Fragrance Direct alennuskoodit

Fragrance Direct alennuskoodi

Fragrance Direct on vuonna 1993 perustettu isobritannialainen kauneudenhoitotuotteiden verkkokauppa. Se on yksi maailman johtavista tuoksuihin, kosmetiikkaan, ihonhoitoon ja hiustenhoitoon erikoistuneista verkkokaupoista.

Fragrance Direct myy alennushintaisia merkkiparfyymeja, partavesiä, kosmetiikkaa, hiustenhoitotuotteita, ihonhoitotuotteita sekä muita kauneudenhoitotuotteita. Verkkokauppa tarjoaa vertaansa vailla olevan valikoiman merkkituotteita erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Verkkokauppa toimittaa tuotteita myös Suomeen. Tilauksen voi maksaa luottokortilla tai PayPalilla. Toimitusaika Suomeen on 14-30 arkipäivää ja toimituskulut noin 7 euroa. Voit vaihtaa verkkokaupan valuutan euroksi sivun yläreunasta.

Siirry ostoksille »

Ilmainen lahja kaupan päälle

Ostamalla valikoituja tuotteita voit valita tilaukseesi ilmaislahjan kaupan päälle.

Voimassa toistaiseksi.

Säästä jopa 70 % myydyimmistä tuoksuista

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa kaupasta Fragrance Direct

Fragrance Direct (www.fragrancedirect.co.uk) on englantilainen merkkituoksuihin, partavesiin, kosmetiikkaan, hiustenhoitoon, ihonhoitoon ja muihin kauneudenhoitotuotteisiin erikoistunut edullinen verkkokauppa. Se on yksi maailman johtavia kauneudenhoitotuotteiden online-myyjiä ja se on toiminut jo vuodesta 1993 lähtien.

Fragrance Direct pystyy tarjoamaan tuotteita erittäin kilpailukykyiseen hintaan pitämällä kustannukset alhaisina. Sillä ei ole fyysisiä myymälöitä, eikä välikäsiä, vaan se myy ja toimittaa tuotteita suoraan asiakkaille. Se tilaa tuotteet suoraan valmistajilta omaan varastoonsa. Kaikki tuotteet ovat 100 % alkuperäistuotteita.

Verkkokaupasta voi tilata tuotteita myös Suomeen erittäin edulliseen hintaan. Toimituskulut ovat 5,99 puntaa eli vähän yli 7 euroa/tilaus. Muuttuneista lakisäädöksistä johtuen tuotteita ei enää voida toimittaa lentopostitse, joten toimitusaika on vähän pidempi, tavallisesti 2-4 viikkoa.

Tilauksen voi maksaa yleisimmillä luottokorteilla (mm. Visa, MasterCard ja Maestro) tai PayPalilla.

Fragrance Directille on saatavilla alennuskoodeja (promotional code), joilla voit saada alennuksia tekemistäsi ostoksista. Kopioi koodi sivuiltamme klikkaamalla sitä. Tee ostokset normaalisti siirtämällä tuotteet ostoskoriin ja siirry lopuksi kassalle (checkout). Tarkista toimitustiedot ja lunasta alennus klikkaamalla kassalla "redeem a promotion code". Liitä aiemmin kopioimasi koodi tähän kenttään ja klikkaa Ok. Mikäli alennuskoodi ei toimi tarkista sen voimassaoloaika ja kirjoitusasu (isot ja pienet kirjaimet ovat merkitseviä). Viimeistele tilaus ja nauti saamistasi säästöistä.

Voit ottaa yhteyttä englanninkieliseen asiakaspalveluun puhelimitse +44 01625 432565 (ark. klo 7.00 - 15.00 Suomen aikaa) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen sales@fragrancedirect.co.uk.