HBO Max alekoodi

Parhaat HBO Max alennuskoodit & tarjoukset

Aktiiviset ja varmistetut HBO Max alennuskoodit huhtikuu 2024

HBO Max on sarjoja ja elokuvia esittävä suoratoistopalvelu, joka tarjoaa käyttäjilleen uusimpia menestyssarjoja, kuten Game of Thrones, The Handmaid’s Tale ja Mare of Easttown, sekä sellaisia moderneja klassikkoja kuin The Sopranos ja Sex and the City.

Lisäksi HBO Max tarjoaa ensi-iltakatseluun myös muiden Hollywood-studioiden elokuvia – kansainvälisiä, paikallisia ja indie-studioiden tuotantoja unohtamatta.

HBO Max on katsottavissa seuraavilla alustoilla ja laitteilla: Apple TV, Chromecast, kännykkä ja tabletti, SmartTV, internet-selain, PlayStation ja VodafoneTV.

Kun etsit HBO Max alennuskoodia, tarjouksia tai ilmaisia kokeilujaksoja, olet oikeassa paikassa!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Upeaa viihdettä upeaan hintaan vain 8,99 €/kk

Säästä 35 % vuositilauksen avulla. Peru koska tahansa.

Voimassa toistaiseksi.

HBO Max on yhdysvaltalainen tilauspohjainen suoratoistopalvelu, jonka omistaa AT&T:n WarnerMedia tytäryhtiönsä WarnerMedia Directin kautta. Palvelu lanseerattiin Yhdysvalloissa toukokuussa 2020, Latinalaisessa Amerikassa kesäkuussa 2021 ja Espanjassa, Andorassa ja Pohjoismaissa lokakuussa 2021. Vaikka palvelu on rakennettu samannimisen HBO-kanavan sisällön ympärille, HBO Max toimii pääasiassa WarnerMedian elokuva- ja tv-sisältöjen keskuksena. Lisäksi se kattaa yhtiön omat alkuperäissisällöt ja kolmannen osapuolen jakelijoiden lisäsisällöt.

Kun haluat löytää HBO Max tarjoukset, koodit tai esimerkiksi ilmaiset kokeilujaksot kuukaudeksi, löydät ne tältä sivulta.

AT&T:n mukaan HBO:lla ja HBO Maxilla oli vuoden 2021 viimeisellä vuosineljänneksellä yhteensä 73,8 miljoonaa maksavaa tilaajaa.

HBO Maxin historiaa

WarnerMedia ilmoitti lokakuussa 2018 lanseeraavansa vuoden 2019 aikana suoratoistopalvelun, joka sisältää sisältöä sen viihdebrändeiltä. Toukokuussa 2019 AT&T:n puheenjohtaja ja toimitusjohtaja ilmoitti, että palvelu tulisi käyttämään HBO-brändiä ja toimisi yhteistyössä kaapelioperaattorien kanssa. Palvelu odotettaviin julkaistavan vuoden 2020 ensimmäisellä vuosineljänneksellä.

Heinäkuussa 2019 WarnerMedia ilmoitti, että palvelun nimeksi tulisi HBO Max ja että se julkaistaisiin toukokuussa 2020. Samalla kerrottiin, että 1990-luvun suosikkisarja Frendit siirtyisi palveluun Netflixiltä 425 miljoonan dollarin kaupalla. Frendit ja monet muut legendaariset sarjat saat hieman edullisemmin katsottavaksi käyttämällä sivuiltamme löytyvät HBO tarjoukset.

Marraskuussa 2021 Discovery ja WarnerMedia keskustelivat suunnitelmista yhdistää HBO Max ja Discovery+ yhdeksi suoratoistopalveluksi. Ensimmäisessä vaiheessa palvelut niputettaisiin ja toisessa vaiheessa niistä muodostettaiviin yhden teknologia-alustan palvelu.

HBO Maxin tarjontaa

HBO Max sisältää ensi-iltasisältöjä ja arkistosisältöjä HBO:lta ja muilta WarnerMedia-sisarbrändeiltä ja -verkostoilta. Palvelu sisältää elokuvia, jotka on saatavilla HBO:n nykyisten maksutelevisio-oikeuksien kautta, sekä Warner Brosilta ja kolmannen osapuolien studioilta hankittuja sisältöjä. Niitä edustavat muun muassa Summit Entertainment, Universal Pictures ja 20th Century Fox.

Kuten HBO:n muutkaan suoratoistopalvelut, kuten HBO Go ja HBO Now, myöskään HBO Max ei sisällä HBO:n kaapelikanavien tai Cinemaxin sisältöjä. AT&T ei ole sulkeneet pois mahdollisuutta lisätä palveluun suoria tapahtumia Turner Sports -urheilukanavalta, joka omistaa oikeuksia muun muassa NHL-pelien näyttämiseen.

Tarjonnan kehittyessä tai oman suosikkisarjan tullessa palveluun kannattaa hyödyntää HBO Max tarjoukset ja ilmaiset kokeilujaksot.

Max Originals -alkuperäissisällöt

Alkuperäissisältöjä tuotetaan Max Originals -brändin alla, mukaan lukien sarjat, elokuvat ja erikoisuudet. Alkuperäissisältöjä julkaistaan viikoittain, toisin kuin esimerkiksi Netflixin "Binge"-mallissa, jossa samaa sarjaa voidaan ahmia esimerkiksi 2-6 jaksoa peräkkäin "yhdellä istumalla". HBO Maxin sisältöjohtaja Kevin Reilly on todennut, että julkaisemalla uusia sisältöjä viikoittain sarjat pysyvät pinnalla pidempään. Hänen mukaansa monista HBO-sarjoista, kuten Successionista ja Chernobylistä tuli hittejä nimenomaan niiden pysyvyyden ansiosta.

Helmikuussa 2020 Warner Bros ja HBO Max kertoivat perustavansa Warner Max -elokuvayhtiön, jonka olisi tarkoitus tuottaa 8-10 keskibudjetin elokuvaa palvelua varten vuosittain. Ensimmäiseksi vuodeksi suunniteltiin 31 alkuperäissarjaa, joka laajenisi 50:een seuraavana vuonna, mutta COVID-19-pandemia pilasi osaltaan yhtiön tuotantoaikatauluja.

HBO Max julkaisee myös elokuvia ja tv-sarjoja käsitteleviä podcasteja.

Hankittuja oikeuksia

WarnerMedian ulkopuolelta palvelu tarjoaa sisältöjä myös The Criterion Collectionista, ja sillä on pitkä kumppanuus BBC Studiosin kanssa. Palvelu kattaa yli 700 jaksoa BBC-sisältöjä, mukaan lukien Doctor Whon ensimmäiset 11 tuotantokautta, sekä tulevat kaudet 12-14, sekä lukuisia muita ohjelmia, kuten The Honorable Woman, Luther, Top Gear ja The Officen alkuperäinen brittiversio.

HBO Max on hankkinut suoratoisto-oikeudet useisiin Comedy Centralin sarjoihin, mukaan lukien South Park, Awkwafina is Nora from Queens, South Side ja The Other Two.

Palvelussa on myös monia animaatioelokuvia ja -sarjoja, mukaan lukien Looney Tunes- ja Hanna-Barbera -tuotannot, kuten Scooby Doo, Tom ja Jerry ja Tex Avery.

Animaatioelokuvat ja -sarjatkin saat katsottavaksi edullisempaan hintaan hyödyntämällä ajankohtaiset HBO Max tarjoukset ja etukoodit.

HBO Maxin lanseerauksen jälkeen palvelu sisältää tai on sisältänyt muun muassa kaikki kahdeksan Harry Potter -elokuvaa, The Big Bang Theory spin-offin Young Sheldonin sekä DC Universen alkuperäiset sarjat Harley Quinn, Titans ja Young Justice.

HBO Suomessa

HBO Nordic julkaistiin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa joulukuussa 2012, yhteistyössä Parsifal Internationalin kanssa.

Joulukuussa 2020 HBO Maxin johtaja Andy Forssell paljasti, että kaikki HBO:n palvelut, mukaan lukien HBO Nordic ja HBO España, korvattasiin HBO Maxilla lokakuussa 2021.

HBO Max lanseeratiin kaikissa Pohjoismaissa Islantia lukuunottamatta 26.10.2021.

Uusimmat HBO Max koodit, edut, tarjoukset ja ilmaiset kokeilut löydät aina Alennuskoodi 101 -sivustolta!