HerSecret alennuskoodit

HerSecret alennuskoodi

HerSecret (www.hersecret.fi) on vuonna 2012 avattu nuorille naisille suunnattu muodin ja vaatetuksen verkkokauppa. Sen viikoittain päivittyvään valikoimaan kuuluu takkeja, houseja, legginsejä, toppeja, paitoja, korsetteja, hameita, alusasuja sekä erilaisia rooliasuja ja -asusteita.

Verkkokaupan toimitus on aina ilmainen, ellet valitse lisäpalveluna maksullista toimitusvaihtoehtoa. Normaali toimitusaika paketeille 1-2 arkipäivää, pikkupaketeille 2-4 arkipäivää ja kirjeille 3-8 arkipäivää.

Päivitä vaatekaappiasi vaatteilla, joita ei jokaisella vastaantulijalla näe. Nappaa shoppailuun mukaasi HerSecret alennuskoodi ja saat ostoksesi vielä edullisemmin!

Siirry ostoksille »

Last Chance -löytöjä 15 % alennuksella

HerSecretin löytökorista löydät reilusti alennetut, valikoimista poistuvat Last Chance -vaatteet, joista on jäljellä vain viimeisiä kappaleita tai hajakokoja. Näitä tuotteita ei tule lisää, ainakaan samaan hintaan!

Voimassa toistaiseksi.

Naisten vaatteita kaikissa kooissa alle 25 €:lla

HerSecretiltä löydät laajan valikoiman naisten vaatteita ja asusteita jopa alle 25 eurolla. Muistathan, että toimitus on ilmainen ja toimitusika parhaimmillaan vain 1 päivä.

Voimassa toistaiseksi.

5 €:n alennuskoodi uutiskirjeen tilaajille

Tilaa HerSecret.fi verkkokaupan uutiskirje ja saat sähköpostiisi heti alennuskoodin, joka oikeuttaa 5 euron alennukseen seuraavasta vähintään 50 euron tilauksestasi. Voit peruuttaa uutiskirjetilauksen milloin tahansa. Tilaa uutiskirje kohdesivun alareunassa olevalla lomakkeella.kentään.

Voimassa toistaiseksi.

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

HerSecret tarjoaa asiakkailleen aina ilmaiset toimitukset. Kaikilla tuotteilla on lisäksi 14 vuorokauden palautusoikeus alkaen tilauksen vastaanottamisesta.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa kaupasta HerSecret

Katso myös asiakkaiden kokemukset HerSecret.fi:stä TrustPilot-palvelusta.

HerSecret.fi
Miilukatu 5
70620 Kuopio

Y-tunnus: 2332380-6

asiakaspalvelu@hersecret.fi
WhatsApp: +358 45 7396 3113