Fitnesstukku alennuskoodit

Fitnesstukku

Fitnesstukku (www.fitnesstukku.fi) on vuonna 1996 perustettu lisäravinteisiin ja terveystuotteisiin erikoistunut verkkokauppa. Alallaan Pohjoismaiden suurimmaksi kasvanut kauppa on osa Qliro Groupia.

Fitnesstukun valikoimista löytyy niin aktiivi- kuin harrasteurheilijoillekin sopivia tuotteita. Urheiluravinteiden lisäksi se myy urheiluvaatteita, elintarvikkeita, treenivarusteita ja -välineitä sekä terveystuotteita.

Hyödynnä sivuiltamme löytyvät Fitnesstukun alennuskoodit ja kampanjat – saat säästöä ostoksistasi!

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Fitnesstukku alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Kuukauden tarjouksissa lisäravinteita jopa -50 %

Katso Fitnesstukun vaihtuvat kuukauden tarjoustuotteet ja voit saada lisäravinteita, treenivaatteita ja -varusteita uskomattomin alennuksin – jopa puoleen hintaan!

Hintatakuu takaa edullisimmat hinnat

Hintatakuu tarkoittaa, että jos löydät saman tuotteen edullisemmalla jostain toisesta suomalaisesta verkkokaupasta, Fitnesstukku tarjoaa tuotteen samaan hintaan ja maksaa lisäksi pienen löytäjän palkkion (5 %) näkemästäsi vaivasta. Tutustu hintatakuun ehtoihin kohdesivulla.

Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksille

Fitnesstukku tarjoaa ilmaisen toimituksen tilauksellesi, kun tilaat tuotteita yli 49 euron arvosta (norm. 7,00 €). Tyypillinen toimitusaika on 3-5 arkipäivää.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Fitnesstukku

Täysin käyttökelpoisten tuotteiden viimeisiä eriä lyhyellä päiväyksellä tai voimassaololla uskomattomin alennuksin. Nämä tuotteet viedään nopeasti!

Protein Companyn outletista löydät esimerkiksi myynnistä poistuvia tuotteita, varastonsiivoustuotteita ja parasta ennen -tuotteita poikkeuksellisen edullisesti. Tutustu outlet-tuotteisiin ja tee löytöjä!

Proteincompany tarjoaa tuotteilleen 7 päivän hintatakuun, mikä tarkoittaa, että jos onnistut löytämään saman tuotteen halvemmalla toiselta verkkosivustolta, se tarjoaa sinulle tuotteen samaan hintaan. Tutustu ehtoihin kohdesivulla.

Sporswear of Sweden tarjoaa ilmaiset rahtimaksut EU:n sisäisiin tilauksiin.

Hanki asiakkuus Fressi-kuntosalille – yksi sali alkaen vain 39 euroa kuussa!

Hybridipyörät maantielle, soralle, työmatkoille, vapaa-ajalle ja cyclocrossiin löydät Ribble Cyclesiltä. Hinnat alkaen 807 € + toimitus.

Tietoa kaupasta Fitnesstukku

Kuvankaappaus Fitnesstukku.fi-verkkokaupastaKuva: Kuvankaappaus Fitnesstukku.fi-verkkokaupasta

Pohjoismaiden suurin lisäravinnekauppa

Fitnesstukun päätuoteryhmiä ovat lisäravinteet, urheiluvaatteet, harjoitteluvarusteet, -välineet ja -tarvikkeet, kamppailuvälineet sekä monipuoliset terveystuotteet. Kattavasta tuotevalikoimasta löytyy valinnanvaraa niin harrastelijalle kuin ammattiurheilijallekin.

Kaupasta saatavilla lisäravinteilla voit täydentää päivittäista ravinnonsaantia sekä parantaa omaa harjoitussuorituskykyä ja palautumista. Lisäravinteisiin kuuluvat esim. kaikki vitamiinit, proteiinit, rasvahapot ja hiilihydraatit. Fitnesstukusta saat myös kaikki urheiluen ja treenamiseen sopivat vaatteet sekä naisille että miehille.Iso osa kaupassa myytävistä tuotteista on Fitnesstukun oman Star Nutrition -merkin tuotteita.

Fitnesstukku on osa CDON Group -konsernia, johon kuuluvat myös mm. lelu- ja lastenvaatekauppa Lekmer ja viihdekauppa Cdon.com.

Laaja valikoima ja oma Star Nutrition -tuotemerkki

Fitnesstukku tarjoaa todennäköisesti Pohjoismaiden suurimman lisäravinnevalikoiman. Sen tuoteryhmiin kuuluvat aminohapot, ateriankorvikkeet, hiilihydraatit, juomat, kreatiinit, lihaskasvu, naisten lisäravinteet, massanlisääjät, nivel- ja lihassärky, omega-3-rasvahapot, palautuminen, patukat, proteiinit, rasvanpolttajat, tehonlisääjät, PWO:t, vitamiinit, mineraalit ja elintarvikkeet.

Fitnesstukussa myytäviin merkkeihin lukeutuvat kaikki tunnetuimmat ja arvostetuimmat tuotemerkit, kuten Star Nutrition, SmartSupps, Chained Nutrition ja MuscleTech.

Star Nutrition on ruotsalainen Gymgrossisten-yrityksen tuotemerkki, johon kuuluvat esimerkiksi proteiinijauheet, proteiinipatukat, palautusmisjauheet, omega-3-rasvahapot, rasvanpolttajat, gainerit ja muut lisäravinteet. Suomessa Star Nutrition -tuotteita myy yksinoikeudella Fitnesstukku - sekä verkkokaupassaan että kivijalkamyymälöissään ympäri maata.

Star Nutrition on perustettu vuonna 1996, joka tunnetaan siitä, että sen tuotteet valmistetaan korkealaatuisimmista materiaaleista ja saat ne varmasti edulliseen hintaan. Star Nuutrition on vakiinnuttanut paikkansa Pohjois-Euroopan myydyimpänä lisäravinnemerkkinä. Joka toinen Fitnesstukussa myytävä tuote on Star Nutritionin.

Treenajille sopivat elintarvikkeet

Fitnesstukku tarjoaa myös hyvän valikoiman erilaisia elintarvikkeita treenaajille, kuten proteiinipitoisia ja vähäkalorisia hiutaleita, puuroja, nuudeleita, pastoja ja riisejä, energia- ja luomujuomia, ravinnerikkaita superfoodeja, terveellisiä naposteltavia ja muita elintarvikkeita.

Yhteystiedot

Fitnesstukku.fi / Health and Sports Nutrition Group HSNG AB
PL 5710
SUOMI

Org. numero 556564-4258

Puh. 07 532 51 270
sales@fitnesstukku.fi

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 9.5.2019.