Fitnesstukku alennuskoodit

Fitnesstukku alennuskoodi

Fitnesstukku (www.fitnesstukku.fi) on vuonna 1996 perustettu lisäravinteisiin ja terveystuotteisiin erikoistunut verkkokauppa. Alallaan Pohjoismaiden suurimmaksi kasvanut kauppa on osa Qliro Groupia. Jos haussasi on Fitnesstukku alennuskoodi, olet tullut oikeaan paikkaan!

Fitnesstukun valikoimista löytyy niin aktiivi- kuin harrasteurheilijoillekin sopivia tuotteita. Urheiluravinteiden lisäksi se myy urheiluvaatteita, elintarvikkeita, treenivarusteita ja -välineitä sekä terveystuotteita.

Hyödynnä sivuiltamme löytyvät Fitnesstukku alennuskoodit ja kampanjat – saat säästöä ostoksistasi!

Siirry ostoksille »

Kuukauden tarjouksissa lisäravinteita jopa -50 %

Katso Fitnesstukun vaihtuvat kuukauden tarjoustuotteet ja voit saada lisäravinteita, treenivaatteita ja -varusteita uskomattomin alennuksin – jopa puoleen hintaan!

Voimassa toistaiseksi.

Hintatakuu takaa edullisimmat hinnat

Hintatakuu tarkoittaa, että jos löydät saman tuotteen edullisemmalla jostain toisesta suomalaisesta verkkokaupasta, Fitnesstukku tarjoaa tuotteen samaan hintaan ja maksaa lisäksi pienen löytäjän palkkion (5 %) näkemästäsi vaivasta. Tutustu hintatakuun ehtoihin kohdesivulla.

Voimassa toistaiseksi.

Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksille

Fitnesstukku tarjoaa ilmaisen toimituksen tilauksellesi, kun tilaat tuotteita yli 49 euron arvosta (norm. 7,00 €). Tyypillinen toimitusaika on 3-5 arkipäivää.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa Fitnesstukku alennuskoodeista

[xy_stores field="pitka-kuvaus" decode=1]