JBL alennuskoodit

JBL

JBL on yhdysvaltalainen äänentoistolaitebrändi, jonka omistaa Harman International Industries. Sen päätuotteita ovat kaiuttimet ja oheislaitteet. Lyhenne JBL tulee yhtiön perustaja James Bullough Lansingin nimestä.

Tuotemerkin omasta JBL.com -verkkokaupasta voit ostaa tuotteita suoraan valmistajalta. Sen valikoimiin kuuluvat kannettavat laitteet, langattomat laitteet, kuulokkeet, kotiäänentoisto, autokaiuttimet, -subbarit ja -vahvistimet. Verkkokauppa lupaa tuotteilleen ilmaisen toimituksen, 30 päivän palautusoikeuden ja elinikäisen tuen.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat JBL alennuskoodit ja tarjoukset 2021

JBL: Soundbarin ostajalle riippumatto kaupan päälle

Alennus koskee valikoituja tuotteita. Voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää, kuitenkin enintään 31.12. asti.

Outletista puhdasta äänentoistoa alennettuun hintaan

JBL Outletista löydät alehintaan tehdaskunnostettuja tuotteita, jotka tarjoavat samat ominaisuudet ja kahden vuoden takuun, kuin uudet mallitkin.

ALE-osastolla tuotteita jopa -73 %

Kuulokkeita, kaiuttimia ja kodin äänentoistolaitteita huikein alennuksin.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin JBL

Ei voi yhdistää muiden alennusten kanssa.

Tarjous ei koske puhelimia, varaosia, lahjakortteja eikä tuotepaketteja.

Ei koske seuraavia tuotteita/tuoteryhmiä: IPL Hair Removal, DiamondClean Toothbrush Handles, Air Purifiers, Garment Steamers, Prestige Shavers, Sleep & Respiratory Care, Clearance products, GC9630/20, GC9682/86, GC9635/26, S9211/26, BT9810/13, HR3752/01, HR1889/71 ja HD9650/99.

Suojakalvotukun alessa tälläkin hetkellä puhelintarvikkeita: panssarilaseja, näytönsuojia, suojakalvoja, kuoria ja muita puhelintarvikkeita jopa 50 % alennuksella!

Suojis-panssarilasilla varmistat, että laitteesi kestää arjen vauhdit ja kolhut naarmuitta. Suojis-tuotteet nyt 30 % alennuksella!

Tokoi Techiltä löydät varaosat, työkalut ja asennussarjat tarkkoine asennusohjeineen. Korjaamalla puhelimen itse voit säästää jopa 80 % puhelimen huoltokuluista!

Tietoa kaupasta JBL

JBL on brändi, joka herättää musiikin eloon tavalla, jonka voit tuntea. Siksi sen ääni antaa virtaa maailman johtaville muusikoille, urheilijoille ja tapahtumapaikoille.

Kun JBL:n perustaja James B. Lansing oli nuori, elokuvissa käyminen oli yksi tärkeimmistä tavoista kuluttaa ääntä ja musiikkia. Lansing auttoi kehittämään elokuvateattereiden ääniteknologiaa. Ääni on merkittävä osa elokuvakokemusta ja suurimmassa osassa elokuvateattereita käytetään juuri JBL:n kaiuttimia.

Sen lisäksi, että ihmiset saivat nauttia JBL:n äänentoistosta elokuvateattereissa, se alkoi olla ihmisten saatavilla myös heidän kodeissaan. Hifimarkkinoiden kulta-aikaa oli 1950-luku, jolloin JBL toi markkinoille muun muassa Hartsfieldin ja Paragonin.

1960- ja 1970-luvuilla alettiin järjestämään rockfestivaaleja. Esimerkiksi vuonna 1969 Woodstock-festareilla JBL:n äänilaitteet olivat merkittävässä osassa. Samoihin aikoihin kehitettiin muun muassa 4310 Studio Monitor, josta muokattiin myöhemmin kuluttajille tarkoitettu Century L100.

1980- ja 1990-luvuilla kotiteatterien suosio kasvoi räjähdysmäisesti. Kotiteattereiden avulla ihmiset saivat kokea käyvänsä elokuvissa ilman, että heidän tarvitsi käydä elokuvateattereissa. JBL kehitti useita uusia tuotteita, kuten L212, Everest ja JBL Synthesis -kotiteatterijärjestelmiä.

Viimeisellä kahdella vuosikymmenellä ollaan nähty suuria muutoksia sekä ääniteknologiassa että musiikin kulutuksessa. Musiikkilaitteista tuli kannettavia ja JBL toi markkinoille useita suosittuja kuulokkeita ja kaiuttimia, jotka veivät kuuntelyelämyksen seuraavalle tasolle ja mobiililaitteisiin. Markkinoille tuli useita kuluttajille suunnattuja ammattilaistason kaiuttimia, kuten JBL Vertec, K2 S9800 ja Project.

Yhteystiedot

Puh. +35 80972522301 (arkisin klo 9-17).

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 9.3.2018.