Ifolor alekoodi

Parhaat Ifolor alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Ifolor alennuskoodit kesäkuu 2024

Ifolor (ifolor.fi) tarjoaa laadukkaita kuvakirjoja, kortteja, kalentereita, sisustustuotteita ja digikuvien kehitystä valokuviksi houkuttelevin tarjouksin ja nopein toimituksin.

Ifolor on ollut valokuvien edelläkävijä jo lähes sata vuotta. Ennen vuotta 2007 suomalaiset muistavat Ifolorin nimillä Helios, Kuva-Sampo ja Ifi.

Jos haluat hieman säästää digikuvien kehityksessä ja toinen toistaan upeimmissa kuvatuotteissa, löydät tältä sivulta uusimmat ja 100 % toimivat Ifolor-alennuskoodit, -kampanjat ja -tarjoukset!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Anna lahjaksi kuvalahja! Lahjat alkaen 3,95 €

Etsitkö lahjaideaa? Ifolorilla voit teettää kuvistasi ihanan ja persoonallisen lahjan, kuten kuvamukin, seinäkellon, pyyhkeen tai puhelimen suojakuoren. Kuvalahjat Ifolorilta alkaen 3,95 €.

Voimassa toistaiseksi.

Valokuvat alkaen 0,09 €/kpl

Valokuvat ovat ihana tapa muistella tärkeitä hetkiä. Teetä digikuvista klassiset valokuvat, kymppikuvat, suurennokset tai esimerkiksi retrokuvat aidolle valokuvapaperille. Valokuvakehitykset alkaen 0,09 €/kpl.

Voimassa toistaiseksi.

Säästä rahaa digikuvien kehityksessä, kuvatuotteissa ja kuvalahjoissa hyödyntämällä ajankohtaiset Ifolor-alennuskoodit.

Ifolor on valkokuvien ja erilaisten valokuvatuotteiden markkinajohtaja Suomessa. Sveitsiläinen perheyritys toimii 15 Euroopan maassa. Sen valikoimiin kuuluvat aidot paperikuvat, valokuvakirjat, sisustustaulut, kuvamukit ja lukuisat muut kuvatuotteet, jotka tuovat muistot hienosti esille. Se jalostaa elämän erityisimmät hetket korkealaatuisiksi, aikaa kestäviksi kuvatuotteiksi.

Ifolorin kilpailijoita Suomessa ovat mm. YourSurprise ja Smartphoto.

Käyttääkö Ifolor-verkkokauppa alennuskoodeja?

Ifolor ei tällä hetkellä näytä hyödyntävän alennuskoodeja osana uusien asiakkaiden houkuttelua, mutta mikäli tilanne muuttuu, voit olla varma, että löydät ne ensimmäisenä meiltä.

Julkaisemme ifolor.fi-verkkokauppaan kuitenkin myös erilaisia ajankohtaisia tarjouksia ja kampanjoita, jotka löydät tältä sivulta.

Miten voin säästää Ifolor-tilauksessa ilman alennuskoodia?

Tässä muutamia yleisiä vinkkejä:

 • Katso uusimmat Ifolor-tarjoukset ja -kampanjat verkkokaupan etusivulta.
 • Tarkista ifolor.fi-verkkokaupan tarjoukset-sivu säännöllisesti.
 • Tilaa uutiskirje kuullaksesi uusimmista tarjouksista ja ideoista ensimmäisenä.
 • Hae inspiraatiota löytääksesi edullisempia kuvatuotteita.
 • Seuraa verkkokauppaa sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa, Twitterissä, YouTubessa ja Instagramissa tarjousten ja diilien varalta.
 • Lataa Ifolor Designer tietokoneelle tai älypuhelimeesi kuvatuotteiden helppoa suunnittelua varten.
 • Hyödynnä lahjapalvelua lähettääksesi kuvalahjan suoraan vastaanottajalle ja säästääksesi toimituskuluissa.
 • Seuraa tätä sivua ajankohtaisten tarjousten ja kampanjoiden varalta.

Suomalaisten sydämet valtasi voittamaton tuote: Ifolorin kuvakirjat ja valokuvataulut

Yksi Ifolorin tuote on voittanut suomalaisten sydämet yli muiden. Se on kuvakirja, jotka ovat innoittaneet tuhansia suomalaisia kertomaan heille tärkeitä tarinoita osana oman elämän dokumentointia.

Suomalaiset ovat innostuneet myös sisustamaan seiniään valokuvatauluilla, joissa esiintyvät ihmisten muistot ja tärkeimmät hetket. Nykyään valokuvataulu voidaan valmistaa lukuisista erilaisista materiaaleista.

Yli 80 prosenttia suomalaisista ikuistaa kuviaan puhelimillaan, mikä on vaatinut kuvankehityspalveluiden kehittämistä helppokäyttöisemmiksi. Kuvalahjojen lisäksi paperiset kuvat ovat monille rakkaita. Onhan teetetty kuva myös fyysinen varmuuskopio digitaalisesta kuvasta.

Vuonna 2006 sveitsiläinen Photocolor AG osti Ifin ja seuraavana vuonna yrityksen nimi muuttui Ifoloriksi, joka tulee sanoista Ifi, Fotolabo ja Photocolor.

Tänä päivänä Ifolor toimii 15 maassa Euroopassa. Se on sveitsiläinen perheyritys, jonka tuotantolaitokset sijaitseva Kreuzlingenissä Sveitsissä ja Keravalla Suomessa.

Ifolor-verkkokaupan valikoima

Ifolor.fi-verkkokaupan valikoimiin kuuluvat:

 • Kuvakirja omista kuvista
 • Kuvakortit
 • Kuvakalenterit
 • Kuvat
 • Canvas- ja sisustustaulut
 • Kuvamukit
 • Joulukortit
 • Kiitoskortit
 • Seinäkellot kuvalla
 • Suklaakalenteri omalla kuvalla
 • Kuvapyyhkeet
 • Kuvatyynyt
 • ...ja lukuisat muut kuvalahjat

Lisätietoa Ifolorista

Vielä parikymmentä vuotta sitten suomalaiset veivät filmirullansa kuvapussissa kehitettäväksi. Nykyään älypuhelimella otetuista kuvista syntyy hetkessä canvas-taulu tai persoonallinen kuvamuki. Vaikka Ifolorin taival alkoi vuonna 2007, sen juuret ulottuvat 1920-luvulle. Monet tuntevat yritykset Helios, Kuva-Sampo ja Ifi. Ne ovat myös osa Ifolorin historiaa.

Vuonna 1926 Eino Partanen perusti yhdessä Aini-vaimonsa Helios Fotografiska Magasin -valokuvaamon. He halusivat tuoda valokuvauksen koko kansan ulottuville ja lainasivat kameroitaan veloituksetta sillä ehdolla, että ihmiset toisivat kuvat liikkeeseen kehitettäviksi. 1960-luvulla mustavalkokuvat vaihtuivat värikuviksi ja neliönmalliset kuvat 9x12-kokoisiksi. Kuvapussit tulivat käyttöön 1970-luvun alussa ja Ifi onnistui kasvattamaan postimyyntiä jakamalla kuvapusseja esimerkiksi aikakauslehtien välissä. Valokuvien kolahtaminen postiluukusta oli monessa suomalaisessa kodissa juhlallinen tapahtuma.

Ifi sulautui osaksi Kuva-Sampoa vuonna 1973, jolloin siitä tuli Suomen ensimmäinen valokuvien postimyyntipalvelu. Vuonna 1991 Kuva-Sammon nimi muuttui Ifiksi. Tiesitkö muuten, että Kymppikuva oli Einon tyttären Pirkko Silvennoisen keksintö, joka levisi myös maailmalle? Ranskassa classique-kuviin suorastaan rakastuttiin.

Ennen Kymppikuvia valokuvat rajautuivat toisin ja niihin jäi valkoiset reunat. Uuden 10x15-kuvakoon ansiosta perheiden kuva-albumit täyttyivät entistä kauniimmin. Kymppikuvia tilataan edelleen miljoonia joka vuosi.

Digikuvaus otti ensiaskeleitaan 1990-luvun alkupuolella, mutta vuonna 2003 digikameroiden myynti ohitti filmikameroiden myynnin ja lähes joka kolmannessa suomalaisperheessä otettiin digikuvia. Kamerakännyköiden myötä kuvia otettiin yhä enemmän ja kuville keksittiin uusia käyttötapoja.

Omilla kuvilla koristetut mukit, kalenterit, puhelimenkuoret ja hiirimatot alkoivat olla osa yhä useamman kodin arkea, ja ne ovat yhä suosittuja äitien- ja isänpäivänlahjoja sekä syntymäpäivä- ja joululahjoja. Jouluna Ifolor joutuu huolehtimaan 6,5 miljoonan kuvatuotteen toimituksesta kuusien alle.

Jäikö jotain kysyttävää? Ifolorin Usein kysytyistä kysymyksistä löytyy runsaasti tietoa kaikista kuvatuotteista.

Lue asiakkaiden kokemuksia

Lue asiakkaiden käyttäjäkokemuksia ifolor.fi-verkkokaupasta TrustPilot-palvelussa. Tätä kirjoitettaessa Ifolor.fi on saanut arvosanan 3,2/5 (keskitasoinen). Noin kolmannes reilusta 30 arvostelusta on positiivisia ja reilu puolet negatiivisia.

Yhteystiedot

Ifolor Oy
PL 1
04261 Kerava

Käyntiosoite:
Posliinitehtaankatu 1
04260 Kerava

Y-tunnus: 0871712-9

Asiakaspalvelu:

asiakaspalvelu@ifolor.fi
(09) 348 40 200