Fit alennuskoodit

Fit

FIT on naisten hyvinvointiin ja liikuntaan erikoistunut energinen aikakauslehti ja personal trainer. 12 kertaa vuodessa ilmestyvää lehteä julkaisee Aller Media Oy.

FIT auttaa voimaan paremmin ja pitämään parempaa huolta itsestäsi. Lehden aihepiirit liikkuvat liikunnan, ravinnon ja terveellisten elämäntapojen ympärillä – unohtamatta myöskään henkisen hyvinvoinnin tärkeyttä. Motivoivat treenivinkit, painonhallinta, kunnon kohottaminen, urheilumuoti, kevyet ja terveelliset reseptit, aktiiviliikkujan matkakohteet, ihmissuhteet, kiinnostavat henkilötarinat ja kokonaisvaltainen hyvä olo – niistä on tehty hyväntuulinen ja innostava FIT.

Tilaa FIT-lehti nyt kampanjahintaan. Katso paras tarjous ja lehtitilaukseen kuuluvat arvokkaat tilaajalahjat sivuiltamme.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Fit alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Katso Lehtikuninkaan FIT-tarjous!

Katso FIT-lehden tarjous Lehtikuninkaan sivuilla!

Katso Lehtiapajan FIT-tarjous!

Klikkaa ja katso Lehtiapajan vaihtuva FIT-tarjous ja tilaajalahja!

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Fit

Tutustu Lehtikuninkaan vaihtuviin Juoksija-lehden tarjouksiin ja tilaa lehti kampanjahintaan joko itselle tai lahjaksi. Tarjous voi sisältää tilaajalahjan.

Katso Lehtikuningas.fi:n vaihtuva Tiede Luonto -lehden tarjous ja tarjoukseen mahdollisesti sisältyvä tilaajalahja ja tilaa kiehtova Tiede Luonto joko itselle tai lahjaksi kampanjahintaan.

Valitse Matka-lehtitarjous ja tarjoukseen mahdollisesti sisältyvä tilaajalahja, ja tilaa lehti joko itselle tai lahjaksi kampanjahintaan.