Foodora alennuskoodit

Foodora alennuskoodi

Foodora on kansainvälinen ruoankuljetuspalvelu, jossa on yli 6 500 ravintolaa 10 maasta ympäri maailmaa. Käyttämällä Foodoran sovellusta, nettisivuja tai yrityspalvelua käyttäjät voivat tutustua paikallisiin ravintoloihin, tehdä tilauksen ja seurata tilauksen kulkua. Vuonna 2020 se yhdistyi Pizza-onlinen kanssa.

Foodorassa on ravintoloita noin sadassa Suomen kaupungissa Helsingistä Kittilään: pizzerioita, hampurilaispaikkoja, sushiravintoloita, nepalialaisia ravintoloita, kasvisravintoloita ja paljon muuta.

Näin Foodora toimii: Anna osoitteesi nettisivuilla tai sovelluksessa ja näet kaupunkisi ravintolat. Kokoa tilauksesi ja maksa se puhelimella, luottokortilla tai PayPalilla. Voit joko hakea tilauksen itse tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin Foodoran lähetti toimittaa sen yleensä 30 minuutin sisällä tilauksen valmistumisesta.

Siirry ostoksille »

8 € alennusta ensimmäisestä tilauksesta

Tarjous on voimassa vähintään 15 €:n tilauksissa ja voimassa 31 päivää rekisteröitymisestä.

Voimassa toistaiseksi.

Ilmainen kotiinkuljetus valituissa ravintoloissa

Voimassa toistaiseksi.

Saatat pitää myös näistä alennuskoodeista ja tarjouksista

Tietoa kaupasta Foodora

Foodora on yhdeksässä maassa toimiva ruoankuljetuspalvelu, jossa on yli 6 500 ravintolaa. Sen kautta asiakkaat voivat etsiä sopivaa ravintolaa, tehdä tilauksen ja seurata tilauksen kulkua.

Yritys aloitti toimintansa nimellä Volo GmbH Saksassa vuonna 2014. Vuonna 2015 sen nimi muutettiin Foodoraksi ja pääkonttori siirrettiin Berliiniin. Suomessa Foodora aloitti kesäkuussa 2015.

Foodora on ostanut useita kilpailijoitaan, kuten kanadalaisen Hurrierin, australialaisen Suppertimen, itävaltalaisen Heimscheckerin ja suomalaisen Pizza-onlinen.

Ruokaa kotiinkuljetuksella

Palvelu sisältää ravintoloita noin sadalta suomalaiselta paikkakunnalta, mukaan lukien Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku, Tampere, Rovaniemi, Imatra ja Kittilä. Isommissa kaupungeissa palvelussa on paljon ravintoloita ja se pyrkii laajentamaan toimintaansa myös pienemmillä paikkakunnilla.

Palvelusta löytyy ravintolat ja niiden ruokalistat, ja sitä voi käyttää mobiilisovelluksella tai nettisivuilla. Toisin kuin Pizza-onlinessa, Foodorasta löytyy myös muita kuin pizza- ja kebabravintoloita, kuten italialaisia, kiinalaisia, nepalilaisia, intialaisia ja japanilaisia ravintoloita.

Yhtä lailla ruokavalikoima on laajempi. Sieltä voit tilata esimerkiksi pizzaa, kebabia, hampurilaisia, sushia, kiinalaista tai kasvisruokaa.

Miten Foodora toimii?

Syötä toimitusosoite joko nettisivuilla olevaan lomakkeeseen tai lataa mobiilisovellus. Selaa paikkakuntasi tarjontaa, valitse ravintola ja haluamasi annokset. Lähetä tilaus ja valitse joko nouto tai kotiinkuljetus. Ravintola näkee tilauksesi ja alkaa valmistamaan annoksia. Jos valitsit kotiinkuljetuksen, lähetti toimittaa tilauksesi yleensä 30 minuutin sisällä tilauksen valmistumisesta.

Kerää bonuksia

Useat Foodorassa mukana olevat ravintolat tarjoavat bonusta. Se tarkoittaa, että kyseisistä ravintoloista tilatessasi, saat heidän tarjoaman bonuksen takaisin. Voit käyttää bonuksia maksuvälineenä seuraavissa tilauksissasi kyseisestä ravintolasta. Ravintoloiden tarjoaman bonukset ovat yleensä muutaman prosentin tilauksen loppusummasta.

Foodorassa on silloin tällöin myös kilpailuja, arvontoja, tarjouksia ja alennuksia. Seuraa palvelua mobiilisovelluksessa ja sosiaalisessa mediassa, jotta kuulet tarjouksista ensimmäisenä.

Yhteystiedot

Delivery Hero Finland Oy
Pasilankatu 10
00240 Helsinki

Asiakaspalvelu palvelee joka päivä klo 10-22.15.

info@foodora.fi
Sivuilta ja sovelluksesta löytyy myös chat-palvelu.

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 30.1.2020.