Huippukiva alennuskoodit

Huippukiva alennuskoodi

Huippukiva on suomalainen erotiikkavälineiden, -asujen ja muun rekvisiitan verkkokauppa, joka myy jännittäviä ja hauskoja tuotteita niin sinkuille kuin pareillekin.

Huippukivan valikoimiin kuuluvat esimerkiksi seksikkäät asusteet, seksilelut, kondomit ja muut aikuisten lelut. Verkkokauppa toimittaa kaikki tilaukset huomaamattomana postilähetyksenä eri lähettäjän nimellä. Voit myös tilata paketin Postin SmartPost-automaatiin, mikäli et halua noutaa pakettia. Pieniin tilauksiin aina enintään 5,95 € toimituskulut ja yli 40 € tilauksiin ilmainen toimitus.

Poimi mukaasi Huippukiva alennuskoodi ja säästä!

Siirry ostoksille »

Katso Huippukivan kampanjatarjoukset tästä!

Täältä löydät kaikki Huippukivan ajankohtaiset ja voimassa olevat kampanjat. Huomaa, että tarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan, eikä niitä yleensä voi yhdistää muihin etuihin, kuten alennuskoodeihin.

Voimassa toistaiseksi.

10 % alennuskoodi uutiskirjeen tilaajille

Tilaa Huippukivan uutiskirje, niin saat lahjaksi alennuskoodin, joka oikeuttaa 10 % alennukseen seuraavasta tilauksestasi. Saat samalla tiedon Huippukivan uusista tarjouksista ja kampanjoista. Voit peruuttaa uutiskirjetilauksen milloin tahansa. Surffaa hetki sivustolla saadaksesi uutiskirje-popupin.

Voimassa toistaiseksi.

Ilmainen tuote kaupan päälle uusille asiakkaille

Huippukiva tarjoaa uusille asiakkaille yhden ilmaisen tuotteen! Voit valita tuotteen useista vaihtoehdoista eikä tilaus sitouta asiakkuuteen tai jatkotilauksiin. Vain yksi ilmaistuote/talous.

Voimassa toistaiseksi.

Huippukivan Outlet-tuotteet aina vähintään -25 %

Huippukivan Outlet-osastolta löydät aina vähintään 25 % alennuksella myytäviä tuotteita. Outlet-tuotteiden hinta laskee lisää ja lisää, kunnes sen saa lopulta vaikka ilmaiseksi eli 100 % alennuksella! Kaikki Outlet-tuotteet ovat tietysti uusia ja avaamattomia, mutta niitä on jäljellä yleensä vain yksi tai muutama, joten kannattaa pitää kiirettä.

Voimassa toistaiseksi.

Saatat pitää myös näistä alennuskoodeista ja tarjouksista

Tietoa kaupasta Huippukiva

Yhteystiedot

Huippukiva Oy / VN-rahoitus
PL 220
00201 Helsinki

Y-tunnus 2843748-2

asiakaspalvelu@huippukiva.fi

huippukiva.fi