Hostinger alennuskoodit

Hostinger alennuskoodi

Hostinger on vuonna 2004 perustettu maailmanlaajuisesti toimiva webhotellipalveluntarjoaja, joka palvelee miljoonia käyttäjiä yli 170 maassa.

Hostingerin palvelu- ja tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa webhotellit, pilvipalvelut, VPS-palvelut, verkkotunnukset, sähköpostipalvelut sekä sivuston suunnittelupalvelut.

Tältä sivulta löydät ajankohtaiset alennuskoodit ja tarjoukset Hostingeriin.

Siirry ostoksille »

7 % alennusta uusille asiakkaille

Alennuskoodi antaa 7 % alennuksen kaikille uusille Hostinger-asiakkaille!

Voimassa toistaiseksi.

Verkkotunnukset Hostingerilta alk. 0,99 €/vuosi

Hostinger tarjoaa erittäin edulliset verkkotunnusrekisteröinnit kaikilla päätteillä. Tiesithän, että useimpiin Hostingerin webhotellipaketteihin sisältyy ilmainen verkkotunnus.

Voimassa toistaiseksi.

Webhotellit alkaen 0,80 €/kk

Kaikkiin Hostinger-webhotelleihin sisältyy MySQL-tietokanta, 99 % saatavuustakuu, 24/7 tuki, hallintapaneeli ja kotisivukone.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa kaupasta Hostinger

Hostinger sai alkunsa vuonna 2004 hyvin yksinkertaisesta ideasta: auttaa ihmisiä luomaan verkkosivuja ja kasvattamaan online-projektejaan. Vuosien aikana yritys on kehittänyt ominaisuuksia, joiden avulla projektien hallinta on helpompaa. Ja Hostinger haluaa tehdä järjestelmästään täydellisen siten, ettei teknistä osaamista vaikuttavien nettisivujen tekemiseen vaadita. Ammattilaisille se haluaa luoda ympäristön, joka edistää yhtä lailla pienien kuin suurempienkin projektien kasvua. Tänä päivänä Hostingerilla on yli 30 miljoonaa asiakasta 178 maassa. Sen asiakasmäärä kasvaa noin 8 000:lla käyttäjällä joka päivä.

Hostingerin tuotteisiin kuuluvat:

  • Webhotellit
  • Pilvipalvelut
  • VPS:t
  • Verkkotunnukset
  • Kotisivukone

Yhteystiedot

Hostinger, UAB
Jonavos g. 60C, 44192
Kaunas, Lithuania

Hostinger International Ltd.
61 Lordou Vironos Street
6023 Larnaca, Cyprus

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 22.5.2019.