Etusivu > Kaupat > GearBest
GearBest alennuskoodit

GearBest alennuskoodit

GearBest on nopeasti kasvava yritys, jonka verkkokauppa tarjoaa yli 110 000 tuotetta kuluttajaelektroniikkaa, vempaimia, vaatteita, leluja, kodinkoneita ja paljon muuta. Gearbest.com myy verkkokaupassaan sekä omia että yksityisten myyjien tuotteita.

Kun haluat säästää ostoksissa, hyödynnä sivuiltamme löytyvät ajankohtaiset GearBest alennuskoodit, kupongit ja tarjoukset!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Tsekkaa päivän kupongit GearBestin kuponkikeskuksesta

Sekä sivustonlaajuisia että tuotekohtaisia alennuksia päivittäin vaihtuvilla kupongeilla.

Voimassa toistaiseksi.

15 % alennusta ensimmäisestä tilauksesta uusille asiakkaille

Alennus koskee vain uusia asiakkaita ja valmiiksi alennuksessa olevia tuotteita. Ei minimiostorajaa.

Voimassa toistaiseksi.

Tarkista päivittäin vaihtuvat superdiilit jopa –74 %

Joka päivä uudet nostot, jotka saat huippuedullisesti vain niin kauan kuin tavaraa riittää.

Voimassa toistaiseksi.

Katso cooleimmat gadgetit jopa -77 %

GearBestin flash salesta löydät cooleimmat vempaimet hurjin alennuksin.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa GearBest alennuskoodeista

Onko GearBest.com-verkkokauppaan alennuskoodeja tai kuponkeja?

Kyllä. Tämä verkkokauppa käyttää alennuskoodeja ja päivitämme uusimmat GearBest alennuskoodit tälle sivulle. Verkkokaupassa niistä käytetään myös nimitystä promotion code.

Mitä etuja GearBest alennuskoodilla voi saada?

Aasialaisten verkkokauppojen markkinointityyliin kuuluu, että alennuskoodeja ja kuponkeja tarjotaan jatkuvasti ja ihan kaikkeen: prosentuaalisia alennuksia, euroalennuksia, alennuksia toimituskuluihin, tiettyyn tuoteryhmään tai jopa tiettyyn tuotteeseen. Koko ostosta koskevat alennuskoodit ovat harvinaisempia, mutta niitäkin on jatkuvasti saatavilla.

Miten säästää GearBest-ostoksissa?

  • Aloita shoppailu vierailemalla flash sale -sivulla, josta löydät päivittäin vaihtuvat huipputarjoukset.
  • Katso myös päivittäiset superdiilit, joita voit suodattaa kategorian, hinnan, suosion, alennusprosentin ja päättymispäivän mukaan.
  • Verkkokaupan poistotuotteet eli myyntierien viimeiset kappaleet löydät myös flash sale -sivulta.
  • Tarkista tuotteen tiedoista minkä maan varastosta tuote lähetetään. Suosi Euroopan varastoja, koska EU:n ulkopuolelta tilatuista tuotteista voi joutua maksamaan alv:n ja tullimaksun.
  • Tarkista tuotetiedoista myös paljonko tilauksen loppusumma on oltava saadaksesi ilmaisen toimituksen Suomeen.
  • Luo oma asiakastili gearbest.com:iin kerätäksesi pisteitä kaupan kanta-asiakasohjalmassa. Voit käyttää keräämiäsi pisteitä tulevien tilauksien maksamiseen.
  • Varmista, että olet hyväksynyt markkinointiviestit sähköpostitse oman tilin tiedoista kuullaksesi uusimmista alennuskoodeista ja tarjouksista.

Paljonko GearBestin toimituskulut Suomeen ovat?

Toimituskulut riippuvat tuotteen painosta, lähtömaasta, kohdemaasta, toimitustavasta ja varastosta. Lisäksi GearBestilla on 4 erilaista toimitustapaa: unregistered, registeres, priority line ja expedited shipping.

Tarkista toimituskulut tuotetiedoista valitsemalla ensin varasto ja toimitustapa.

Onko GearBestin tuotteilla palautusoikeus?

GearBestilla on 30 päivän palautusoikeus käyttämättömille ja avaamattomille tuotteille. Jos olet vastaanottanut vahingoittuneen tai toimimattoman tuotteen, voit palauttaa tuotten myös 45 päivän rahat takaisin -takuulla. Vaatteet, jotka eivät vastaa odotuksia tai ovat väärän kokoisia voidaan palauttaa hyvistystä vastaan. GearBestin palautuskäytäntöihin liittyy poikkeuksia.

Miten GearBest alennuskoodi käytetään?

Kun olet lisännyt haluamasi tuotteet ostoskoriin, siirry kassalle. Tuotelistauksen alla näet tyhjän "promotion code" -kentän. Liitä GearBest alennuskoodisi tähän kenttään ja aktivoi koodi napsauttamalla "apply".

Tietoa GearBest-verkkokaupasta

Gearbestin visio on tulla johtavaksi online-elektroniikkamyyjäksi tarjoamalla vertaansa vailla olevan valikoiman parhaita gadgetteja, lyömättömän ostokokemuksen, nopeat toimitukset ja poikkeuksellisen asiakaspalvelun. Heille asiakas on aina kuningas, johon sitoudutaan ja jonka kanssa työskennellään tiiviissä yhteistyössä. Ostaessasi Gearbestiltä myynti ei ole valmis, kun tuote on toimitettu, vaan vasta kun asiakas on täysin tyytyväinen.

Gearbest on erikoistunut kuluttajaelektroniikkaan, gadgetteihin ja miesten muotiin. Online-valikoima kasvaa jatkuvasti uusimmilla ja viileimmillä gadgeteilla, joita lisätään valikoimiin päivittäin.

Verkkokaupan varastot sijaitsevat Yhdysvalloissa, Espanjassa, Englannissa, Puolassa, Tsekissä ja muualla maailmassa.

Tilaukset toimitetaan luotettavien kuriiripalvelujen kautta, mukaan lukien DHL, EMS ja FedEx.

Toivottavasti sait säästöjä GearBest alennuskoodiemme avulla! :)