Finlandia Kirja alennuskoodit

Finlandia Kirja

Finlandiakirja.fi on netissä toimiva antikvariaatti, joka tarjoaa noin 100 000 kirjan valikoiman edullisista kirjoista keräilykirjoihin kaikille lukemisesta kiinnostuneille ja keräilijöille. Finlandia Kirjan kirjat on jaoteltu selkeästi kategorioihin. Kirjoja voi etsiä myös verkkokaupan hakukoneen avulla tai lajittelutavoilla.

Finlandia Kirja tarjoaa monipuoliset maksutapavaihtoehdot ja toimitustavat. Tilaukset lähetetään viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Postikulut on määritelty tarkasti siten, että näet suoraan millä toimitustavalla saat tilauksesi perille edullisimmin.

Katso Suomen parhaat Finlandia Kirja -alennuskoodit, -kampanjat ja -tarjoukset sivuiltamme ennen tilaamista ja säästä!

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Finlandia Kirja alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Lasten- ja nuortenkirjallisuutta alk. 1 €

Lasten ja nuorten fantasiakirjoja, kuvakirjoja, romaaneja, satukirjoja, tietokirjoja ja hevoskirjoja alkaen vain 1,50 €.

Kaunokirjallisuutta alkaen 1 €

Finlandiakirja.fi:stä yli 60 000 kirjan valikoima kaunokirjallisuutta dekkareista elämäkertoihin ja jännityskirjoista runoihin alkaen vain 1 eurolla!

Tietokirjallisuutta alkaen 1 €

Antikvariaatti Finlandia Kirjalta yli 44 000 kirjan valikoima tietokirjallisuutta alkaen 1,00 €.

Postikulut aina enintään 7,90 €

Finlandia Kirjan postikulut ovat aina max. 7,90 € Suomeen, Ruotsiin ja Viroon tilauksen koosta riippumatta (Itella Economy 16).

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Finlandia Kirja

GIRL:IT on lukemista, inspiraatioita ja tyttövoimaa arvostavan oma boksi. Tilaa nyt tutustumisboksi, joka sisältää:

  • Lehden
  • Säihkyvän kauneuslaukun
  • Lapsen iän mukaisen kirjan
  • Ystäväkirjan
  • Karvapallot
  • Kimallekoristeen ja
  • Yllätyksen

Tutustumisboksin arvo on 60,00 €!

AbeBooks.comista löydät satojatuhansia kirjoja fantasiasta lastenkirjoihin ja keittokirjoista historiakirjoihin myyjiltä ympäri maailmaa alkaen vain 1 eurolla!

Voit kuunnella niin paljon kuin haluat, myös ilman nettiyhteyttä. Paljon myös podcasteja ja pian myös e-kirjoja. Kokeile ja ihastu!

Liity Suomalaisen kanta-asiakasohjelma Pöllöklubiin ja saat 5 % bonusta jokaisesta ostoksesta. Lisäksi saat kuukausittain vaihtuvia klubietuja ja tarjouksia. Liittyminen on maksutonta.

Tee arjesta seikkailu ja nauti äänikirjoista ja e-kirjoista kännykässä, tabletilla tai lukulaitteella. Voit kokeilla Storyteliä nyt 14 päivää ilmaiseksi! Kokeilujakson päätyttyä voit jatkaa palvelun käyttöä hintaan 16,99 €/kk.

Lue e-kirjoja tai kuuntele äänikirjoja suoraan puhelimellasi tai tabletillasi missä ikinä liikutkin BookBeat-sovelluksella. Tuhansia kirjoja jokaisen makuun uusimmista bestsellereistä vanhoihin klassikkoihin. Lue ja kuuntele niin paljon kuin haluat. Kokeile palvelua nyt 2 viikkoa maksutta!