Finlayson alennuskoodit

Finlayson alennuskoodi

Finlayson on vuodesta 1820 lähtien toiminut suomalainen tekstiilialanyritys, joka suunnittelee ja valmistaa Finlayson- ja Familon-sisustustekstiilejä. Finlaysonilla on 22 myymälää Suomessa, Baltiassa ja Venäjällä.

Finlayson.fi-verkkokaupassa myydään Finlayson-, J.F. by Finlayson- ja Familon-tuotteita, joita edustavat makuuhuonetekstiilit, kylpyhuonetekstiilit, keittiötekstiilit, kankaat, tyynyt, peitot, sängyt, patjat ja lastenhuoneen sisustustuotteet.

Poimi shoppailuun mukaasi Finlayson alennuskoodi ja säästä ostoksissasi!

Siirry ostoksille »

Finlayson outletissa todellisia löytöjä jopa -71 %

Taattua Finlayson-laatua, mutta pienempään hintaan. Todelliset design-löydöt kaikkiin huoneisiin, mutta kymmeniä prosentteja edullisemmalla!

Voimassa toistaiseksi.

Inspiroidu Finlaysonin myydyimmistä

Katso, mitä Finlayson-tuotteita muut suomalaiset ostavat: Mustavalkoisia suosikkeja, ruutuja ja raitoja, elefantti- ja Herra Hakkarainen -tuotteita.

Voimassa toistaiseksi.

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

Etu koskee toimituksia Postin noutopisteisiin tai SmartPOST-automaatteihin. Lisäksi ilmainen kotiinkuljetus yli 119 €:n tilauksille.

Voimassa toistaiseksi.

Saatat pitää myös näistä alennuskoodeista ja tarjouksista

Tietoa kaupasta Finlayson

Voit lukea asiakkaiden kokemuksia Finlayson.fi-verkkokaupasta TrustPilot-palvelussa, jossa se on tätä kirjoitettaessa saanut arvosanan 2,3/5 (välttävä) perustuen 17 arvosteluun.

Finlayson Oy/ Verkkokauppa
Renorintie 5
30100 Forssa

Puh. 040 521 0733
asiakaspalvelu@finlayson.fi