inkClub alennuskoodit

inkClub alennuskoodi

InkClub (www.inkclub.com) on vuonna 2000 perustettu tulostinmusteita, mustepatruunoja ja väriainekasetteja myyvä verkkokauppa, jonka valikoima kattaa myös toimistotarvikkeet, kahvit, puhelin- ja tietokonetarvikkeet, siivousvälineet ja parranajotuotteet.

Poimi ostoksille mukaasi uusin inkClub alennuskoodi ja säästä tulostinmusteissa!

Siirry ostoksille »

15 % alennusta valaisimista

inkClub tarjous: Valaisimet –15 %. Ei koske taskulamppuja, otsalamppuja ja älyvalaisimia.

Voimassa

inkClub-outletissa poistotuotteita huikein alennuksin

Voimassa toistaiseksi.

Valitse mustepatruuna, valokuvapaperi tai pölypussi hintaan 0 €

Etu koskee useimpia tulostimia ja pölynimureita. Se on voimassa vain kerran asiakasta kohden kussakin tuoteryhmässä.

Voimassa toistaiseksi.

Ilmainen mustepatruuna uusille asiakkaille

inkClub.com tarjoaa uusille asiakkaille ilmaisen mustepatruunan useimpiin Epson– ja Canon-tulostimiin ensimmäisen tilauksen yhteydessä.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa kaupasta inkClub

InkClub on vuosituhannen vaihteessa kahden yrittäjän perustama yritys, jonka tarkoituksena oli alkaa myydä tulostimien mustepatruunoja netin välityksellä. Yrityksen tarjoama mustevalikoima laajeni nopeasti ja pian valikoimiin otettiin myös muita tuotteita, kuten tulostimia, paristoja ja pölypusseja. Verkkokauppa kasvoi nopeasti.

Nykyään inkClubilla on jo yli neljä miljoonaa asiakasta 14 eri maasta. Se haluaa olla nettivarasto, josta saat musteet tulostimeen netistä helposti, nopeasti ja edullisesti. Ja koska tulostinmusteet ovat kalliita, mustepatruunoiden ja värikasettien hintoja kannattaa vertailla. Jos tämä verkkokauppa oli hintavertailun perusteella edullisin, ota sivuiltamme ostoksille mukaasi inkClub alennuskoodi, jolla voit saada pienen alennuksen tilauksestasi.

InkClub tunnetaan - jo nimestäänkin johtuen - parhaiten tulostinmusteiden verkkokauppana, mutta sen valikoimiin kuuluvat tulostin- ja 3D-tulostintarvikkeiden ohella tulostinlaitteet, tulostinpaperit, toimistotarvikkeet, akut tietokoneisiin, matkapuhelimiin, kameroihin ja työkaluihin, paristot ja laturit, tallennusvälineet, tietokone-, matkapuhelin- ja tablettitarvikkeet, lamput ja valaisimet, pölypussit ja siivoustarvikkeet, vaatteet, kenkienhoitotarvikkeet sekä hygieniatuotteet, kuten shampoot, saippuat, hammasharjat, parranajovälineet ja ihonhoitotuotteet. Hyvin usein inkClub alennuskoodi ei koskekaan musteita tai koko tilausta, vaan jotain yksittäistä tuoteryhmää tai esimerkiksi inkClubin oman brändin tuotteita.

Musteet kaikille merkeille ja malleille

Jos omistat tulostimen, tiedät miten ärsyttävää on, kun siitä loppuu muste juuri silloin, kun olet tulostamassa jotain tärkeää dokumenttia, kuten työhakemusta tai lentolippua.

InkClub haluaa tarjota ratkaisun tähän ongelmaan riippumatta siitä etsitkö sopivaa mustekasettia kotitietokoneelle tai yrityksesi konttoriin. Verkkokaupasta voit tilata vaivatta vaikka useammankin mustekasetin, koska sen hinnat ovat pysyvästi edulliset. Ja liittämällä ostoskorissa inkClub alennuskoodin, saat nipistettyä hinnasta vielä vähän pois.

Oikean musteen etsiminen verkkokaupasta on helppoa. Valitset vain tulostimesi merkin ja mallin, niin saat listan kaikista siihen sopivista musteista ja tarvikkeista. Useisiin malleihin on saatavilla inkClubin oman tuotemerkin ympäristöystävällisempi vaihtoehto, joka sisältää vähintään yhtä paljon mustetta ja joka on alkuperäistuotetta vastaava niin laadulta kuin määrältäänkin. Yritys lupaa omille tuotteilleen jopa 3 vuoden takuun.

Verkkokaupasta löydät musteet kaikkiin yleisimpiin tulostinmerkkeihin, kuten HP, Canon, Epson, Lexmark, Brother, Samsung, Dell, Xerox, sekä myös hieman harvinaisempiinkin merkkeihin, kuten Oki, ja Ricoh.

Koska yritys toimii vain verkossa, sillä on käytössään tehokas tuotantoketju ja isot varastot. Siksi sen hinnat ovat muita myyjiä edullisemmat, useimpia musteita löytyy heti varastosta ja ne toimitetaan kaikkialle Suomeen yleensä 3 arkipäivässä. Ennen klo 12 lähetetyt tilaukset lähtevät varastolta yleensä saman päivän aikana. Toimituskulut ovat vain 4,95 € tilauksen koosta riippumatta, joten voit tilata tarvitsemiasi tuotteita samalla kertaa enemmänkin, etenkin silloin, kun tarjolla on inkClub alennuskoodi.

Palveleva mustekauppa

inkClubin arvoja ovat vilpitön läsnäolo, jatkuva kehittyminen, vaivattomuus sekä ajan säästäminen. Ja mitä rahan säästämiseen tulee, on inkClub alennuskoodi ratkaisu. Yritys on olemassa asiakkaitansa varten ja se tekee kaikki asiat täydestä sydämestä. Se haluaa myös löytää aina parhaan ratkaisun asiakkailleen ja tehdä asiat mahdollisimman helpoksi. Yritys tietää miten arvokasta aika voi olla sekä sen asiakkaille että sille itselleen.

Ostoksien teko on vaivatonta ja maksutapoja useita. Ostokset voi maksaa saman tien tilauksen yhteydessä Visa-, MasterCard- tai American Express -luottokorteilla, PayPalilla tai pankin suoramaksulla. Maksuvaihtoehtona on myös lasku, jolloin voit maksaa ostokset 10 päivää toimituksen jälkeen.

inkClub on osa ICA Ryhmää, joka on Pohjoismaiden johtava päivittäistavarakauppaketju.

Yhteystiedot

Puh. 09 4245 2081

Yhteydenottolomake verkkosivuilla.

Viralliset sivut: www.inkclub.com/fi