Halti alekoodi

Parhaat Halti alennuskoodit & tarjoukset

Aktiiviset ja varmistetut Halti alennuskoodit huhtikuu 2024

Haltin (halti.fi) tarina sai alkunsa vuonna 1976 oivalluksesta, että nauttiakseen ulkona liikkumisesta ja retkeilystä erilaisissa sääolosuhteissa ihmiset tarvitsevat kestäviä varusteita. Jos etsinnässä on alennuskoodin laadukkaisiin Halti-vaatteisiin, olet oikeassa paikassa!

Nyt 40 vuotta myöhemmin se on edelleen samalla asialla motivoidakseen ihmisiä lähtemään luontoon, metsään tai hiihtolenkille. Halti on olemassa, jotta jokainen voisi löytää oman tapansa nauttia ulkoilusta ja saada luonnosta tulevan hyvän mielen.

Tältä sivulta löydät ajankohtaimmat Halti alennuskoodit!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

10 % etukoodi uusille asiakkaille

Halti World uutiskirje. Saat liittymisetuna -10 % etukoodin käytettäväksi halti.fi-verkkokaupassa. Alennus koskee uusia asiakkaita.

Voimassa toistaiseksi.

Retkeile ja ulkoile rahaa säästäen! Halti-alennuskoodeilla ja tarjouksilla säästät seuraavasta ulkoiluvarusteiden ostoksessasi.

Käyttääkö Halti alennuskoodeja?

Kyllä. Ja päivitämme uusimmat Halti-alennuskoodit aina tälle sivulle!

Verkkokaupan sivuilla alennuskoodeista käytetään myös nimitystä etukoodi.

Mitä etuja Halti alennuskoodilla voi saada?

Tyypillisesti alennuskoodilla voi saada pienen, esim. 10-15 %, alennuksen koko tilauksesta, tietystä tuoteryhmästä tai tietystä tuotteesta.

Usein alennuskoodin lunastaminen edellyttää tilaamista vähintään tietyllä summalla (esim. 20 % alennusta yli 80 € tilauksesta).

Voiko Haltin alennuskoodilla saada ilmaisen toimituksen verkkokauppatilaukseen?

Emme ole Haltin kohdalla törmänneet vielä ilmaisen toimituksen alennuskoodin, mutta miksei sekin ole mahdollista. Normaali toimitus Postin tai Matkahuollon noutopisteeseen maksaa 4,90 €.

Miten usein Halti-alennuskoodeja on saatavilla?

Harvinaista herkkua. Halti on ollut kumppanimme vuodesta 2022 lähtien ja tähän mennessä verkkokauppaan on ollut saatavilla vain muutamia alennuskoodeja. Ilmoitamme tällä sivulla myös erilaisista ajankohtaisista tarjouksista ja kampanjoista halti.fi-verkkokaupassa.

Halti.fi-verkkokaupasta saat laadukkaat vaatteet ja varusteet ulkoiluun ja luonnossa liikkumiseen, mukaan lukien Hiker- ja Kallio-sarjan tuotteet.

Miten Halti etukoodi käytetään?

Hyödynnä edut lunastamalla etukoodi näin:

  1. Valitse sopiva alennus sivuiltamme ja kopioi se leikepöydällesi napsauttamalla.
  2. Siirry halti.fi-kauppaan ja tee ostokset normaalisti.
  3. Kun olet valmis, siirry ostoskorin kautta kassa-sivulle.
  4. Kassa-sivun oikeassa reunassa tai mobiililaitteilla ensimmäisenä ylhäällä näet "lahjakortti tai alennuskoodi" -kentän.
  5. Liitä kopioimasi etukoodi tähän ja napsauta lopuksi "käytä", jolloin alennuksen pitäisi näkyä loppusummassa.
  6. Viimeistele tilaus ja onnittele itseäsi säästöistä!

Retkeile rahaa säästäen. Hyödynnä Halti-alennuskoodit, jotka tekevät luontoretkistäsi edullisempia.

Saavatko Haltin uutiskirjetilaajat alennuskoodin?

Kyllä vain. Tilaamalla Halti World -uutiskirjeen saat samantien sähköpostiisi 10 % alennuskoodin käytettäväksi seuraavassa tilauksessasi. Katso suora linkki uutiskirjeen tilaukseen yltä.

Voinko käyttää useamman alennuskoodin samassa tilauksessa?

Voit käyttää vain yhden alennuskoodin tilausta kohden. Etukoodia ei voi myöskään lisätä tilaukseen jälkikäteen.

Mistä muualta voisin löytää Halti alennuskoodin?

Uutiskirjeen lisäksi monet verkkokaupat jakavat alennuksia myös sosiaalisen median seuraajilleen.

Halti outletista löydät valikoiman ulkoiluvaatteita ja -kenkiä sekä esimerkiksi laskettelu- ja hiihtovaatteita edulliseen hintaan.

Lisätietoa Haltista ja brändin mallistoista

Luonto tarjoilee vaihtelevia kokemuksia, joista voi nauttia kaikilla aisteilla. Jotta niistä voi nauttia kokonaisvaltaisesti, on varusteisiin voitava luottaa. Halti on syntynyt täyttämään nämä tarpeet. Se tuntee pohjoisen vaihtuvat olosuhteet jo yli 40 vuoden kokemuksella.

Haltille tärkeitä arvoja ovat luonnon kunnioittainen ja siellä liikkumisen helppous – liikuitpa sitten hiihtäen, kiiveten tai metsässä samoillen. Modernin maailman kiireellisyydessä askel kohti metsää tai merta antaa näkökulmaa ja selkeyttää ajatuksia. Halti uskoo, että nämä askelet johtavat parempaan hyvinvointiin.

Haltin suunnittelussa korostuvat kestävyys, pohjoinen estetiikka, muotokieli sekä korkea laatu. Toimivat ja käytännölliset vaatteet tarjoavat parhaan mahdollisuuden nauttia luonnosta. Koska jokaisella on oma tapansa nauttia ulkoilusta ja sen elinvoimasta, myös tuotteet on suunniteltu luonnon ehdoilla. Kun haluat säästää korkealaatuisissa tuotteissa, Halti alennuskoodi tarjoaa säästöjä. Yrityksen tuotekehittelyn takana on yhteistyö maailman parhaiden urheilijoiden kanssa.

Haltin vaatteiden kohderyhmää ovat raittiin ilman koukuttamat ihmiset aktiivisista liikkujista ammattiurheilijoihin. Heitä yhdistävät kunnioitus luontoa kohtaan ja ulkoilusta nauttiminen, he kaikki haluaisivat Halti alennuskoodin. Yritys on satsannut laajasti talviurheiluun 2000-luvulla sponsoroimalla muun muassa Suomen alppimaajoukkuetta ja Kansainvälistä hiihtoliittoa. Tärkeä osa yhteistyötä on tuotekehitys, koska urheilijat ovat parhaita uusien tuotteinnovaatioiden ideoijia ja testaajia. He tarjoavat näkemystä ja ovat kriittisimpiä arvostelijoita. Se mikä toimii ammattilaisille, on useimmiten riittävä myös aktiiviharrastajille.

Halti Outdoor on vahvaan kokemukseen perustuva mallisto siitä, miten selviydytään vaativissa ja vaihtuvissa olosuhteissa. Malliston vaatteet ovat korkeatasoisia teknisiä vaatteita, varusteita ja jalkineita, jotka on tarkoitettu kaikkiin lajeihin kaikkina vuodenaikoina.

Halti Ski -mallisto mahdollistaa laskemisen nautinnon niin innokkaille harrastajille kuin vaativimmille ammattilaisillekin. Sen kehittäjät tuntevat lumen ja pohjoisen jatkuvasti vaihtelevat olosuhteet, joissa varusteiden käyttötilanteita on monia.

Halti Multisport -mallisto sisältää kevyitä ja monikäyttöisiä vaatteita olipa laji mikä tahansa. Ne ovat monitoiminnallisia suojaavia ja erinomaisesti istuvia vaatteita, joiden suunnittelun sydän on luonnosta nauttiminen.

Halti Active Lifestyle -mallistossa yhdistyvät pohjoismainen muotokieli ja ulkoiluosaaminen. Lifestyle-malliston vaatteet, varusteet ja jalkineet ovat tyylikkäitä joka kelillä ja tuovat luonnon lähemmäksi kaupunkia.

Halti alennuskoodi antaa parhaimmillaan alennuksia myös Outdoor-, Ski, Multisport- ja Active Lifestyle -tuotteista.

Yhteystiedot

09 8520 8288 (ark. klo 8.30-16.00)