Geekbuying alennuskoodit

Geekbuying

Geekbuying.com perustettiin vuonna 2012 tarkoituksena luoda alusta, joka todella laittaa asiakkaan etusijalle. Tähän päivään mennessä se on kasvanut yhdeksi suurimmista elektroonisten gadgettien verkkokaupoista. Se lupaa laajan valikoiman tuotteita, joita tulet rakastamaan, ylivoimaista asiakaspalvelua ja nopeat toimitukset maailmanlaajuisesti.

GeekBuying myy pääasiassa elektroniikkaa, kuten puhelimia, tietokoneita, kuluttajaelektroniikkaa, puettavaa elektroniikkaa, älykodin tuotteita, leluja, harrastustuotteita, autoelektroniikkaa ja turvallisuustuotteita, mutta jonkin verran myös vaatteita, asusteita ja jalkineita.

GeekBuying on hongkongilainen yritys, mutta sillä on useita paikallisia varastoja muun muassa Espanjassa, Saksassa, Italiassa, Puolassa ja Yhdysvalloissa, josta se voi lähettää myös yli 22 euron tilaukset tullivapaasti. Maksutapoina verkkokaupassa käyvät kaikki luottokortit, PayPal, Western Union ja pankkisiirto.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Geekbuying alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Jopa 81 % alennuksia – Katso päivän diilit tästä!

Poistoissa elektroniikkaa ja gadgetteja jopa 67 % alennuksella

Mitkä ovat Geekbuyingin myydyimmät tuotteet? Katso tästä!

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Geekbuying

Alennus koskee valikoituja tuotteita. Voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää, kuitenkin enintään 31.12. asti.

Suojakalvotukun alessa tälläkin hetkellä puhelintarvikkeita: panssarilaseja, näytönsuojia, suojakalvoja, kuoria ja muita puhelintarvikkeita jopa 50 % alennuksella!

Suojis-panssarilasilla varmistat, että laitteesi kestää arjen vauhdit ja kolhut naarmuitta. Suojis-tuotteet nyt 30 % alennuksella!

Tokoi Techiltä löydät varaosat, työkalut ja asennussarjat tarkkoine asennusohjeineen. Korjaamalla puhelimen itse voit säästää jopa 80 % puhelimen huoltokuluista!

Etu koskee Postin pikkupakettia (norm. 1,99 €). Mikäli tilaat Matkahuollon Lähellä-pakettina, Postin noutopakettina tai SmartPOST-pakettiautomaattiin saat ilmaisen toimituksen yli 50 €:n tilauksiin (norm. 4,49-4,99 €).

Tietoa kaupasta Geekbuying

Yhteytiedot

Maksutavat, alennuskoodit, tilaukset ja tilausten peruutukset: service_payment@geekbuying.com.

Osoitteenmuutokset, tilauskyselyt, seuranta, tulliasiat ja toimitukset: service_tracking@geekbuying.com.

Puuttuvat ja vialliset tuotteet, jälkimyynti: service_aftersale@geekbuying.com.

Tukkukauppa: wholesale@geekbuying.com.

Puh. +86-(0)755-23943772

Nopeiten asiakaspalveluun saa yhteyden kaupan live chatin kautta.

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 9.9.2019.