Illustrerad Vetenskap alennuskoodit

Illustrerad Vetenskap

Tiedätkö, milloin ensimmäinen robottiauto laskeutui Marsiin? Entä milloin ihmisen koko perimä kartoitettiin?

Näihin ja muihin kysymyksiin saat vastaukset Ruotsin Tieteen Kuvalehdestä. Illustrerad Vetenskap oli olemassa, kun ne tapahtuivat ja se on yhä olemassa, kun tieteessä saavutetaan uusia virstanpylväitä.

Vuodesta 1984 lähtien se on esitellyt tieteen saavutuksia, selittänyt teknologisia läpimurtoja ja vienyt kokonaisia sukupolvia jännittäville retkille Maan syvimmistä kanjoneista maailmankaikkauden perimmäisille rajoille.

Nykyään lehdellä on noin 600 000 lukijaa ja selitys menestykseen on yksinkertainen: uteliaisuus. Tilaa Ruotsin johtava tiedelehti nyt tarjoushintaan!

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Illustrerad Vetenskap alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Katso Lehtikuninkaan Illustrerad Vetenskap -tarjous

Katso Lehtikuninkaan vaihtuva Illustrerad Vetenskap -lehden tarjous ja tilaa lehti nyt kampanjahintaan joko itselle tai lahjaksi. Valitse 4, 9 tai 18 numeron tilausjakso.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Illustrerad Vetenskap

Tutustu Lehtikuninkaan vaihtuviin Juoksija-lehden tarjouksiin ja tilaa lehti kampanjahintaan joko itselle tai lahjaksi. Tarjous voi sisältää tilaajalahjan.

Katso Lehtikuningas.fi:n vaihtuva Tiede Luonto -lehden tarjous ja tarjoukseen mahdollisesti sisältyvä tilaajalahja ja tilaa kiehtova Tiede Luonto joko itselle tai lahjaksi kampanjahintaan.

Valitse Matka-lehtitarjous ja tarjoukseen mahdollisesti sisältyvä tilaajalahja, ja tilaa lehti joko itselle tai lahjaksi kampanjahintaan.

Tietoa kaupasta Illustrerad Vetenskap

Illustrerad Vetenskap on vuonna 1984 perustettu populaaritieteen aikakauslehti, jota julkaisee Bonnier Publications International. Lehden päätoimitus sijaitsee Kööpenhaminassa.

Lehdellä ei ole lainlaan pysyviä toimittajia ja sitä julkaistaan 15 maassa: Ruotsi (1984), Tanska (1984), Norja (1984), Suomi (1986), Islanti (1997), Kreikka (2005), Latvia (2005), Alankomaat (2007), Yhdysvallat (2007) ja Liettua (2007).

Vuodesta 1984 lähtien on Illustrerad Vetenskap ollut Pohjoismaiden suurin tieteen, luonnon ja tekniikan aikakauslehti. Sen päätoimittaja on Sebastian Relster.

Katso myös lehden verkkosivut.