Illustrerad Vetenskap alekoodi

Parhaat Illustrerad Vetenskap alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Illustrerad Vetenskap alennuskoodit kesäkuu 2024

Tiedätkö, milloin ensimmäinen robottiauto laskeutui Marsiin? Entä milloin ihmisen koko perimä kartoitettiin?

Näihin ja muihin kysymyksiin saat vastaukset Ruotsin Tieteen Kuvalehdestä. Illustrerad Vetenskap oli olemassa, kun ne tapahtuivat ja se on yhä olemassa, kun tieteessä saavutetaan uusia virstanpylväitä.

Vuodesta 1984 lähtien se on esitellyt tieteen saavutuksia, selittänyt teknologisia läpimurtoja ja vienyt kokonaisia sukupolvia jännittäville retkille Maan syvimmistä kanjoneista maailmankaikkauden perimmäisille rajoille.

Nykyään lehdellä on noin 600 000 lukijaa ja selitys menestykseen on yksinkertainen: uteliaisuus. Tilaa Ruotsin johtava tiedelehti nyt tarjoushintaan!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Valitettavasti emme löytäneet yhtään alennuskoodia tai tarjousta tähän kauppaan

Hakuehdoillasi ei löytynyt juuri nyt yhtään alennuskoodia tai tarjousta etsimääsi. Palaa sivuille myöhemmin uudelleen tai katso uusimmat alennuskoodit etusivultamme.

Tilaa ruotsalainen tiedelehti Illustrerad Vetenskap Suomeen huikeaan tarjoushintaan. Vertaile tarjouksia ja löydä edullisin.

Illustrerad Vetenskap on vuonna 1984 perustettu populaaritieteen aikakauslehti, jota julkaisee Bonnier Publications International. Lehden päätoimitus sijaitsee Kööpenhaminassa.

Lehdellä ei ole lainlaan pysyviä toimittajia ja sitä julkaistaan 15 maassa: Ruotsi (1984), Tanska (1984), Norja (1984), Suomi (1986), Islanti (1997), Kreikka (2005), Latvia (2005), Alankomaat (2007), Yhdysvallat (2007) ja Liettua (2007).

Vuodesta 1984 lähtien on Illustrerad Vetenskap ollut Pohjoismaiden suurin tieteen, luonnon ja tekniikan aikakauslehti. Sen päätoimittaja on Sebastian Relster.

Minkälainen lehti Illustrerad Vetenskap on?

Jos tunnet Tieteen Kuvalehden, tunnet myös Illustrerad Vetenskapin.

Illustrerad Vetenskap -tiedelehti syntyi vuonna 1984 ideasta, että vaikeimmatkin aiheet voidaan kertoa siten, että niistä tulee jännittäviä ja kiinnostavia kaikille. Ja lehti noudattaa ajatusta edelleen.

Tietoa voidaan välittää viihdyttävällä ja mielenkiintoisella tavalla tinkimättä faktoista ja uskottavuudesta. Jos sanat eivät riitä, siinä kuvaan astuu Illustrerad Vetenskap lehden visuaalisuus.

Illustrerad Vetenskap lehden tunnusmerkki on tekstin ja kuvituksen tiivis integraatio. Se todella on tiedettä yleistajuisesti selittävä kuvalehti.

Voinko tilata Illustrerad Vetenskap lehden Suomeen?

Ilman muuta! Monet lehtitilauksia jälleenmyyvät verkkokaupat tarjoavat myös ruotsinkielisten lehtien tarjouksia.

Julkaisemme jälleenmyyjien parhaat Illustrerad Vetenskap -tarjoukset ja alennuskoodit tällä sivulla, jotta voit vertailla niitä ja säästää rahaa valitsemalla edullisimman.

Miten tilaan Illustrerad Vetenskap lehden kotiini?

Valitse sopivin ajankohtaisista Illustrerad Vetenskap -tarjouksista yllä ja noudata myyjän ohjeita. Huomaathan, että ulkomaisilla lehdillä ensimmäisen lehden saamisessa voi kestää muutama viikko. Tutustu jälleenmyyjän toimitusehtoihin.

Voinko tilata Illustrerad Vetenskap lehden lahjaksi?

Totta kai! Tarjouksen valitsemisen jälkeen valitse lahjatilaus. Syötä lehden saajan ja maksajan tiedot erikseen.

Mistä saatte Illustrerad Vetenskap -tarjouksenne?

Teemme yhteistyötä monien aikakauslehtikustantajien ja lehtitilauksia välittävien jälleenmyyjien kanssa. Julkaisemme kaikkien kumppaneidemme parhaat Illustrerad Vetenskap -tarjoukset tällä sivulla, jotta käyttäjiemme voisivat säästää rahaa.

Sisältyykö Illustrerad Vetenskap tarjoukseen tilaajalahja?

Ulkomaisten lehtien tarjouksiin ei yleensä valitettavasti sisälly tilaajalahjaa.

Miten voin perua Illustrerad Vetenskap -tilaukseni?

Valitse Illustrerad Vetenskap tarjouksistamme määräaikainen tilaus, mikäli et halua huolehtia tilauksen perumisesta. Jos haluat perua kestotilauksen ota yhteyttä Bonnier Publications Internationalin asiakaspalveluun.