Norton alekoodi

Parhaat Norton alennuskoodit & tarjoukset

Aktiiviset ja varmistetut Norton alennuskoodit heinäkuu 2024

Norton (aiemmin Norton by Symantec, norton.com) on Gen Digitalin tuotemerkki, joka on tarjonnut erilaisia digitaaliseen tietoturvaan, henkilöllisyyden suojaamiseen ja online-yksityisyyteen liittyviä tuotteita ja palveluita vuodesta 1990 lähtien.

Nortonin tuotteet ovat ensisijaisesti digitaalisia tietoturvatyökaluja PC-tietokoneille, palvelinlaitteille ja mobiililaitteille. Yrityksen päätuote on Nortin Security, mutta tuoteperheeseen kuuluu monia muitakin hyödyllisiä tietoturvaohjelmistoja, mukaan lukien Norton AntiVirus Plus, Norton 360, Norton Secure VPN, Norton AntiTrack, Norton Family sekä Norton Mobile Security.

Säästä tärkeässä tietoturvassasi hyödyntämällä ajankohtaiset Norton-alennuskoodit ja -tarjoukset!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

40 % alennusta Norton Secure VPN:stä

Suojaa henkilökohtaiset tietosi, kuten salasanat, pankkitilin tiedot, luottokorttinumerot ja muut Norton Secure VPN:llä. Saat nyt 40 % alennusta palvelun ensimmäisestä vuodesta!

Voimassa toistaiseksi.

42 % alennusta Norton 360 Deluxe -palvelun ensimmäisestä vuodesta

Saat ensimmäisen vuoden Norton 360 Deluxe -palvelua nyt vain 59,90 € (säästöt 42 %). Deluxe sisältää virustentorjunnan, haittaohjelma-, kiristysohjelma ja hakkerointisuojauksen, 100 % virusturvan, yksityisen VPN:n ja lapsilukon jopa viidelle laitteelle.

Voimassa toistaiseksi.

57 % alennusta Norton AntiVirus Plussan ensimmäisestä vuodesta

Nappaa ensimmäinen vuosi nyt vain 14,90 € (norm. 34,90 €).

Voimassa toistaiseksi.

Norton-tuotteilla, mukaan lukien Norton 360, valitset kyberturvallisuuden ja toimit verkossa turvallisemmmin. Muista hyödyntää myös alekoodit saadaksesi alennusta.

Norton on johtava nimi kyberturvallisuuden maailmassa, tarjoten edistyneitä ohjelmistoratkaisuja, jotka suojaavat käyttäjiä monilta verkkouhkilta.

Vuonna 1990 perustettu Norton on kasvanut yhdeksi alan luotettavimmista ja arvostetuimmista brändeistä, jonka tuotteisiin luottavat miljoonat asiakkaat ympäri maailmaa pitääkseen laitteensa ja henkilökohtaiset tietonsa turvassa.

Vahvasti innovaatioihin panostava Norton on kehittänyt joukon huippuluokan kyberturvatuotteita, mukaan lukien virustorjuntaohjelmistot, internet-tietoturvaohjelmistot ja VPN-palvelut, joiden avulla käyttäjät voivat suojautua haittaohjelmilta, tietojenkalasteluhyökkäyksiltä ja muilta verkkouhkilta.

Nortonin tuotteet on suunniteltu helppokäyttöisiksi, ja niissä on intuitiiviset käyttöliittymät ja tehokkaat ominaisuudet, jotka tarjoavat kattavan suojan erilaisia kyberuhkia vastaan.

Oletpa sitten kotikäyttäjä tai yritys, joka haluaa suojata laitteensa ja tietonsa, Nortonilla on sinulle sopiva tuote. Hyödyntämällä ajankohtaiset Norton-alennuskoodit ja -tarjouskoodit, voit saada tuotteet reilusti alennettuun hintaan.

Tietoturvaratkaisut kaikille budjeteille

Norton-tietoturvaratkaisuista, mukaan lukien AntiVirus ja 360, on saatavilla useita erilaisia tilausmalleja, joista jokainen käyttäjä löytää omansa.

  • Norton 360 on kattava laitesuojaus ja VPN, joka varmistaa tietoturvan verkossa. Se on saatavana kolmella eri tilaustasolla: Standard, Deluxe ja Premium, sekä PC-pelaajille suunniteltuna suojauksena Norton 360 for Gamers.
  • Norton Antivirus Plus on tehokas suojaus laitteelle ja sen sisältämille henkilökohtaisille tidoille sisältäen 60 päivän rahat takaisin -lupauksen.
  • Norton Mobile Security on Android- & iOS-älypuhelimille tarkoitettu tuote, joka suojaa laitetta viruksilta, haittaohjelmilta ja kyberuhilta.
  • Norton Secure VPN on turvanasi suojaten henkilökohtaiset tietosi, kuten salasanat, pankkitilin tiedot, luottokorttinumerot ja muut käyttäessäsi julkista Wi-Fi-yhteyttä.

Säästä tietoturvassa Norton-alennuskoodeissa

Norton julkaisee säännöllisesti erilaisia alennuskoodeja, tarjouskoodeja ja kampanjoita, joiden aikana sinulla on mahdollisuus saada isoja säästöjä Nortonin kokonaisvalaisista tietoturvaratkaisuista.

Löytääksesi alekoodeja ja muita säästömahdollisuuksia, seuraa Nortonin omaa verkkosivustoa, some-tilejä, tietoturva-aiheisia keskustelufoorumeja ja yhteistyökumppaneita, kuten luotettavia alennuskoodisivustoja ja vaikuttajia, jotka voivat olla hyviä läheitä löytää sellaisia.

Norton-alennuskoodi liitetään kassasivulla tilauksen yhteenvedon alta löytyvään tarjouskoodikenttään ja aktivoidaan käytä-napista.

Kun olet löytänyt sopivan koodin, kopioi se ja mene osoitteeseen eu.norton.com. Lisää tämän jälkeen haluamasi tietoturvatuotteet ostoskoriisi ja siirry kassalle. Liitä alekoodi kassasivun yhteenvedon alta löytyvään tarjouskoodi-kenttään ja klikkaa käytä. Varmista, että alennus on huomioitu tilauksessasi ja viimeistele tilaus.