Albert alennuskoodit

Albert alennuskoodit & tarjoukset joulukuu 2023

Albert on sovelluspohjainen oppimisalusta 3–9-vuotiaille lapsille. Alusta tarjoaa jäsenyyteen perustuvia e-opetuspalveluita matematiikassa, ruotsin- ja englanninkielessä sekä ohjelmoinnissa. Albert on auttanut jo yli 300 000 perhettä lastensa kouluttamisessa lapsen oman lähtötason ja oppimistyylin mukaisesti.

Hyödynnä ajankohtaiset Albert alennuskoodit, kampanjat ja tarjoukset liittyessäsi!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Säästä 78 € vuodessa Basic-jäsenyydellä

Jos sinulle riittää 1 käyttäjä, perustason raportit ja matematiikka, valitse edullinen Basic-jäsenyys, jolla säästät 6,50 €/kk (Plus-pakettiin verrattuna) eli 78 € vuodessa!

Voimassa toistaiseksi.

Albertin (heialbert.fi) tarina sai alkunsa, kun lapsuudenystävät Arta Mandegari ja Salman Eskandari suorittivat opiskelujaan Chalmersissa, Göteborgissa. Iltaisin ja viikonloppuisina he tarjosivat ilmaisia matematiikan oppitunteja paikallisille lapsille. Valmistumisensa jälkeen he valitsivat eriävät urapolut, jotka johtivat kuienkin takaisin yhteen vuonna 2015. He keskittivät voimavaransa yhteiseen projektiin, joka tunnetaan tänä päivänä nimellä Albert.

Nykyään yli 500 000 perhettä on valinnut Albertin digitaaliseksi oppimisalustakseen matematiikan sekä englannin ja ruotsin kielen opiskeluun. Palvelu on suunnattu 3–9-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Suomessa se kilpailee mm. Novakid-kielikoulun kanssa.

Heialbert.fi on oppimisalusta lapsille, jossa he voivat opiskella matematiikkaa, englantia ja ruotsia hauskalla tavalla.

Onko Albertille saatavilla alennuskoodeja?

Kyllä, Albert (heialbert.fi-verkkokauppa) hyödyntää alennuskoodeja markkinoinnissaan ja löydät ne juuri tältä sivulta. Palvelun sivulla niitä kutsutaan myös tarjouskoodeiksi.

Minkälaisia etuja Albert-alennuskoodilla voi saada?

Albert-alekoodilla voit saada esimerkiksi pidemmän kokeilujakson tai alennusta ensimmäisestä Basic-, Standard- tai Plus-tilauksesta (norm. 11,49–17,99 €/kk).

Miten Albert-alennuskoodi käytetään?

Albert-alennuskoodin käyttäminen on helppoa:

Albert-alennuskoodi käytetään valitsemalla ensin aloita kokeilujakso tai kokeile ilmaiseksi. Liitä koodi tämän jälkeen tarjouskoodi-kenttään ja klikkaa ok.

  1. Kopioi sopiva koodi sivuiltamme ja siirry heialbert.fi-verkkosivustolle.
  2. Klikkaa "aloita kokeilujakso"- tai "kokeile ilmaiseksi" -linkkiä.
  3. Liitä kopioimasi alekoodi "anna tarjouskoodi" -kentään.
  4. Muista klikata "ok", jotta etu aktivoituu.
  5. Nauti saamistasi eduista!

Mitä jos en löydä Albert-alennuskoodia sivuiltanne?

Heyalbert.fi on sivuillamme uusi kauppa, emmekä tiedä, miten usein alennuskoodeja on saatavilla, mutta jos sellainen on, voit olla varma, että löydät sen meiltä.

Ellet löydä sopivaa Albert-koodia juuri tänään, palaa sivuillemme myöhemmin uudelleen. Lisäämme uusia koodeja jatkuvasti.

Tarkista myös palvelun sosiaalisen median tilit alennuksien varalta.

Lisää alennuskoodeja koulutukseen ja verkkokursseille löydät koulutus-osiostamme.