Fitnesstukku alennuskoodit

Fitnesstukku alennuskoodi

Fitnesstukku (www.fitnesstukku.fi) on vuonna 1996 perustettu lisäravinteisiin ja terveystuotteisiin erikoistunut verkkokauppa. Alallaan Pohjoismaiden suurimmaksi kasvanut kauppa on osa Qliro Groupia. Jos haussasi on Fitnesstukku alennuskoodi, olet tullut oikeaan paikkaan!

Fitnesstukun valikoimista löytyy niin aktiivi- kuin harrasteurheilijoillekin sopivia tuotteita. Urheiluravinteiden lisäksi se myy urheiluvaatteita, elintarvikkeita, treenivarusteita ja -välineitä sekä terveystuotteita.

Hyödynnä sivuiltamme löytyvät Fitnesstukku alennuskoodit ja kampanjat – saat säästöä ostoksistasi!

Siirry ostoksille »

Kuukauden tarjouksissa lisäravinteita jopa -50 %

Katso Fitnesstukun vaihtuvat kuukauden tarjoustuotteet ja voit saada lisäravinteita, treenivaatteita ja -varusteita uskomattomin alennuksin – jopa puoleen hintaan!

Voimassa toistaiseksi.

Hintatakuu takaa edullisimmat hinnat

Hintatakuu tarkoittaa, että jos löydät saman tuotteen edullisemmalla jostain toisesta suomalaisesta verkkokaupasta, Fitnesstukku tarjoaa tuotteen samaan hintaan ja maksaa lisäksi pienen löytäjän palkkion (5 %) näkemästäsi vaivasta. Tutustu hintatakuun ehtoihin kohdesivulla.

Voimassa toistaiseksi.

Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksille

Fitnesstukku tarjoaa ilmaisen toimituksen tilauksellesi, kun tilaat tuotteita yli 49 euron arvosta (norm. 7,00 €). Tyypillinen toimitusaika on 3-5 arkipäivää.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa kaupasta Fitnesstukku

Fitnesstukku on Pohjoismaiden johtava lisäravinteiden verkkokauppa, joka tarjoaa kaiken tasoisille urheilijoille lisäravinteita, urheiluvaatteita ja -varusteita, sekä aktiiviseen elämäntapaan kannustavaa inspiraatiota.

Yrityksen perustivat Ruotsissa vuonna 1996 kaksi yrittäjää, joilla oli suuri mielenkiinto voimaharjoittelua kohtaan. He huomasivat, että markkinoilta puuttuivat kokonaaan ruotsalaiset vaihtoehdot kalliille ulkomaisille lisäravinteille. Vuonna 1998 se lanseerasi Gymgrossisten.com-verkkokaupan.

Yritys alkoi tarjoamaan omia Star Nutrition- tuotteita ja muiden tuotemerkkien tuotteita edullisemmilla hinnoilla internetin ja franchise-myymälöiden kautta. Gymgrossisten kasvoi nopeasti, koska sen asiakkaat pitivät ruotsalaisten ja tunnettujen ulkomaisten tuotteiden valikoimaa erinomaisena.

Terveyden ja harjoittelun kiinnostuksen kasvun myötä yrityksen valikoima on laajentunut kattamaan treenivaatteet, -varusteet ja -tarvikkeet. Jo 150 työntekijää työllistävän yrityksen pääkonttori sijaitsee Tukholmassa ja logistiikkakeskus Trollhättanissa. Vuonna 2007 Gymgrossisten osti ruotsalaisen terveystuotteiden ja luonnollisten ihonhoitotuotteiden verkkokaupan, Bodystore.comin.

Suomenkielinen Fitnesstukku.fi avattiin joulukuussa 2007, ja tältä sivulta löytyvät Fitnesstukku alennuskoodit koskevat juuri sitä.

Tänä päivänä Fitnesstukku on johtava lisäravinteiden ja urheilutuotteiden verkkokauppa, jonka menestyksen ovat mahdollistaneet asiakassuuntautuneisuus, mitä tulee tuotevalikoimaan, hintaan ja toimitusehtoihin. Se on valittu useaan otteeseen Ruotsin menestyneimmäksi yritykseksi, Dagens Industrin Gasellföretagiksi vuonna 2005 sekä kahdeksan kertaa peräkkäin Affärs Världenin Superföretagiksi.

Valikoima

  • Lisäravinteet
  • Treenivaatteet
  • Treenivarusteet
  • Treenivälineet

Oletpa ostamassa sitten lisäravinteita, vaatteita, varusteita tai välineitä, voit olla varma, että saat ne edullisemmin Fitnesstukku alennuskoodilla.

Varsinaisten tuotteiden lisäksi verkkokaupasta löytyy runsaasti oheismateriaalia, kuten lisäravinneviidakossa auttava tuoteopas, joka auttaa valitsemaan oikeat ja tarkoituksen mukaiset tuotteet mm. treenitavoitteen ja ruokailujen mukaan.

Artikkeliosastolta löytyy lukemista ravintoon liittyvistä asioista, ruokavalioista, urheilulisäravinteista, rasvanpoltosta, dieeteistä, aminohapoista, rasvahapoista, ravintofysiologiasta, ravintoneuvonnasta ja suunnitelmista.

Reseptiosioa tarjoaa terveellisiä, proteiinirikkaita ja vähäkalorisia reseptejä esimerkiksi jälkiruokiin ja välipaloiksi.

Treenitietokanta sisältää sekä yksittäisille lihasryhmille suunnattuja että koko kropan kattavia treenejä oikealla tekniikalla, sekä esimerkkivideoita, keskitytpä treenissä juuri nyt hartioihin, käsiin, jalkoihin, rintakehään, vatsaan tai selkään.

Ilmaisia treeniohjelmia on saatavilla erilaisten itselle asetettavien tavoitteiden mukaan mm. lihasvoiman kehittämiseen, lihasten kasvattamiseen, painonpudotukseen sekä yleiseen treenaamiseen esimerkiksi ulkona tai lomalla.

Tekniikkakoulussa tarjoataan vinkkejä tekniikan hiomiseen crossfitissä, painonnostossa ja nyrkkeilyssä.

Kanta-asiakasklubilaisten tarjoukset

Fitnesstukussa on käytössä maksuton kanta-asiakasklubi, jonka jäsenet saavat erilaisia kiinteitä alennuksia ja muita etuja verkkokaupassa asioidessaan. Esimerkiksi tällä hetkellä klubilaisille on tarjolla monenlaisia osta 3, maksa 2 -tarjouksia sekä 10 % alennuksia tietyn merkin vaatteista, varusteista ja välineistä.

Varsinaisia Fitnesstukku alekoodeja on saatavilla harvemmin. Koska kuitenkin päivitämme sivujamme lähes päivittäin voit olla varma, että kun Fitnesstukku alennuskoodi on saatavilla, löydät sen aina tältä sivulta.

Runsaasti kampanjoita treenaajille

Fitnesstukkuun ei liian usein ole tarjolla alennuskoodeja, mutta se on paremminkin tunnettu runsaasta kampanjatarjonnastaan. Kaupan kampanjat-sivulta löytyy tälläkin hetkellä yli 10 kampanjaa. Kampanjat vaihtuvat usein ja sivua kannattaa seurata, mikäli treenaaminen on jatkuvaa.

Outletista löytyy valikoimista poistuvia tuotteita ja myyntierien viimeisiä kappaleita muun muassa lisäravinteista, treenivarusteista ja treenivaatteista poistohinnoin.

Yhteystiedot

Pääkonttori:

Health and Sports Nutrition Group HSNG AB
Svetsarvägen 15
171 41 Solna
RUOTSI

Varasto:

Health and Sports Nutrition Group HSNG AB
Installatörvägen 21
461 37 Trollhättan
RUOTSI

Ruotsalainen organisaationumero: 556564-4258

Puh: +358 7 532 51270
Sähköposti: sales@fitnesstukku.fi