Happy Socks alennuskoodit

Happy Socks

Happy Socks (www.happysocks.com/eu) on luotu yksi tavoite mielessä: muuttaa jokapäiväinen asuste värikkääksi vaatekappaleeksi, joka levittää myös iloa. Tämän saavuttaakseen yritys pyrkii tavoittelemaan aina korkeinta mahdollisinta laatua, ammattitaitoa ja luovuutta.

Happy Socks -sukat ja -alusvaatteet tuovat väriä elämääsi. Tylsiä värejä on helppo löytää, mutta tästä verkkokaupasta löydät siniset, punaiset, vihreät, mustat, pinkit, keltaiset, violetit, ruskeat, mustat, tummat, kirkkaat, oranssit, hopeiset ja kultaiset sukat ja alusvaatteet ja bokserit kaikissa kooissa.

Tarkista uusimmat alennuskoodit Happy Socks -verkkokauppaan sivuiltamme ja säästä sukka- ja alusvaateostoksissa!

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Happy Socks alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Happy Socks: Black Friday -viikolla jopa 40 % alennuksia valikoimista

Ei koske valikoituja tuotteita/tuoteryhmiä. Ilmainen toimitus yli 39 euron tilauksiin.

Jopa 50 % alennusta Happy Socksin outlet-tuotteista

Alennuskoodia ei vaadita. Ei voida yhdistää muihin koodeihin.

Toimitus 0 € vähintään 45 € tilauksille

Alle 45 euron tilauksile tulee 3,99 €:n suuruiset toimituskulut. Normaali toimitusaika 4-6 työpäivää. Alennusmyyntien ja lomakauden (marras-joulukuu) aikana toimitusaika voi olla pidempi.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Happy Socks

Voimassa verkossa ja myymälöissä 29.11. asti. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Alennus lasketaan kassalla.

Minimitilaus 30 €.

Minimitilausraja 59 €. Alennus ei koske mediatuotteita, kirjoja, lippuja, lahjakortteja, Rammstein- tai Böhse Onkelz -tuotteita eikä tuotteita, joiden tuotoista menee osa hyväntekeväisyyteen. Ei voida yhdistää muiden kampanjakoodien kanssa.

Tietoa kaupasta Happy Socks

Happy Socks on kahden kaveruksen, Mikael Söderlindhin ja Viktor Tellin vuonna 2008 perustama yritys, jonka visio oli levittää iloa tekemällä arjen välttämättömyydestä värikäs designtuote. Me kaikki tiedämme, että sukat ovat vain sukkia. Valkoisia, harmaita ja mustia tekstiilinkappaleita, jotka vain vedetään aamulla jalkaan ja jotka pysyvät kenkien sisällä näyttämättä juuri miltään. Niillä ei ollut mitään tekemistä muodin kanssa.

Siltä pohjalta syntyi Happy Socks - ammattitaidolla valmistettu, maailman mukavin designsukka ja värikäs keinos levittää iloa ympäri maailmaa. Tänä päivänä ilosten sukkien konsepti tunnetaan jo yli 90 maassa kaikilla mantereilla Los Angelesista Tokioon. Happy Socksit levittävät ilosanomaa jo yli 10 000 jälleenmyyjällä ympäri maailmaa.

Yrityksen taiteellinen johtaja ja toinen perustajista on Viktor Tell. Hän on pitkän linjan graafikko ja kuvittaja. Viktorin motto "All play, no work" kiteyttää Happy Socksin rennon ja leikkisän, mutta luovan tarinan. Mikael Söderlindh on toinen perustajista ja hallituksen jäsen. Hänen taustansa on mainosalalla, mutta sisäinen palo ja liikealan tuntemus rakensivat yrityksen perustan, jolla se tänä päivänä kasvaa.

Happy Socksin kokoelmia:

  • Päämallisto - Persoonallisia kausituotteita raikkailla kuvioilla
  • Lasten mallisto - Suloisia sukkia ja värikkäitä sukkahousuja
  • Alusvaatemallisto - Aloita aamu hymyllä
  • Pukusukkamallisto - Asiallisuuden ei tarvitse merkitä tylsyyttä
  • Urheilusukkamallisto - Istuvuutta ja sporttista tyyliä
  • Uima-asumallisto - Näytä kuvioilla todelliset värisi ja kerro kuka todella olet

Maksutavat: Visa, MasterCard, American Express ja PayPal sekä lukuisat paikalliset maksutavat.

Toimituskulut: Alle 35 euron tilauksille 3 euroa, yli 35 tilauksille ilmainen.

Toimitusaika: Toimitus Suomeen yleensä 4-6 arkipäivää. Tilaukset lähetetään Amsterdamista, Hollannista. Toimitusta ei ole mahdollista seurata.

Kaikilla käyttämättömillä ja alkuperäisessä pakkauksessaan olevilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen niiden vastaanottamisesta.

Yhteystiedot

Happy Socks AB
Valhallavägen 66
114 27 Stockholm
RUOTSI

Org.nr: 556753-0349

Yhteydenottolomake

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 22.5.2019.