Hiusverkko alennuskoodit

Hiusverkko

Suomen Hiusverkko (www.hiusverkko.fi) on vuonna 2007 perustettu kauneuden verkkokauppa, joka on keskittynyt kilpailukykyisten hiusten- ja kauneudenhoitotuotteiden myyntiin ja maahantuontiin. Tutustu uudistuneeseen Hiusverkkoon!

Hiusverkon valikoimiin kuuluvat hiustenhoitotuotteet, shampoot, hoitoaineet, muotoilutuotteet, sakset, hiustenkuivaajat, suoristusraudat, kihartimet, kotiparturit sekä kauneudenhoitotuotteet, kuten ihonhoitotuotteet, ripsituotteet, manikyyrituotteet, pedikyyrituotteet, epilaattorit ja meikit. Miehille on tarjolla tuotteita parranajoon ja trimmaukseen.

Hiusverkko myy useimpien tunnettujen laatuvalmistajien ja -brändien kauneudenhoitotuotteita, kuten Argan, Batiste, Fudge, Rich, Sim Sensitive, Tigi ja Tiny Curl.

Alennuskoodi 101 etsii puolestasi jatkuvasti uusia alennuskoodeja ja tarjouksia Hiusverkkoon, jotta sinun ei tarvitse ja voit silti ostaa tuotteita edullisemmin. Katso parhaat Hiusverkko-alennuskoodit alta ja tee säästöjä!

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Hiusverkko alennuskoodit ja tarjoukset 2021

30 % alennusta hiustenhoitotuotteista

Joko tutustuit Hiusverkko-outletiin? Sieltä löydät hiustuotteita jopa 30 % alennuksilla.

Sim System 4 -hoitavat shampoot alk. 9,73 €

Ilmainen toimitus yli 50 €:n tilauksille

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Hiusverkko

Norm. 5,90 €.

Alennuskoodin voi hyödyntää yli 65 €:n tilauksiin. Koodin voi hyödyntää vain kerran, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin.

Liity Natural Goods Companyn Hyväntekijät-sähköpostilistalle ja saat heti kertakäyttöisen 20 % alennuskoodin käytettäväksi ensimmäisen tilauksesi yhteydessä.

Norm. 4,9 €.

Tilaa HQhairin uutiskirje ja saat ensimmäisenä pääsyn tarjouksiin, alennuksiin ja ilmaislahjoihin. Samalla saat 20 % alennuskoodin käytettäväksi ensimmäisessä tilauksessasi. Voit perua uutiskirjetilauksen milloin tahansa.

Tietoa kaupasta Hiusverkko

Suomen Hiusverkko on vuonna 2007 perustettu hiustenhoito- ja kauneudenhoitotuotteisiin erikoistunut verkkokauppa. Se tarjoaa laadukkaita ammattituotteita saksista kuivaimiin sekä kauneustuotteita itseään hemmotteleville naisille ja miehille. Hiusverkko tuo itse suurimman osan tuotteista maahan, joten se pystyy tarjoamaan niitä myös kuluttajille erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Verkkokauppa uudistettiin vuonna 2012 ja sen tuotevalikoima kasvaa edelleen uusilla upeilla tuotteilla.

Yhteystiedot

Suomen Hiusverkko
Hämeentie 155 C 51
00560 Helsinki

Y-tunnus 1980160-9

Puh. 0207 55 90 69 (arkisin klo 10-18)
myynti@hiusverkko.fi

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 13.7.2021.