FitnessFirst alennuskoodit

FitnessFirst

FitnessFirst (www.fitnessfirst.fi) on kotimainen superfoodeihin ja luomuruokaan erikoistunut verkkokauppa, jonka valikoimista löydät mm. ravinnerikkaat kuivahedelmät, kuivamarjat, pähkinät, kaakaot sekä muut terveelliset ravintotuotteet ja raaka-aineet. Katso FitnessFirst-alennuskoodit sivuiltamme ennen tilaamista ja säästä!

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat FitnessFirst alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Säästöpakkauksilla säästät jopa 40 % normaalihinnasta

Käytätkö luomutuotteita ja superfoodeja päivittäin? Ostamalla säästöpakkauksia säästät jopa 40 %. Säästöpakkaus on myös ekologinen valinta, koska sinun ei tarvitse tilata niin usein pakkausmateriaalia tarvitaan vähemmän.

Katso ajankohtaiset kuukausitarjoukset tästä!

Tutustu FitnessFirst.fi:n kuukausittain vaihtuviin tarjouksiin. Nämä tarjoukset ovat voimassa vain kuluvan kuukauden alusta loppuun.

Hyödynnä FitnessFirstin edullisimman hinnan takuu

FitnessFirst takaa, että saat heiltä tuotteen edullisimpaan hintaan. Jos löydät saman tuotteen jostakin toisesta kaupasta halvemmalla, saat tuotteen samaan tai edullisempaan hintaan ottamalla yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun. Tutustu edullisimman hinnan takuun ehtoihin kohdesivulla.

Ilmainen toimitus Postiin yli 79 € ostoksille

FitnessFirst tarjoaa ilmaisen toimituksen lähipostiin, pakettiautomaattiin tai Matkahuoltoon yli 79 euron ostoksille ja ilmaisen kotiinkuljetuksen yli 149 euron ostoksille.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin FitnessFirst

Liity Teekauppa Chayan kanta-asiakasohjelmaan ja keräät jokaisesta 10 €:n ostoksesta yhden pisteen. Pisteen arvo on 0,30 € ja voit käyttää keräämiäsi pisteitä tulevien tilausten maksamiseen. Liity ilmaiseksi nyt!

Ruokaboksissa ei ole sitoutumisaikoja tai jäsenmaksuja. Voit kokeilla palvelua tilaamalla ensimmäisen boksin kotiovellesi alkaen 59 euroa sisältäen 3 reseptiä. Voit laittaa tilauksesi tauolle milloin tahansa.

Liity Keveen postituslistalle ja saat 40 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi. Voit perua uutiskirjetilauksen milloin tahansa.

Tarjous on voimassa vähintään 15 €:n tilauksissa ja voimassa 31 päivää rekisteröitymisestä.

Tietoa kaupasta FitnessFirst

FitnessFirst on vuonna 2010 perustettu suomalainen perheyritys ja verkkokauppa, joka mainostaa olevansa Suomen suurin luomuruokien ja superfoodien verkkokauppa. Yritys sai alkunsa, kun sen perustaja Lasse tilasi raaka-aineita ympäri maailmaa, kun samoja tuotteita ei saanut Suomesta. Intohimo ja kiinnostus omaa terveyttä ja suorituskykyä kohtaan kasvoi ja sai Lassen aloittamaan liiketoiminnan.

FitnessFirstin valikoimiin kuuluvat luomuelintarvikkeet, superfoodit, luonnonkosmetiikka ja ravintolisät. Verkkokauppa lupaa tuotteilleen korkean laadun, edulliset hinnat, kuukausittain vaihtuvia houkuttelevia tarjouskampanjoita sekä tarvittaessa tukea oikeiden tuotteiden valintaan ja tietoa niiden vaikutuksista.

Yritys tekee tarkkaa laadunvalvontaa ja jatkuvaa yhteistyötä paikallisten viljelijöiden kanssa tarjotakseen laajan valikoiman tuotteita edulliseen hintaan. Se hyväksyy toimittajiksi vain toimijoita, jotka toimivat yhteisen hyvän eteen. Näin varmistetaan tuotteiden korkea laatu ja puhdas viljely ilman kemikaaleja kestävän kehityksen mukaisesti. FitnessFirstin viljelijät saavat reilun korvauksen myymistään tuotteista ja ympäristö kiittää, kun se saa takaisin, mitä on aiemmin antanut.

Yhteystiedot

FF Online
Alasinkatu 1-3
40320 Jyväskylä

Y-tunnus: 2411314-9

Puh. 045-3125786
asiakaspalvelu@fitnessfirst.fi

Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9-16.

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 9.5.2019.