Etusivu > Kaupat > Hifimaailma
Hifimaailma alennuskoodit

Hifimaailma alennuskoodit

Hifimaailma on 8 kertaa vuodessa ilmestyvä suomalainen äänen- ja kuvantoiston erikoislehti. Hifimaailma esittelee uudet tuotteet, testaa, kokeilee, raportoi, opastaa ja neuvoo.

Lehti sisältää hifi-asiaa niin perinteisestä hifistä kuin kotiteattereista, televisioista, kuulokkeista sekä uusimmista tekniikoista ja verkkolaitteista. Hifimaailman tarjoaman tiedon ja oppaiden avulla teet oikeita valintoja ja hankintoja.

Löydä paras Hifimaailma-tarjous ja tilaa lehti edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Katso Lehtikuninkaan vaihtuva Hifimaailma-tarjous!

Klikkaa ja katso Lehtikuninkaan vaihtuva Hifimaailma-tarjous ja tilaa lehti määräaikaisena tai kestona joko itselle tai lahjaksi. Tarjous voi sisältää tilaajalahjan.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa Hifimaailma alennuskoodeista

paras hifimaailma tarjous

Minkälainen lehti Hifimaailma on?

Hifimaailma on äänen- ja kuvantoiston harrastajille suunnattu erikoislehti. Hifimaailma-lehden perusti Teppo Hirvikunnas vuonna 2006, kun Sanoman kustantama HIFI-lehti lakkautettiin. Vuonna 2010 lehden kustantajan osake-enemmistö myytiin Pop Medialle, kunnes Fokus Media osti sen vuonna 2015. Samalla lehden päätoimittajaksi tuli Mauri Eronen.

Mitä Hifimaailma-lehti sisältää?

Hifimaailma on lehti sinulle, jota kiinnostavat hyvä kuva ja ääni. Lehti esittelee uusimmat tuotteet, testaa, kokeilee, vertailee, opastaa ja neuvoo. Hifimaailman jutut kattavat kaikki laitteet peruslaitteista highend-tasolle. Televisiot, kaiuttimet, kuulokkeet, subwooferit, sounbarit ja kaikki muut.

Miten usein Hifimaailma ilmestyy?

Hifimaailma ilmestyy 8 kertaa vuodessa. Voit tilata lehden puolen vuoden (sis. 4 numeroa) tai koko vuoden tilausjaksolla, sisältäen 8 numeroa eli vuosikerran.

Missä voin lukea Hifimaailma-lehteä?

Voit lukea Hifimaailma-lehteä kirjastoissa, ostaa irtonumeroita lehtipisteistä tai tilata lehden kotiisi. Irtonumeron hinta on tällä hetkellä 12,90 €. Tilattuna yhden lehden hinta on parhaimmillaan alle puolet irtonumeron hinnasta.

Mikä on paras Hifimaailma-tarjous?

Teemme yhteistyötä sekä kustantajien että lehtitilausten jälleenmyyjien kanssa. Julkaisemme parhaat Hifimaailma-tarjoukset tällä sivulla, jotta tarjousten vertailu on helpompaa. Hifimaailma-tarjouksiimme sisältyy usein tilaajalahja. Mikäli lehtimyyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, ilmoitamme myös niistä tällä sivulla.

Mitä saan tilaajalahjaksi?

Tilaajalahjat voivat olla melkein mitä tahansa käyttö- ja kulutustuotteita tai esimerkiksi ylimääräinen lehden numero. Tutustu Hifimaailma-tarjouksiin yllä! :)

Voinko tilata Hifimaailman lahjaksi?

Totta kai! Valitse verkkokaupassa lahjatilaus ja syötä lehden saajan ja tilauksen maksajan tiedot erikseen.

Pääsenkö tilaajana lukemaan Hifimaailman vanhoja numeroita?

Tilaajana pääset lukemaan Hifimaailman vanhoja numeroita arkistosta. Aktivoi tilaajatunnus Lehtiluukku.fi-sivustolla asiakasnumerollasi. Löydät omat asiakasnumerosi laskulta tai lehden takakannesta.

Miten perun tilauksen?

Ota yhteyttä Fokus Media Oy:n asiakaspalveluun, kiitos!