Glossybox alennuskoodit

Glossybox

Glossybox on johtava pohjoismainen kauneuden tilauspalvelu, jota käyttää jo yli 55 000 tilaajaa.

Glossybox lähettää tilaajilleen joka kuukausi 5 kauneustuotetta suoraan kotiin. Joka boksissa on uusi ja ainutlaatuinen teema, joiden avulla tilaajat pääsevät kokeilemaan sekä uusia ja trendikkäitä että klassisia kauneustuotteita, sekä etsimään uusia suosikkituotteita. Tilauksen hinta on 17,99 euroa kuukaudessa, ja voit valita 3, 6 tai 12 kuukauden tilausjakson.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Glossybox alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Glossybox: Lahjakortit -25 %

Täydellinen lahja hänelle, joka rakastaa kauneudenhoitoa! Valitse 1, 6 tai 12kk lahjakortti ja saat nyt 25 % alennuksen.

Glossybox: Ensimmäinen boksi vain 10 €

Liity kuukausitilaajaksi ja saat nyt ensimmäisen boksin vain 10 € (ovh 17,99 /kk). Ensimmäinen boksisi on marraskuun Beauty Desires, jossa 5 kauneustuotetta yli 65 € arvosta.

Glossybox: Adventtikalenterin ostajalle lahja kaupan päälle

Tilaa Glossyboxin ylellinen adventtikalenteri ja saat nyt salaisen, aiemmin julkaistun GLOSSYBOXIN lahjaksi kaupan päälle! Koe yhteensä 29 kauneusyllätystä! Hinta tilaajille 99 €, muille 129 €. Saatavilla vain rajoitetusti.

Säästä 12 € tilaamalla Glossybox 12 kk

Tilaa Glossybox 12 kuukaudeksi ja säästät 12 € verrattuna 1 kk tilaukseen (17,99 €/kk).

Säästä 8 € tilaamalla Glossybox 6 kk

Tilaa Glossybox 6 kuukaudeksi ja säästät 8 € verrattuna 1 kk tilaukseen (17,99 €/kk).

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Glossybox

Norm. 5,90 €.

Silmälasit, aurinkolasit ja piilolinssit Black Weekillä jopa 50 % alennuksin.

Alennuskoodin voi hyödyntää yli 65 €:n tilauksiin. Koodin voi hyödyntää vain kerran, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin.

Liity Natural Goods Companyn Hyväntekijät-sähköpostilistalle ja saat heti kertakäyttöisen 20 % alennuskoodin käytettäväksi ensimmäisen tilauksesi yhteydessä.

Tietoa kaupasta Glossybox

Glossybox on maailman johtava kauneustuotteiden tilauspalvelu, joka on perustettu vuonna 2011. Se tekee yhteistyötä yli 600 kansainvälisen tuotemerkin kanssa inspiroidakseen kaikkia kauneudesta kiinnostuneita ihmisiä.

Näin Glossybox toimii

1. Valitse 3, 6, tai 12 kuukauden tilaus tai jatkuva tilaus. Samalla sinulle luodaan henkilökohtainen kauneusprofiili.

2. Saat joka kuukausi uuden Glossyboxin kotiisi. Se on kuin ihana kuukausittain saatava joululahja.

3. Jokainen boksi sisältää 5 kauneustuotetta, jotka voivat olla täysikokoisia tai matkakokoisia. Boksin mukana tulee tuotekortti, jossa kerrotaan tuotteista ja niiden käytöstä.

4. Kerro mitä mieltä olit kuukauden tuotteista täyttämällä tuotekysely omalla tililläsi.

5. Kerää GLOSSYCredits-pisteitä tilauksista ja kutsumalla ystäviä mukaan Glossyboxille. Voit käyttää keräämiäsi pisteitä maksuvälineenä uusissa tilauksissa, lahjakorttiostoksissa ja LookFantastic.fi:ssä, josta löytyy yli 14 000 kauneustuotteen valikoima.

6. Tilaajana sinulla on mahdollisuus osallistua eksklusiivisiin kilpailuihin ja tarjouksiin. Pääset myös tilaamaan limited edition -boksit ennen muita!

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 15.2.2019.