Happy Angler alekoodi

Parhaat Happy Angler alennuskoodit & tarjoukset

Aktiiviset ja varmistetut Happy Angler alennuskoodit heinäkuu 2024

Happy Angler eli entinen Hong Kong on kalastukseen erikoistunut verkkokauppa, jonka valikoimassa on eri sesongista riippuen 10 000–15 000 tuotenimikettä. Sen valikoima kattaa kaikki tutut suomalaiset ja kansainväliset kalastustuotemerkit sekä omat private label -tuotteet. Jos etsinnässä on Happy Angler alennuskoodi, olet oikeassa paikassa!

Pitkän kokemuksen ja tehokkaan ostotoiminnan ansiosta asiakkaat pääsevät käsiksi kiinnostavimpiin uutuuksiin ja ikivihreisiin suosikkeihin aina mahdollisimman edullisesti.

Happy Angler on osa ruotsalaista Rusta-konsernia, jolla neljässä eri maassa on n. 170 kivijalkamyymälää, joista n. 30 on Suomessa. Happy Angler -verkkokauppa toimittaa satoja tilauksia päivittäin yli 40 maahan. Meiltä löydät aina ajankohtaisimmat Happy Angler alennuskoodit.

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Soutuveneet ja kanootit suoratoimituksena kotiin tai mökille

Tuotemerkkejä mm. YKI, Kaisla, Bihkka ja Ideal. Kaikissa kanooteissa mukana airot tai mela sekä äyskäri.

Voimassa toistaiseksi.

K. P Custom Series -huippuvavat Happy Anglerilta alk. 199 €

Voimassa toistaiseksi.

happy angler alennuskoodit

Happy Angler on edullisten kalastustarvikkeiden verkkokauppa, jonka valikoimista löydät kaikki kalastustarvikkeet oletpa sitten aloittelija tai kokenut kalamies. Kun haluat saada kalastustarvikkeet vielä edullisemmin, löydät sivuiltamme uusimmat Happy Angler alennuskoodit, jotka ovat vapaasti käytettävissäsi.

Happy Anglerin valikoimiin kuuluvat kalastustarvikkeet, vene-elektroniikka, veneilytarvikkeet, kalastusvaatteet sekä retkeilyvälineet.

Verkkokaupasta löydät kelat, avokelat, vavat, hyrrävavat, virvelit, siimat, kuitusiimat, vieheet, uistimet, katiskat, kalaverkot, ravustusvälineet, uisteluvälineet, pilkit, kairat, pilkkireput ja -jakkarat, koukut, kylmälaukut ja paljon muuta.

Myytävää vene-elektroniikkaa ovat keulamoottorit, kaikuluotaimet, kaikuanturit, pilkkianturit, karttaplotterit, näytönsuojat, kaapelit, johdot ja adapterit.

Tarjolla on niin ikään laaja valikoima kalastusvaatteita: takkeja, housuja, haalareita, paitoja, lämpökerrastoja, saappaita ja jalkineita, kenkiä, sukkia ja kahluuvarusteita.

Tuotteita on tarjolla kaikilta huippumerkeiltä, mukaan lukien Abu Garcia, Garmin, Kuusamon Uistin, Lucky John, Marttiini, Mikado, Rapala, Shimano ja monet muut, unohtamatta myöskään nousevien valmistajien ja brändien tuotteita.

Kun haluat hieman säästää kalastustarvikkeissa, muistathan, että voit aina saada pienen tai hieman suuremman alennuksen käyttämällä Happy Angler alennuskoodin.

Happy Angler kaikuluotaimet

Kaikuluotain on kalareissujen luottoystäväsi, joka johdattaa sinut parhaille kala-apajille niin kesällä kuin talvellakin. Edullisimmat kaikuluotaimet näyttävät kätevästi veden pohjan ja syvyyden, kun taas kehittyneemmissä kaikuluotaimissa voit kirjaimellisesti seurata vieheen ja saaliin liikkeitä näytöltä.

Edistyneellä kaikuluotaimella voit uittaa vieheesi juuri siihen kohtaan, jossa tärppää, ja voit tallentaa omat suosikkipaikkasi sen muistiin.

Viime vuosina suosiotaan ovat kasvattaneet pilkki- ja kannettavat kaikuluotaimet, jotka ovat etenkin ahvenen ja kuhan pilkkijöiden apuna. Vertaa kannettavien kaikuluotainten taajuuksia ja näyttöjen tarkkuuksia löytääksi omiin tarpeisiisi täydellisen kaikuluotaimen.

Happy Angler myymälät

Happy Angler on osa ruotsalaista Rusta-konsernia. Sillä on 180 myymälää neljässä eri maassa, joista noin 30 Suomessa.

Suomen lisäksi yrityksellä on ruotsinkielinen verkkokauppa happyangler.se, venäjänkielinen verkkokauppa happyangler.ru, sekä englanninkielinen verkkokauppa happyangler.com.

Happy Angler alennuskoodi

Koska olet täällä, olet varmasti kiinnostunut tietämään onko Happy Anglerille saatavilla alennuskoodia?

Kyllä niitä on, mutta ikävä melko harvoin.

Happy Angler käyttää markkinoinnissaan ja asiakkaiden palkitsemisessa alennuskoodeja. Alennuskoodi on lyhyt kirjain-/numerosarja, joka syötetään ostoskorissa sille varattuun kenttään.

Happy Angler alennuskoodilla voi saada esimerkiksi ilmaisen kaupanpäällisen, ilmaisen toimituksen tai prosenttialennuksen. Huomaathan, että alennuskoodi on kirjoitettava happyangler.fi-verkkokauppaan juuri sellaisena kuin se on annettu, isot ja pienet kirjaimet huomioiden.

Jos et löydät Happy Angler alennuskoodia sivuiltamme juuri tänään, palaa sivuille myöhemmin uudelleen. Päivitämme sivustolle uusia alekoodeja melkein joka päivä.

Vaikka Happy Angler alennuskoodia ei juuri nyt olisi saatavilla, pyrimme päivittämään sivuillemme myös erilaisia tarjouksia ja kampanjoita.

happy angler alekoodin käyttöohje

Happy Angler Challenge -kalastuskilpailu

Lajinsa suurin ja puhutuin kalastuskilpailu järjestetään vuosittain 150 venekunnan voimin. Seuraa kilpailun Facebook-sivua ja pysyt ajan tasalla.

Happy Angler tilaus- ja toimitusehdot

  • Maksutavat: Verkkopankit, luottokortit, Klarnan maksutavat (lasku, osamaksu ja erämaksu)
  • Toimituskulut: 4,90-6,90 €, ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille (ei koske pitkiä tai erityssuuria toimituksia), nouto Rusta-tavaratalosta tai Vantaan varastolta 0 €
  • Toimitusaika: Tavallisesti 2-5 arkipäivää toimitustavasta ja varastosaldosta riippuen.
  • Palautus: 14 vrk vaihto- ja palautusoikeus paketin mukana tulevalla lähetteellä.

Asiakaspalvelu

Puh. 075 3255 750 (arkisin klo 9-15)
Sähköposti asiakaspalvelu@happyangler.fi

Viralliset sivut: happyangler.fi