Foamroller.fi alennuskoodit

Foamroller.fi

Foamroller.fi on kehonhuoltoon erikoistunut verkkokauppa, joka myy foamrollereita. Verkkokaupan omistaa Natural Bootcamp Oy.

Foamrollereilla voit parantaa asento- ja liikeaistia, liikkuvuutta, voimaa ja ryhtiä. Monet fysioterapeutit ja ammattiurheilijat suosittelevat foamrolleita, koska niillä saa avattua lihaksia, sidekudosta ja ns. trieggeripisteitä. Foamrollereiden avulla voi ennaltaehkäistä kiputiloja ja parantaa kehon kokonaisvaltaista elastisuutta.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Foamroller.fi alennuskoodit ja tarjoukset 2021

ProRoller-nahkarulla nyt vain 42 € (norm. 47 €)

ProRoller-nahkarullan sisällä on kova muoviputki, joka ei painu kasaan. Putken päällä on 3 mm kehoa myötäilevä pehmuste ja pinnalla kestävä keinonahkapäällyste.

Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksiin

Kun tilauksen loppusumma on yli 70 euroa, ei postikuluja tule ollenkaan (norm. 5,90 €). Tuotteet toimitetaan postipakettina lähimpään Postiin kaikkialla Suomessa.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Foamroller.fi

Täysin käyttökelpoisten tuotteiden viimeisiä eriä lyhyellä päiväyksellä tai voimassaololla uskomattomin alennuksin. Nämä tuotteet viedään nopeasti!

Protein Companyn outletista löydät esimerkiksi myynnistä poistuvia tuotteita, varastonsiivoustuotteita ja parasta ennen -tuotteita poikkeuksellisen edullisesti. Tutustu outlet-tuotteisiin ja tee löytöjä!

Proteincompany tarjoaa tuotteilleen 7 päivän hintatakuun, mikä tarkoittaa, että jos onnistut löytämään saman tuotteen halvemmalla toiselta verkkosivustolta, se tarjoaa sinulle tuotteen samaan hintaan. Tutustu ehtoihin kohdesivulla.

Sporswear of Sweden tarjoaa ilmaiset rahtimaksut EU:n sisäisiin tilauksiin.

Hanki asiakkuus Fressi-kuntosalille – yksi sali alkaen vain 39 euroa kuussa!

Tietoa kaupasta Foamroller.fi

Suomalainen Foamroller.fi -verkkokauppa myy kehonhuoltoon tarkoitettuja foamroller-rullia ja kehonhuolto-oppaita.

Mikä ihmeen foamroller?

Foamroller on fysioterapeuttien ja ammattiurheilijoiden suosittelema kehonhuoltoväline ja kenties maailman paras itsehoitoväline. Sen avulla avaat tehokkaasti lihaksia, sidekudosta ja triggeripisteitä. Voit vähentää ja ennaltaehkäistä kehon kiputuloja ja parastaa elastisuutta. Samalla palaudut nopeammin ja saat paremman verenkierron ja liikkuvuuden.

Niiden tehokkuus perustuu myofascian eli sidekudosten hierontaan ja dynaamiseen liikuttamiseen. Hieronta pehmittää pehmytkudoksia, parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä mekaanisen, sähköisen ja kemiallisen viestinnän liikettä kehossa. Sen käyttäminen laukaisee ja avaa kireitä lihaksia, sidekudoksia ja kalvoja, mikä johtaa kevyempään oloon. Irtonaisilla lihaksilla pystyt tehokkaampiin suorituksiin, vähennät loukkaantumisriskiä ja parannat liikkuvuuttasi.

Foamrollerit sopivat istumatyöntekijöillle, kuntoilijoille, urheilijoille sekä muuten vain kehonhuollosta kiinnostuneille.

Oletko kokenut, että venyttelystä ei ole hyötyä, eikä se paranna liikkuvuuttasi? Voisi olla aika alkaa hoitamaan sidekudosta ja sen teet tehokkaimmin foamrollerilla!

Tutustu myös Foamroller.fi -kaupan blogiin: https://foamrollerblogi.wordpress.com/.

Tiimi järjestää myös fascia- ja foamroller-aiheisia koulutuksia pääosin Helsingissä, mutta myös Turussa, Tampereella, Kuopiossa, Oulussa ja muualla Suomessa.

Tilaaminen

Tilauksen maksaminen onnistuu verkkopankissa tai laskulla Checkout-maksunvälityspalvelun kautta. Laskulla maksettaessa loppusummaan lisätään 5 euron laskutuslisä.

Varastotuotteiden toimitusaika on 4 arkipäivää. Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Ota ennen palautusta yhteyttä asiakaspalveluun.

Yhteystiedot

Natural Bootcamp Oy / Foamroller.fi
Frans Emilin katu 2 a 5
33870 Tampere
emmiina@foamroller.fi

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 4.4.2019.