Fitfarm alennuskoodit

Fitfarm alennuskoodi

Fitfarm on kansallisen hyvinvoinnin puolustaja, joka pyrkii toiminnallaan ennaltaehkäisemään vaivoja ja sairauksia sekä parantamaan kunkin jaksamista ja hyvinvointia.

Fitfarmille tärkeitä asioita ovat auttaminen, välittäminen ja tietoon pohjautuva toiminta. Tästä syystä asiakkaat ovat antaneet sille arvosanan 8,5/10. Fitfarmin palveluita ovat verkkovalmennukset, joita se on tehnyt yli 10 vuoden ajan, ensimmäisenä Suomessa.

Siirry ostoksille »

6 viikon superdieetti vain 59 €

Oletko kokeillut kaikki mahdolliset vaihtoehdot pudottaaksesi painoa, mutta mikään ei tunnu onnistuvan? Olet oikeassa paikassa, sillä silloin Fitfarmin Superdieetti on valintasi!

Voimassa toistaiseksi.

Naisten kotitreenivalmennus 69 €

Naisten kotitreenivalmennus on loistava tapa kohottaa ja ylläpitää kuntoa monipuolisesti, muokata kehoa ja seurata liikkumista tukevaa ruokavaliota. Kotitreenivalmennus parantaa lihas- ja kestävyyskuntoa, kehonhallintaa, liikkuvuutta sekä ryhtiä koko kehossa. Kotitreenejä on 3-5 kertaa viikossa ja ne kestävät 30-60 minuuttia, HIIT-treenit vielä vähemmän.

Voimassa toistaiseksi.

5 kiloa pois -painonpudotusvalmennus miehille 59 €

5 kiloa pois -valmennuksen avulla kadotat ylimääräisiä kiloja ja saat tilalle paremman olon. Tarvitset vain älypuhelimen tai tietokoneen.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa kaupasta Fitfarm

Yhteystiedot

Xemax Oy
Finlaysoninkuja 9, 3 krs.
33210 Tampere

Y-tunnus: 1761627-4

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 18.3.2021.