Black Shark alennuskoodit

Black Shark

Vuonna 2017 perustettu Black Shark on peliteknologiayritys, joka koostuu kokeneista insinööreistä, kehittäjistä, suunnittelijoista, e-sports-harrastajista ja pelaajista. Black Shark palvelee sekä HC-pelaajia että harrastajia pyrkien parantamaan mobiilipelikokemusta ja kehittämään peliyhteisöä tukemalla e-urheilua, online-pelaajia ja striimaajia.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Black Shark alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Black Shark 4 -pelipuhelin alk. 499 €

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Black Shark

Alennus koskee valikoituja tuotteita. Voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää, kuitenkin enintään 31.12. asti.

Suojakalvotukun alessa tälläkin hetkellä puhelintarvikkeita: panssarilaseja, näytönsuojia, suojakalvoja, kuoria ja muita puhelintarvikkeita jopa 50 % alennuksella!

Suojis-panssarilasilla varmistat, että laitteesi kestää arjen vauhdit ja kolhut naarmuitta. Suojis-tuotteet nyt 30 % alennuksella!

Tokoi Techiltä löydät varaosat, työkalut ja asennussarjat tarkkoine asennusohjeineen. Korjaamalla puhelimen itse voit säästää jopa 80 % puhelimen huoltokuluista!

Etu koskee Postin pikkupakettia (norm. 1,99 €). Mikäli tilaat Matkahuollon Lähellä-pakettina, Postin noutopakettina tai SmartPOST-pakettiautomaattiin saat ilmaisen toimituksen yli 50 €:n tilauksiin (norm. 4,49-4,99 €).