Fitfarm alennuskoodit

Fitfarm

Fitfarm on kansallisen hyvinvoinnin puolustaja, joka pyrkii toiminnallaan ennaltaehkäisemään vaivoja ja sairauksia sekä parantamaan kunkin jaksamista ja hyvinvointia.

Fitfarmille tärkeitä asioita ovat auttaminen, välittäminen ja tietoon pohjautuva toiminta. Tästä syystä asiakkaat ovat antaneet sille arvosanan 8,5/10. Fitfarmin palveluita ovat verkkovalmennukset, joita se on tehnyt yli 10 vuoden ajan, ensimmäisenä Suomessa.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Fitfarm alennuskoodit ja tarjoukset 2021

6 viikon superdieetti vain 59 €

Oletko kokeillut kaikki mahdolliset vaihtoehdot pudottaaksesi painoa, mutta mikään ei tunnu onnistuvan? Olet oikeassa paikassa, sillä silloin Fitfarmin Superdieetti on valintasi!

Naisten kotitreenivalmennus 69 €

Naisten kotitreenivalmennus on loistava tapa kohottaa ja ylläpitää kuntoa monipuolisesti, muokata kehoa ja seurata liikkumista tukevaa ruokavaliota. Kotitreenivalmennus parantaa lihas- ja kestävyyskuntoa, kehonhallintaa, liikkuvuutta sekä ryhtiä koko kehossa. Kotitreenejä on 3-5 kertaa viikossa ja ne kestävät 30-60 minuuttia, HIIT-treenit vielä vähemmän.

5 kiloa pois -painonpudotusvalmennus miehille 59 €

5 kiloa pois -valmennuksen avulla kadotat ylimääräisiä kiloja ja saat tilalle paremman olon. Tarvitset vain älypuhelimen tai tietokoneen.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Fitfarm

Täysin käyttökelpoisten tuotteiden viimeisiä eriä lyhyellä päiväyksellä tai voimassaololla uskomattomin alennuksin. Nämä tuotteet viedään nopeasti!

Protein Companyn outletista löydät esimerkiksi myynnistä poistuvia tuotteita, varastonsiivoustuotteita ja parasta ennen -tuotteita poikkeuksellisen edullisesti. Tutustu outlet-tuotteisiin ja tee löytöjä!

Proteincompany tarjoaa tuotteilleen 7 päivän hintatakuun, mikä tarkoittaa, että jos onnistut löytämään saman tuotteen halvemmalla toiselta verkkosivustolta, se tarjoaa sinulle tuotteen samaan hintaan. Tutustu ehtoihin kohdesivulla.

Sporswear of Sweden tarjoaa ilmaiset rahtimaksut EU:n sisäisiin tilauksiin.

Hanki asiakkuus Fressi-kuntosalille – yksi sali alkaen vain 39 euroa kuussa!

Tietoa kaupasta Fitfarm

Yhteystiedot

Xemax Oy
Finlaysoninkuja 9, 3 krs.
33210 Tampere

Y-tunnus: 1761627-4

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 18.3.2021.