Huippukiva alennuskoodit

Huippukiva

Huippukiva (www.huippukiva.fi) on suomalainen erotiikkavälineiden, -asujen ja muun rekvisiitan verkkokauppa.

Kaupasta löydät jännittävät ja hauskat tuotteet niin pareille kuin sinkuillekin. Valikoimiin kuuluvat mm. seksikkäät asusteet, seksilelut, kondomit ja muut alan tarvikkeet. Kaikki tilaukset toimitetaan huomaamattomana postilähetyksenä eri lähettäjän nimellä.

Pienten tilausten postikulut ovat aina enintään 4,95 € ja yli 30 € tilaukset saat aina kokonaan ilman toimituskuluja. Kaikilla tuotteilla on normaali 14 päivän palautusoikeus. Katso uudet Huippukiva alennuskoodit sivustoltamme ja säästä!

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Huippukiva alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Katso Huippukivan kampanjatarjoukset tästä!

Täältä löydät kaikki Huippukivan ajankohtaiset ja voimassa olevat kampanjat. Huomaa, että tarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan, eikä niitä yleensä voi yhdistää muihin etuihin, kuten alennuskoodeihin.

10 % alennuskoodi uutiskirjeen tilaajille

Tilaa Huippukivan uutiskirje, niin saat lahjaksi alennuskoodin, joka oikeuttaa 10 % alennukseen seuraavasta tilauksestasi. Saat samalla tiedon Huippukivan uusista tarjouksista ja kampanjoista. Voit peruuttaa uutiskirjetilauksen milloin tahansa. Surffaa hetki sivustolla saadaksesi uutiskirje-popupin.

Ilmainen tuote kaupan päälle uusille asiakkaille

Huippukiva tarjoaa uusille asiakkaille yhden ilmaisen tuotteen! Voit valita tuotteen useista vaihtoehdoista eikä tilaus sitouta asiakkuuteen tai jatkotilauksiin. Vain yksi ilmaistuote/talous.

Huippukivan Outlet-tuotteet aina vähintään -25 %

Huippukivan Outlet-osastolta löydät aina vähintään 25 % alennuksella myytäviä tuotteita. Outlet-tuotteiden hinta laskee lisää ja lisää, kunnes sen saa lopulta vaikka ilmaiseksi eli 100 % alennuksella! Kaikki Outlet-tuotteet ovat tietysti uusia ja avaamattomia, mutta niitä on jäljellä yleensä vain yksi tai muutama, joten kannattaa pitää kiirettä.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Huippukiva

Ihmeellisen Huoneen poistotuotteista löydät huippuedullisia eriä, joista on jäljellä vain hajakokoja. Poistotarjoukset ovat voimassa vain niin kauan kuin tuotteita riittää.

Poistotuotteissa kondomeja ja intiimipesuaineita jopa 50 % alennuksella!

Tilaa kerralla enemmän ja pääset testaamaan erilaisia kondomeja, kuten eri makuja ja värejä tai tietyn valmistajan eri vaihtoehtoja. Kumiukon pakettitarjoukset jopa 20 % alennuksella!

Voit lisätä kohdesivulta yhden (1) ilmaisen tuotteen jokaiseen tilaukseen.

Seksitorin outletista löydät huipputarjoukset ja poistotuotteet, jotka myydään aina vähintään 30 % alennuksella.

Tilaa Kaalimadon alennuskoodi ja saat 10 % alennuskoodin käytettäväksi seuraavassa tilauksessasi. Voit lopettaa tilauksen milloin tahansa.

Tietoa kaupasta Huippukiva

Huippukiva.fi on suomalainen erotiikkavälineiden ja -elokuvien, seksiasujen ja intiimiterveystuotteiden verkkokauppa, joka lupaa asiakkailleen huomaamattomat toimitukset. Paketit lähetetään aina eri nimellä ja myös laskussa näkyy eri nimi. Verkkomaksut suoritetaan Paytrailin kautta, joten myöskään tiliotteella ei näy tietoa myyjästä. Voit myös tilata paketin Postin SmartPost-automaattiin, mikäli et halua hakea pakettia noutopisteestä.

Yhteystiedot

Huippukiva Oy / VN-rahoitus
PL 220
00201 Helsinki

Y-tunnus 2843748-2

asiakaspalvelu@huippukiva.fi

Verkkokaupan kuvaus päivitety viimeksi 7.5.2019.