, kameroihin ja työkaluihin, paristot ja laturit, tallennusvälineet, tietokone-, matkapuhelin- ja tablettitarvikkeet, lamput ja valaisimet, pölypussit ja siivoustarvikkeet, vaatteet, kenkienhoitotarvikkeet sekä hygieniatuotteet, kuten shampoot, saippuat, hammasharjat, parranajovälineet ja ihonhoitotuotteet.

Musteet kaikille merkeille ja malleille

Jos omistat tulostimen, tiedät miten ärsyttävää on, kun siitä loppuu muste juuri silloin, kun olet tulostamassa jotain tärkeää dokumenttia, kuten työhakemusta tai lentolippua.

inkClub haluaa tarjota ratkaisun tähän ongelmaan riippumatta siitä etsitkö sopivaa mustekasettia kotitietokoneelle tai yrityksesi konttoriin. Verkkokaupasta voit tilata vaivatta vaikka useammankin mustekasetin, koska sen hinnat ovat pysyvästi edulliset.

Oikean musteen etsiminen on helppoa. Valitset vain tulostimesi merkin ja mallin, niin saat listan kaikista siihen sopivista musteista ja tarvikkeista. Useisiin malleihin on saatavilla inkClubin oman tuotemerkin ympäristöystävällisempi vaihtoehto, joka sisältää vähintään yhtä paljon mustetta ja joka on alkuperäistuotetta vastaava niin laadulta kuin määrältäänkin. Yritys lupaa omille tuotteilleen jopa 3 vuoden takuun.

Verkkokaupasta löydät musteet kaikkiin yleisimpiin tulostinmerkkeihin, kuten HP, Canon, Epson, Lexmark, Brother, Samsung, Dell, Xerox, sekä myös hieman harvinaisempiinkin merkkeihin, kuten Oki, ja Ricoh.

Koska yritys toimii vain verkossa, sillä on käytössään tehokas tuotantoketju ja isot varastot. Siksi sen hinnat ovat muita myyjiä edullisemmat, useimpia musteita löytyy heti varastosta ja ne toimitetaan kaikkialle Suomeen yleensä 3 arkipäivässä. Ennen klo 12 lähetetyt tilaukset lähtevät varastolta yleensä saman päivän aikana. Toimituskulut ovat vain 4,95 € tilauksen koosta riippumatta, joten voit tilata tarvitsemiasi tuotteita samalla kertaa enemmänkin.

Palveleva nettikauppa

inkClubin arvoja ovat vilpitön läsnäolo, jatkuva kehittyminen, vaivattomuus sekä ajan säästäminen. Yritys on olemassa asiakkaitansa varten ja se tekee kaikki asiat täydestä sydämestä. Se haluaa myös löytää aina parhaan ratkaisun asiakkailleen ja tehdä asiat mahdollisimman helpoksi. Yritys tietää miten arvokasta aika voi olla sekä sen asiakkaille että sille itselleen.

Ostoksien teko on vaivatonta ja maksutapoja useita. Ostokset voi maksaa saman tien tilauksen yhteydessä Visa-, MasterCard- tai American Express -luottokorteilla, PayPalilla tai pankin suoramaksulla. Maksuvaihtoehtona on myös lasku, jolloin voit maksaa ostokset 10 päivää toimituksen jälkeen.

inkClub on osa ICA Ryhmää, joka on Pohjoismaiden johtava päivittäistavarakauppaketju.

Yhteystiedot

Yhteydenottolomake verkkosivuilla.

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 13.2.2020.