Foamroller.fi alekoodi

Parhaat Foamroller.fi alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Foamroller.fi alennuskoodit kesäkuu 2024

Foamroller.fi on kehonhuoltoon erikoistunut verkkokauppa, joka myy kehonhuoltoon tarkoitettuja rullia eli foamrollereita sekä kehonhuolto-oppaita. Verkkokaupan omistaa Natural Bootcamp Oy.

Foamrollereilla voi väitetysti parantaa asento- ja liikeaistia, liikkuvuutta, voimaa ja ryhtiä. Monet fysioterapeutit ja ammattiurheilijat suosittelevat foamrolleita, koska niillä voi saada avattua lihaksia, sidekudosta ja ns. trieggeripisteitä. Foamrollereiden avulla voi mahdollisesti ennaltaehkäistä kiputiloja ja parantaa kehon kokonaisvaltaista elastisuutta.

Poimi ostoksille mukaasi uusin Foamroller.fi alennuskoodi ja säästä!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

ProRoller-nahkarulla nyt vain 42 € (norm. 47 €)

ProRoller-nahkarullan sisällä on kova muoviputki, joka ei painu kasaan. Putken päällä on 3 mm kehoa myötäilevä pehmuste ja pinnalla kestävä keinonahkapäällyste.

Voimassa toistaiseksi.

Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksiin

Kun tilauksen loppusumma on yli 70 euroa, ei postikuluja tule ollenkaan (norm. 5,90 €). Tuotteet toimitetaan postipakettina lähimpään Postiin kaikkialla Suomessa.

Voimassa toistaiseksi.

Käyttääkö foamroller.fi alennuskoodeja?

Kyllä vain, ja löydät ajankohtaisimmat ja 100 % varmuudella toimivat foamroller.fi alennuskoodit juuri tältä sivulta!

Foamroller.fi on ylöjärveläisen Anatomic Funtional Training Oy -yrityksen verkkokauppa.

Mitä etuja foamroller.fi alennuskoodilla saa?

Hyödyntämällä foamroller.fi alennuskoodin tilauksesi yhteydessä voit saada esimerkiksi pienen alennuksen tilauksesi loppusummasta.

Saako uutiskirjeen tilaaja alennuskoodia?

Alennuskoodia ei foamroller.fi-verkkokaupassa uutiskirjeen tilaajille suoranaisesti luvata, mutta monet verkkokaupat tarjoavat alennuksia juuri "sisäpiirilleen".

Miten usein foamroller.fi alennuskoodi on saatavilla?

Foamroller.fi on ollut kumppanimme jo pitkään ja voimme kokemuksella todeta, että kauppaan on saatavilla alennuskoodi vain hyvin harvoin jos ollenkaan.

Seuraamme kuitenkin tilannetta jatkuvasti ja ilmoitamme uusista alennuskoodeista välittömästi.

Julkaisemme tähän kauppaan myös erilaisia kampanjatarjouksia.

Mikä foamroller on?

Foamroller on fysioterapeuttien ja ammattiurheilijoiden suosittelema kehonhuoltoväline ja kenties maailman paras itsehoitoväline. Sen avulla avaat tehokkaasti lihaksia, sidekudosta ja triggeripisteitä. Voit vähentää ja ennaltaehkäistä kehon kiputuloja ja parastaa elastisuutta. Samalla palaudut nopeammin ja saat paremman verenkierron ja liikkuvuuden.

Niiden tehokkuus perustuu myofascian eli sidekudosten hierontaan ja dynaamiseen liikuttamiseen. Hieronta pehmittää pehmytkudoksia, parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä mekaanisen, sähköisen ja kemiallisen viestinnän liikettä kehossa. Sen käyttäminen laukaisee ja avaa kireitä lihaksia, sidekudoksia ja kalvoja, mikä johtaa kevyempään oloon. Irtonaisilla lihaksilla pystyt tehokkaampiin suorituksiin, vähennät loukkaantumisriskiä ja parannat liikkuvuuttasi.

Foamrollerit sopivat istumatyöntekijöillle, kuntoilijoille, urheilijoille sekä muuten vain kehonhuollosta kiinnostuneille.

Mistä saan lisätietoa foamrollereista?

Oletko kokenut, että venyttelystä ei ole hyötyä, eikä se paranna liikkuvuuttasi? Voisi olla aika alkaa hoitamaan sidekudosta ja sen teet tehokkaimmin foamrollerilla!

Tutustu myös verkkokaupan Kehitän, en hajoita -blogiin.

Tiimi järjestää myös fascia- ja foamroller-aiheisia koulutuksia pääosin Helsingissä, mutta myös Turussa, Tampereella, Kuopiossa, Oulussa ja muualla Suomessa.

Mitkä ovat foamroller.fi-kaupan ostoehdot?

Tilauksen maksaminen onnistuu verkkopankissa tai laskulla Checkout-maksunvälityspalvelun kautta. Laskulla maksettaessa loppusummaan lisätään 5 euron laskutuslisä.

Varastotuotteiden toimitusaika on 4 arkipäivää. Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Ota ennen palautusta yhteyttä asiakaspalveluun.

Miten voin ottaa yhteyttä kaupan asiakaspalveluun?

Sähköpostitse info@aft.fi.

Viralliset sivut: www.foamroller.fi