JBL alennuskoodit

JBL alennuskoodi

JBL on yhdysvaltalainen äänentoistolaitebrändi, jonka omistaa Harman International Industries. Tältä sivulta löydät ajankohtaisimmat JBL alennuskoodit sen jbl.com-verkkokauppaan.

JBL:n pää päätuotteita ovat kaiuttimet ja oheislaitteet. Lyhenne JBL tulee yhtiön perustaja James Bullough Lansingin nimestä.

Tuotemerkin omasta JBL.com -verkkokaupasta voit ostaa tuotteita suoraan valmistajalta. Sen valikoimiin kuuluvat kannettavat laitteet, langattomat laitteet, kuulokkeet, kotiäänentoisto, autokaiuttimet, -subbarit ja -vahvistimet. Verkkokauppa lupaa tuotteilleen ilmaisen toimituksen, 30 päivän palautusoikeuden ja elinikäisen tuen.

Ota ostoksille mukaasi JBL alennuskoodi ja hyödynnä edut!

Siirry ostoksille »

Outletista puhdasta äänentoistoa alennettuun hintaan

JBL Outletista löydät alehintaan tehdaskunnostettuja tuotteita, jotka tarjoavat samat ominaisuudet ja kahden vuoden takuun, kuin uudet mallitkin.

Voimassa toistaiseksi.

ALE-osastolla tuotteita jopa -73 %

Kuulokkeita, kaiuttimia ja kodin äänentoistolaitteita huikein alennuksin.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa kaupasta JBL

JBL alennuskoodi säästää rahaa tai voit saada ilmaisen kaupanpäällisen

Koska olet sivuillemme, mietit varmaankin onko JBL:lle saatavilla alennuskoodeja?

Hyviä uutisia. Kyllä, yritys hyödyntää alennuskoodeja markkinoinnissaan. Löydät uusimmat ja varmasti toimivat JBL alennuskoodit tältä sivulta.

Useimmat tähän asti julkaisemistamme JBL alennuskoodeista ovat olleet alennuksia tai ilmaisia kaupanpäällisiä, kuten kaiuttimet tai kuulokkeet.

Kopioi JBL alennuskoodi sivuiltamme ja liitä se ostoskorissa sille varattuun kenttään saadaksesi edun.

Jos löysit sivuiltamme JBL alennuskoodin, ole hyvä ja nauti saamastasi edusta!

Aina tarjolla ei kuitenkaan ole JBL alennuskoodia, jolloin kannattaa palata sivuillemme myöhemmin uudelleen. Julkaisemme alennuskoodeja ja kuponkeja verkkokauppoihin lähes päivittäin.

Yleensä JBL alennuskoodi on saatavilla suurempien myyntiperioidien aikana, kuten ystävänpäivänä, pääsiäisenä, Black Fridaynä ja ennen joulua.

JBL alennuskoodien yleiset käyttöehdot:

  • Yksi yksilöllinen alennuskoodi voidaan käyttää vain kerran.
  • Enintään kolme koodia per asiakas.
  • Alennus lasketaan enintään kolmelle tuotteelle per tilaus.

Tietoa JBL:stä

JBL on brändi, joka herättää musiikin eloon tavalla, jonka voit tuntea. Siksi sen ääni antaa virtaa maailman johtaville muusikoille, urheilijoille ja tapahtumapaikoille.

Kun JBL:n perustaja James B. Lansing oli nuori, elokuvissa käyminen oli yksi tärkeimmistä tavoista kuluttaa ääntä ja musiikkia. Lansing auttoi kehittämään elokuvateattereiden ääniteknologiaa. Ääni on merkittävä osa elokuvakokemusta ja suurimmassa osassa elokuvateattereita käytetään juuri JBL:n kaiuttimia.

Sen lisäksi, että ihmiset saivat nauttia JBL:n äänentoistosta elokuvateattereissa, se alkoi olla ihmisten saatavilla myös heidän kodeissaan. Hifimarkkinoiden kulta-aikaa oli 1950-luku, jolloin JBL toi markkinoille muun muassa Hartsfieldin ja Paragonin.

1960- ja 1970-luvuilla alettiin järjestämään rockfestivaaleja. Esimerkiksi vuonna 1969 Woodstock-festareilla JBL:n äänilaitteet olivat merkittävässä osassa. Samoihin aikoihin kehitettiin muun muassa 4310 Studio Monitor, josta muokattiin myöhemmin kuluttajille tarkoitettu Century L100.

1980- ja 1990-luvuilla kotiteatterien suosio kasvoi räjähdysmäisesti. Kotiteattereiden avulla ihmiset saivat kokea käyvänsä elokuvissa ilman, että heidän tarvitsi käydä elokuvateattereissa. JBL kehitti useita uusia tuotteita, kuten L212, Everest ja JBL Synthesis -kotiteatterijärjestelmiä.

Viimeisellä kahdella vuosikymmenellä ollaan nähty suuria muutoksia sekä ääniteknologiassa että musiikin kulutuksessa. Musiikkilaitteista tuli kannettavia ja JBL toi markkinoille useita suosittuja kuulokkeita ja kaiuttimia, jotka veivät kuuntelyelämyksen seuraavalle tasolle ja mobiililaitteisiin. Markkinoille tuli useita kuluttajille suunnattuja ammattilaistason kaiuttimia, kuten JBL Vertec, K2 S9800 ja Project.

Yhteystiedot

Puh. +35 80972522301 (arkisin klo 9-17).

Viralliset sivut: fi.jbl.com