HerSecret alennuskoodit

HerSecret

HerSecret (www.hersecret.fi) on vuonna 2012 avattu nuorille naisille suunnattu muodin ja vaatetuksen verkkokauppa.

HerSecret.fi-verkkokaupan viikoittain päivittyvään valikoimaan kuuluu yli 1700 tuotetta (2014), kuten takit, housut, legginsit, topit, paidat, neuleet, korsetit, mekot, hameet, oloasut, alusasut, uima-asut, asusteet ja kengät. Kaupasta saat myös erilaiset rooliasut ja -asusteet, PVC-asut sekä isojen naisten vaatteet.

Tuotteiden maksaminen onnistuu Klarna-pikakassalla, verkkopankkitunnuksilla, luottokorteilla, Everyday-luotolla tai -laskulla, PayPalilla tai mobiilimaksulla. Toimituskulut ovat tilauksen koosta riippumatta aina 0 euroa ja toimitusaika yleensä vain 1-3 arkipäivää. Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

Päivitä vaatekaappiasi nyt vaatteilla, joita et jokaisella vastaantulijalla näe. Hyödynnä myös sivustoltamme löytyvät parhaat HerSecret-alennuskoodit, -tarjoukset ja -kampanjat saadaksesi ostoksista alennuksia ja muita rahanarvoisia etuja!.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat HerSecret alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Last Chance – Satoja tuotteita poistohintaan!

HerSecretin löytökorista löydät reilusti alennetut, valikoimista poistuvat Last Chance -vaatteet, joista on jäljellä vain viimeisiä kappaleita tai hajakokoja. Näitä ei tule lisää, ainakaan samaan hintaan!

Muodin lahjakortti on naisen unelmalahja

Anna naiselle lahjaksi HerSecretin lahjakortti. Voit valita 20-200 € tai yhdistellä useampia. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä ja se toimitetaan sähköpostitse arkipäivisin.

Naisten vaatteita kaikissa kooissa alle 25 €:lla

HerSecretiltä löydät laajan valikoiman naisten vaatteita ja asusteita jopa alle 25 eurolla. Muistathan, että toimitus on ilmainen ja toimitusika parhaimmillaan vain 1 päivä.

5 €:n alennuskoodi uutiskirjeen tilaajille

Tilaa HerSecret.fi verkkokaupan uutiskirje ja saat sähköpostiisi heti alennuskoodin, joka oikeuttaa 5 euron alennukseen seuraavasta vähintään 50 euron tilauksestasi. Voit peruuttaa uutiskirjetilauksen milloin tahansa. Tilaa uutiskirje kohdesivun alareunassa olevalla lomakkeella.kentään.

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

HerSecret tarjoaa asiakkailleen aina ilmaiset toimitukset. Kaikilla tuotteilla on lisäksi 14 vuorokauden palautusoikeus alkaen tilauksen vastaanottamisesta.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin HerSecret

Minimitilaus 30 €.

Ei koske ale- ja partnerituotteita.

Ei koske ale- ja partnerituotteita.

Ei koske ale- ja partnerituotteita.

Tilaa Daniel Wellingtonin uutiskirje ja saat uutiset ja tarjoukset sähköpostiisi. Saat myös 10 % alennuskoodin käytettäväksi ensimmäisen tilauksen yhteydessä.

Tietoa kaupasta HerSecret

HerSecret on vuonna 2012 avattu nuorten ja nuorekkaiden naisten verkkokauppa, joka palvelee 24/7. Sen valikoimaan kuuluu tällä hetkellä noin 3000 tuotetta ja uusia tuotteita lisätään viikoittain. Monipuolinen valikoima sisältää massasta eroavia vaatekappaleita, joita ei ihan jokaisella vastaantulijalta löydy.

Tilaukset toimitetaan suoraan Ahvenanmaan varastolta, joten toimitus on nopea, tavallisesti vain 2-3 arkipäivää. HerSecret maahantuo itse kaikki tuotteet ja minimoimalla ylimääräiset kulut se pyrkii pitämään hintatason mahdollisimman alhaalla, jotta kaikilla, myös opiskelijoilla, on mahdollisuus hankkia upeita vaatteita kohtuuhintaan.

Yhteystiedot

HerSecret.fi
Miilukatu 5
70620 Kuopio

Asiakaspalvelu:
asiakaspalvelu@hersecret.fi

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 4.9.2016.