Alennuskoodit > Kaupat > HQhair.com
HQhair.com alennuskoodit

HQhair.com alennuskoodit & tarjoukset joulukuu 2023

HQhair on vuonna 2009 perustettu englantilainen, The Hut -konserniin kuuluva kauneustuotteiden verkkokauppa.

HQhairista löydät laajan valikoiman hius- ja kauneustuotteita, kuten shampoot, hoitoaineet, muotoilutuotteet, suoristusraudat, kihartimet, kuivaajat, ihonhoitotuotteet ja meikit.

Alennuskoodi 101 etsii ja julkaisee uusimmat HQhair alennuskoodit ja tarjoukset, jotta Sinä voit säästää ostoksissasi!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

20 % alennusta ensitilauksesta

Tilaa HQhairin uutiskirje ja saat ensimmäisenä pääsyn tarjouksiin, alennuksiin ja ilmaislahjoihin. Samalla saat 20 % alennuskoodin käytettäväksi ensimmäisessä tilauksessasi. Voit perua uutiskirjetilauksen milloin tahansa.

Voimassa toistaiseksi.

Ilmainen toimitus Suomeen yli 29 € tilauksille

HQhair tarjoaa ilmaisen standardi-toimituksen, kun tilauksen loppusumma on vähintään 25 £ eli reilu 29 €.

Voimassa toistaiseksi.

HQhair on brittiläinen, vuonna 1999 perustettu kosmetiikan verkkokauppa, joka on osa The Hut -konsernia. Se haluaa tarjota kaikille naisille ympäri maailmaa kosmetiikkaa, työkaluja ja neuvoja, joita he tarvitsevat ollaakseen itsevarmoja ja esittelemään kauneuttaan kenelle he haluavat. Kauneustuotteiden ei tarvitse olla tylsiä. Ja miksipä ne olisivatkaan, koska sesongit ja muoti muuttuu jatkuvasti - samoin kuin HQhairin tarjoamat tuotteet.

HQhair haluaa olla kauneuden BFF. Kehittää sisäistä itseluottamustasi kosmetiikan, hiustenhoidon ja ihonhoidon avulla. Se haluaa tarjota nuorille naisilla työkaluja, tuotteita ja vinkkejä, joiden avulla he kykenevät luomaan oman lookkinsa ilmaistaakseen yksilöllisyyttään. Se haluaa inspiroida ja näyttää, miten kauneustuotteita voidaan käyttää uusilla ja jännittävillä tavoilla.

Yhteystiedot

Puh. 0161 813 1480

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 7.5.2019.