Etusivu > Kaupat > Norton
Norton alennuskoodit

Norton alennuskoodit

Norton (aiemmin Norton by Symantec, norton.com) on Gen Digitalin tuotemerkki, joka on tarjonnut erilaisia digitaaliseen tietoturvaan, henkilöllisyyden suojaamiseen ja online-yksityisyyteen liittyviä tuotteita ja palveluita vuodesta 1990 lähtien.

Nortonin tuotteet ovat ensisijaisesti digitaalisia tietoturvatyökaluja PC-tietokoneille, palvelinlaitteille ja mobiililaitteille. Yrityksen päätuote on Nortin Security, mutta tuoteperheeseen kuuluu monia muitakin hyödyllisiä tietoturvaohjelmistoja, mukaan lukien Norton AntiVirus Plus, Norton 360, Norton Secure VPN, Norton AntiTrack, Norton Family sekä Norton Mobile Security.

Säästä tärkeässä tietoturvassasi hyödyntämällä ajankohtaiset Norton-alennuskoodit ja -tarjoukset!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Norton Secure VPN alk. 29,99 €

Suojaa henkilökohtaiset tietosi, kuten salasanat, pankkitilin tiedot, luottokorttinumerot ynnä muut käyttäessäsi julkista WiFi-yhteyttä tietokoneella tai mobiililaitteella.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa Norton alennuskoodeista

Norton on johtava nimi kyberturvallisuuden maailmassa, tarjoten edistyneitä ohjelmistoratkaisuja, jotka suojaavat käyttäjiä monilta verkkouhkilta. Vuonna 1990 perustettu Norton on kasvanut yhdeksi alan luotettavimmista ja arvostetuimmista brändeistä, jonka tuotteisiin luottavat miljoonat asiakkaat ympäri maailmaa pitääkseen laitteensa ja henkilökohtaiset tietonsa turvassa.

Vahvasti innovaatioihin panostava Norton on kehittänyt joukon huippuluokan kyberturvatuotteita, mukaan lukien virustorjuntaohjelmistot, internet-tietoturvaohjelmistot ja VPN-palvelut, joiden avulla käyttäjät voivat suojautua haittaohjelmilta, tietojenkalasteluhyökkäyksiltä ja muilta verkkouhkilta. Nortonin tuotteet on suunniteltu helppokäyttöisiksi, ja niissä on intuitiiviset käyttöliittymät ja tehokkaat ominaisuudet, jotka tarjoavat kattavan suojan erilaisia kyberuhkia vastaan. Oletpa sitten kotikäyttäjä tai yritys, joka haluaa suojata laitteensa ja tietonsa, Nortonilla on sinulle sopiva tuote. Hyödyntämällä ajankohtaiset Norton-alennuskoodit ja -tarjouskoodit, saat tuotteista alennuksia.

Miten Norton-alennuskoodi käytetään?

Kopioi alennuskoodi (tarjouskoodi) sivuiltamme ja mene osoitteeseen fi.norton.com. Vieritä sivu aivan alas asti, kunnes näet tarjouskoodi-kentän. Liitä koodisi tähän kenttään ja napsauta "käytä", jolloin alennus aktivoituu ja voit viimeistellä tilauksesi.

Kenttä Norton-alennuskoodille löytyy aivan sivun alalaidasta

Symantec Corporation
350 Ellis Street
Mountain View, CA 94043
YHDYSVALLAT

Symantec Suomi
Mechelininkatu 1 a (2. krs)
00180 Helsinki
SUOMI