FocalPrice alennuskoodit

FocalPrice

FocalPrice on vuonna 2008 perustettu, DealExtremen tapaan Hong Kongista käsin toimiva kuluttajaelektroniikkaan erikoistunut verkkokauppa. FocalPricella on yli 70 000 tuotteen valikoima.

FocalPrice myy pääasiassa elektroniikkaa, kuten tabletteja, matkapuhelimia, matkapuhelintarvikkeita, autotarvikkeita, kodin pienelektroniikkaa, videopelejä ja gadgetteja. Lisäksi valikoimiin kuuluu mm. asusteita, harrastustuotteita, leluja, urheilu- ja ulkoilutuotteita, kauneus- ja terveystuotteita sekä paljon muuta.

FocalPrice-verkkokauppa tunnetaan jopa 70 % tavallisia kauppoja edullisimmista hinnoistaan. Kauppa toimittaa tilauksia kaikkialle maailmaan – myös Suomeen – ja aina ilman toimituskuluja tilauksen koosta riippumatta.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat FocalPrice alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Katso FocalPricen myydyimmät gadgetit

Selaa FocalPrice.com-verkkokaupan myydyimpiä tuotteita ja tee uskomattomia löytöjä: älypuhelimia ja tarvikkeita, tietokonetarvikkeita, tabletteja, kodinelektroniikkaa, viihde-elektroniikkaa, kodintuotteita, leluja, urheilutuotteita, asusteita ja paljon muuta!

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin FocalPrice

Säästä 35 % vuositilauksen avulla. Peru koska tahansa.

Datanopeus 400 Mb/s, 5G-verkko, rajattomasti dataa, 25 Gt EU-dataa sekä puhe ja SMS aina enintään 4 €/kk.

Kuuden Gigan simmi on nyt Moi Potti. Se sisältää 100 Mbit/s, 6 Gt jaettavaa dataa liittymiesi kesken, puhe ja SMS enintään 4 €/kk.

My Dream Dayn alessa juhlatarvikkeita jopa -87 %.

Koskee Postin ja Matkahuollon normaalitoimituksia, ei kotiinkuljetusta.

Alennus ei koske toimituskuluja.

Tietoa kaupasta FocalPrice

Kuvankaappaus FocalPrice.com -verkkokaupasta

DealExtremen jalanjäljillä

FocalPrice on vuonna 2008 perustettu, yksi maailman johtavista kansainvälisistä verkkokaupoista. Sillä on yli 70 000 tuotteen valikoima lähes 100 eri kategoriassa.

DX.comin tapaan FocalPrice toimii Hong Kongista, Kiinasta, ja myös sen suosio perustuu erittäin halpoihin hintoihin. Verkkokauppa tarjoaa tuotteita jopa 70 % edullisemmin kuin monet muut alan nettikaupat.

FocalPricen kymmenien tuhansien tuotteiden valikoima käsittää muiden muassa tabletit, matkapuhelintarvikkeet, autotarvikkeet, kuluttajaelektroniikkaa, asusteita, kodin ja puutarhantuotteita, leluja, harrastustuotteita, pelejä, videopelejä, urheilu- ja ulkoilutuotteita, kauneus- ja terveystuotteita sekä gadgetteja.

Hintavastaavuustakuu: Verkkokauppa tarjoaa hintavastaavuustakuun. Jos löydät saman tuotteen halvemmalla muualta, kerro siitä keskustelufoorumilla, niin FocalPrice laskee hinnan kilpailijan tasolle tai alemmaksi.

Aina ilmainen toimitus! FocalPrice tarjoaa kaikkiin tilauksiin ilmaisen toimituksen. Tilaukset lähetetään lentopostina myös Suomeen ilman toimituskuluja tilauksen koosta riippumatta.

FocalPricen asiakaspalvelu on aina valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiin sähköpostilla, livechatissa, keskustelufoorumilla tai FocalPricen Facebook-sivulla. Kaikkiin kysymyksiin luvataan vastata 24 tunnin sisällä.

FocalPrice alennuskoodeilla voit saada alennuksia ostoksistasi. Alennuskoodeja on kuukausittain tarjolla kymmeniä, mutta yleensä ne koskevat vain tiettyä tuotetta. Alennuskoodi 101 julkaisee vain laajempia, koko tilausta tai isompaa tuoteryhmää koskevia FocalPrice alennuskoodeja tai muuten erityisen mielenkiintoisia koodeja. FocalPrice alennuskoodi syötetään kassalla (Shopping Cart) Apply Coupon Code -kenttään. Klikkaa lopuksi vielä "Apply", jolloin alennus päivittyy ostoskorin loppusummaan.

Yhteystiedot

FocalPrice
Room 1001
CARNIVAL COMMERCIAL BUILDING
18 JAVA ROAD
NORTH POINT
HONG KONG

Puh. 00852-30696120

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 13.2.2017.